seninkide iyiymiş haaaaa..sanki kendileri doğurcak yaa birde böyle 10 çocuk doğurup kenarda bakmışlar gibi bilmiş bilmiş cevapları oluyor
sen benimkide ilk doktor muayenemdeydi sanırım benim doktor sezeryan yapıyor sadece ve bunu bilerek geldiniz demi dedi benim kocanın verdiği cevap evet bilerek geldik ama biz normal doğum istiyoruzzz.biizzz yani ordaki biz çok önemli bende ne münasebet dedim senmi karar vereceksin buna verdiği cevap dahada ilginç ne var babası benim elbette bende vermeliyim
aslında şu doğum olayına hiç muhatap etmemek lazım şekercan şu kocaları:zopa:
ben baştan dedim, ben normal doğuramam diye, zaten muayene bile olamadığım için benimkisi hazırlıklı, dr a da dedim, ama epidural sezeryandan da acaip tırsıyorum, sen de gir yanıma dedim kocama, garibim benim yalnız beceremeyeceğimi düşündüğü için tamam dedi, ama dr a bunu sormadık daha, ecrinn sen biliyor musun egepol de doğuma kocaları alıyorlar mı???
evet yaaa acaba bu bilgileri kimden alıyorlar direk olarak nasıl bukadar bilmişlikle konuşabiliyorlar hayret ediyorum haaaa biz bir bilinmezlik yaşıyoruz anasını satimm bizimkiler dediğin gibi 4.yü pırtlatmış gibi davranıyorlar yaaa helal valla bacım ne deyim..başka napayım deseydinnnnarada sana hakarette edecem hepsi senin yüzünden diye deseydinnn
benim kayınvalidemler bile normal doğur diyemediler, tersimi bilirler
Kızlar hepinizi cok öpuyorum. kendinize iyi bakın bacılar, gorusuruk, byeeeeeeeeeee:1:
iyi akşamlar pikecim, görüşürüzzz