2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Aferim kız içme valla, birbirimize destek olalım, yarın sorcam içtiysen ayıplıcam sen de beni ayıpla :D Bu arada ben de sarıya aşerdim, o hamile olmadan önceki halim geçen sene :( Şimdi kahverengi saçlarım..
Doğumdan sonra boyatıcam inşallah yeniden.

Hahahhaha :D Ben de gördüm maşallah didim hatta :D

tamam hergün soralım dediğin gibi içen ayıpçı olsun:)ne konuşmuşlar kızz merak ettim çokmu ayıpçı şeyler demişler acebaaa:eek:ky::eek:ky:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bu arada 2 kg idi ya benim bugün toplamda 4 kg almışım:(:(:(tarttıda doktorrr

yok şeker toplamda aslında 4 değil 4,5 babuş sevinmesin diye 4 didim:deli::deli:

Aslı bebişim sende rekor mekor kalmadı anam yorma kendini.
Bak bu bünye toplamda 5 kg almakla birlikte bugün tam 30+5 senden 5+2 daha fazla yane :D
Ehehehehe rekor benim yevrım.
O cadı gülüşümden atayım ayol nihahahahaha nihahahahahah nihahahahaha
:kahkaha::kahkaha::kahkaha::vecihi::vecihi::vecihi:-rgulu-rgulu-rgulu

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
heee ben sanırım 10 kg gibi kapatıcam bu olayı..onun 5-7 kg doğumda gidermiş doktorum dedi geriye doğumdan sonra almazsam hemen veririm kalanını

Şakası bi tarafa ben salmıştım ama bugün tekrar toparlama kararı aldım. Sezoş olma durumum var, toplamda 10 kg ile kapasam, sezoşla 7si gitmez.
Normal yapsam gider de. o yüzden dikkat edeyim abur cubura dayanmıyım dedim.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bak bu bünye toplamda 5 kg almakla birlikte bugün tam 30+5 senden 5+2 daha fazla yane :D

bak gördü duydu hemen okudu gördünüzmü ahaliiiii nasılda sevindi şuh kahkalarını patlattı hain domdom:):)iyi peki rekor sende kalsın zatti bende kıramayacağımı anladım çekildim yarışmadan:kahkaha::kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

çok terbiyesiz kızlarsınız siz. utanmadan burda az kilo almanın havasını mı atıyosunuz bakayım siz? yeminle pampişi,m azoyla, cicişim pikeyi üstünüz<e salarım.

off gerçi pike bişi yapamaz naif o kırılgan. o'nu iki kötü lafla demorilize edebilirsiniz. . ama azo varya yırtar sizi ben diyim. ben azoya üst oynuyorum..

hadi azooooooooooo göster teyzelere şeyini...

gücünü.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Şakası bi tarafa ben salmıştım ama bugün tekrar toparlama kararı aldım. Sezoş olma durumum var, toplamda 10 kg ile kapasam, sezoşla 7si gitmez.

5-7 kg arası gidermil blucum normalde öyleymiş valla sezeryanda daha ağır gider elbet birde sezoşta azcık göbekta kalıyor hani doğum yapmışsında ama hala içinde bebek varmış gibi oluyor 1-2 ay sırf o sebeple normal yapayım diyorum ben bilmiyorum..doktora sordum bugün hangisi daha uygun bana diye daha bişey diyemem çok erken dedi 34 de çatı muayenesi yapıp karar veriyormuş offf en korkunç yeride o çatı kısmı geliyor bana

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
çok terbiyesiz kızlarsınız siz. utanmadan burda az kilo almanın havasını mı atıyosunuz bakayım siz? yeminle pampişi,m azoyla, cicişim pikeyi üstünüz<e salarım.

off gerçi pike bişi yapamaz naif o kırılgan. o'nu iki kötü lafla demorilize edebilirsiniz. . ama azo varya yırtar sizi ben diyim. ben azoya üst oynuyorum..

gücünü.

sen sus bakıyım küçücük göbişe 0 10 kg nasıl sığdırdın onun hesabını ver ilk önce o aldığın kiloları nereye koydun haa nereye koydun gönderdiğin foto hiç öyle demiyor amaaa naberrr:zonk:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

gücünü.

hmm.. kıs o kadar da diil ama biras oyle öyle işte.... eşim accuk dalga geciyo benle kusuyorum hemennn hormonlar feciiiiiii alıngan oldu bende...:panter::panter:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
üzerinde zebra figürü olan stor düşündün dimi:)

şöyle bişi düşündüm dedim kendikendime ne yivrenç :D

Evet bebişim, bana da mantıklı geldi böyle düşünmek :D Annemler sigara bıraktırma şeysine gittiler..Orda böle demişler :D Bi dene, bizim kendimizi zorlamak işimize gelmiyordu, şimdi zorlayalım kendimizi..2 ay sıkalım dişimizi.

hiçbi sevgiliden ayrılmak bu kadar koymamıştı sigaradan ayrıldığım kadar
onu bilir onu söylerim :kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Tokiden ev alan var mı? Ya da yakını alan?

evet buyrunuz? abimin ta akendileri tokide oturuyor.

he sağol be. bi de sezoşla 7 kilo gitmez yazmış. tam moral bozucu ya tam. moralbozucumatik.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
5-7 kg arası gidermil blucum normalde öyleymiş valla sezeryanda daha ağır gider elbet birde sezoşta azcık göbekta kalıyor hani doğum yapmışsında ama hala içinde bebek varmış gibi oluyor 1-2 ay sırf o sebeple normal yapayım diyorum ben bilmiyorum..doktora sordum bugün hangisi daha uygun bana diye daha bişey diyemem çok erken dedi 34 de çatı muayenesi yapıp karar veriyormuş offf en korkunç yeride o çatı kısmı geliyor bana

Bu konuda bi araştırma soruşturma yapmam lazım hemen...
O göbüş kalmasın ya kalmasın ama :acep:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Afiyet olsun tızzzlarrrrr

Ay deme kız :D Daha ben yazın pikini giymeyi planlıyom, alt üst etme planlarımı :D

Yaptım kuşum ben beğendim ama eşime şekerli geldi :D
sen beğendin mi?
afiyet olduda naptınız gene siz anam yaaaa kaç sayfa yazdınız okuyamadım işlerim çokkk

bu mudur o meşhur pasta? busa eğer atacam kendimi bi yerden aşaaaa. bu ne ya? ben bunu yemeye kıyamam. bi deyin bakayım nasıl yapıyoduk bunu? aiyyyy kız süper gözüküyor ya bu.
yaaa yede gör anacımm benimiştahım kabarmıyo ama çikolata
heee bak bütün hafta sonu o pastayı yediğim halde şekerim az çıktı naberrrrr dikkatini çekerim şekerim:):)pek bi kafiyeli oldu...sende yapsanaaaa kız valla bak pişman olmazsın:sila::sila:

afiyet olsun anam banada tuzlu bişiler yapaydınız bareeee hiç düşünce yokki anam bunlarda siz yeyin ben bakarım uzaktan öle size :zonk:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızlar ben geldim tamda zamanında :1:gelmişim kilolara gelmiş konu..ben de muzdaribim kilolarımdan:zuzu: 12,5 kilo aldım ama neremde o kilo anlamadım önümde top gibi bir göbek o da o kadar eder mi ki:cikolata:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar