2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
:):):)seninkide iyiymiş haaaaa..sanki kendileri doğurcak yaa birde böyle 10 çocuk doğurup kenarda bakmışlar gibi bilmiş bilmiş cevapları oluyor:(sen benimkide ilk doktor muayenemdeydi sanırım benim doktor sezeryan yapıyor sadece ve bunu bilerek geldiniz demi dedi benim kocanın verdiği cevap evet bilerek geldik ama biz normal doğum istiyoruzzz.biizzz yani ordaki biz çok önemli bende ne münasebet dedim senmi karar vereceksin buna verdiği cevap dahada ilginç ne var babası benim elbette bende vermeliyim:):)aslında şu doğum olayına hiç muhatap etmemek lazım şekercan şu kocaları:zopa:

ben baştan dedim, ben normal doğuramam diye, zaten muayene bile olamadığım için benimkisi hazırlıklı, dr a da dedim, ama epidural sezeryandan da acaip tırsıyorum, sen de gir yanıma dedim kocama, garibim benim yalnız beceremeyeceğimi düşündüğü için tamam dedi, ama dr a bunu sormadık daha, ecrinn sen biliyor musun egepol de doğuma kocaları alıyorlar mı???

evet yaaa acaba bu bilgileri kimden alıyorlar direk olarak nasıl bukadar bilmişlikle konuşabiliyorlar hayret ediyorum haaaa biz bir bilinmezlik yaşıyoruz anasını satimm bizimkiler dediğin gibi 4.yü pırtlatmış gibi davranıyorlar yaaa helal valla bacım ne deyim..başka napayım deseydinnnn:)arada sana hakarette edecem hepsi senin yüzünden diye deseydinnn:):)

benim kayınvalidemler bile normal doğur diyemediler, tersimi bilirler :)))

Kızlar hepinizi cok öpuyorum. kendinize iyi bakın bacılar, gorusuruk, byeeeeeeeeeee:1:

iyi akşamlar pikecim, görüşürüzzz :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
neeeee :bayil: istanbulda nerden buldun evi şoklardayımmm bacım ne diyisin sen yaaa ben mi bulamıyorum arkidiş ben mi beceriksizim yane avrupa yakasında yok yok yok yaşanılcak site tarzı bi beylükdüzü tarafları var oda çok uzak (fiyatlar uygun ama 150-200) mükemmel daireler var bide kemerburgaz göktürk tarafı güsel bebeğimi salabilirim dışarı kava almaya gidebilerrr oralarda 250-500 arası değişiyo yaaa :uzgun:

Tatlım bu işler tamamen kısmet nasip işi.
Biz bizim sitede 170binden aşağı ev yokken evi 148bine düşürdük. Düşürmedik de resmen ayağımıza geldi, beni al dedi.Nasip yani başka şey değil.
Şu an 220-230 istiyor satan komşular.
Ev Ataşehirde.Çok büyük değil 100m2 kadar 2+1 ama güvenlikli,çocuk parklı, yüzme havuzlu,otoparklı.
Pazarlamacı gibi bende:D
Yani deme o ki Allah nasip ettikten sonra, ayağına geliyor.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
mekik şart zenci poposu şart. ivana sert bacakları istıyorum. tülin şahin saçı. geri kalan her şey için alessandra ambrosıo diyorum.

evet ben alessandra olacam büyüyünce. (he yavrum he az daha büyü senden ales değil sibel can olur he)
bende adriana lima olmak istiyorum yapcaz hastayım o karıya beeeeea
ama kuşum tuğbam şimdi sen su koyverdin ama böreği nasıl açacam...hazır yufkadan yasem olmamı:):):nanik:

olarr sen yapta bacım ama tereyağı bol olsunn emiii ohh peynirde en kıralından olsun öle malzemeden kaçmak yok bol bol (lor,çökelek istemem içinde) :D maydanozda koydunmuydu tamamdır gömülürüm o tepsinin içine:sirin:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
aneaaam yavrum siz nerde oturuyonuz nerde piyada öyle ucuza evvv kızılay mı dağıtıyı yoksaa ben babamın dairesinde oturuyorum kira ödemiyorum ama ev sahibi olabilmek için herşeyimi verirdim yeterki kocişimle evimiz olsun şöle 180m2s,nden 70m2 sığamamaktan bıktım

neeeee :bayil: istanbulda nerden buldun evi şoklardayımmm bacım ne diyisin sen yaaa ben mi bulamıyorum arkidiş ben mi beceriksizim yane avrupa yakasında yok yok yok yaşanılcak site tarzı bi beylükdüzü tarafları var oda çok uzak (fiyatlar uygun ama 150-200) mükemmel daireler var bide kemerburgaz göktürk tarafı güsel bebeğimi salabilirim dışarı kava almaya gidebilerrr oralarda 250-500 arası değişiyo yaaa :uzgun:

izmirliler bilir onu bebeğim klorak çamaşur suyu değil aslında çamaşır suyunun hammaddesi yani eşimde çok kullanıyodu babam kopar klorağı duyunca :D ama öyle çamaşır suyu klorağın sulandırılmış hali

canım Çapa'da oturuyoruz

hee sulandırılmış hali
baban niye kopuyo anlamadım

Şöyle canım, bizim ev tapuda 120 bin görünüyordu.
Ev için 150 bin istedi adam.
Eksper eve 185 bin bedel biçti, bu durumda biz 130 bin kredi hakettik.Ama tapuda 120 bin göründüğü için banka maksimum 120 bin kredi verdi.

bize eksper gelmedi canım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tatlım bu işler tamamen kısmet nasip işi.
Biz bizim sitede 170binden aşağı ev yokken evi 148bine düşürdük. Düşürmedik de resmen ayağımıza geldi, beni al dedi.Nasip yani başka şey değil.
Şu an 220-230 istiyor satan komşular.
Ev Ataşehirde.Çok büyük değil 100m2 kadar 2+1 ama güvenlikli,çocuk parklı, yüzme havuzlu,otoparklı.
Pazarlamacı gibi bende:D
Yani deme o ki Allah nasip ettikten sonra, ayağına geliyor.

ne kadan güsel bende öyle bir yer istiyorum bebeğim rahat büyüsün aklım kalmasın bir düzen olsun hayatımızda ne bilim komşularım nezih insanlar olsun malum çevre pis buralarda karmaşık insanlar işte isteklerimde epey karışık yaneee ama ne bilimmmm dediğin gibi nasippp

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
veririsin anam sen üzülme verirsinn

bencede 5 ay yapsın 4 ay için 30bin para değermi yazık yaaa

hemen geliyorum bu gidişle eşimin isteyiyle çoruma taşıncaz sanırsam ordada 70-80 bine sıfır binalar muhteşem yaaa

sende dengeyi kuramamışın be yavruşş

aneaaam yavrum siz nerde oturuyonuz nerde piyada öyle ucuza evvv kızılay mı dağıtıyı yoksaa ben babamın dairesinde oturuyorum kira ödemiyorum ama ev sahibi olabilmek için herşeyimi verirdim yeterki kocişimle evimiz olsun şöle 180m2s,nden 70m2 sığamamaktan bıktım

hımmm canım peynirli tereyağlı börek istiyi elde açma ama hadi yap bakem

izmirliler bilir onu bebeğim klorak çamaşur suyu değil aslında çamaşır suyunun hammaddesi yani eşimde çok kullanıyodu babam kopar klorağı duyunca :D ama öyle çamaşır suyu klorağın sulandırılmış hali

oylama sonucunda eşimin askere gidilmesine karar verilmiştir:zonk:cidden bak gazınıza geldim adamı ikna edecem bu aksam ne de olsa aklın yolu bir..-ciko

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Benimkisi de dün psikolojik olarak hazırlıyordu beni normal doğuma :D
Stres yapmıcakmışım, sakin olacakmışım, bunu sadece benim başıma geliyor gibi değil de, her kadının başına geldiğinin farkında olarak karşılayacakmışım, doğum anında ıkınırken bağırmayacakmışım, yoksa gücüm tükenirmiş daha çok yorulurmuşum..Kendisinin 4. doğumu ya çok bilgili bu konuda :D

Ctesi doktorum dedi ki normal doğumda doğum öncesi çekiyorsun, sezeryanda doğum sonrası.
Acı çekmeden çocuk sahibi olana baba denir :D:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hakett mi kızz nerde oturdun acepp?

İvit kıı Yeşilovada oturdum..Bilin mi oraları?

mekik şart zenci poposu şart. ivana sert bacakları istıyorum. tülin şahin saçı. geri kalan her şey için alessandra ambrosıo diyorum.

evet ben alessandra olacam büyüyünce. (he yavrum he az daha büyü senden ales değil sibel can olur he)

Ben de ben de istiyorum aynılarından :vecihi:

sen haftasonu naptın onu de bana bacımm hani konuşmuştuk yaa senin tavsiyeklerini ;)

Uuuuuu :D Hani ümüğünü sıkar gibin öpcektik ya, öptüm kolumdan çeke çeke odaya götürüyordu, dur diom herüf durmuyor "öyle neden öpüyon" diyor :D Bu laf karşısında tabisi havam binbeşyüz :kahkaha: Neyse diom akşamı bekle, "bana randevu verme" diyır :D
Öyle böyle derken akşamı beklemeye ikna ettim, akşam oluncadaaaaa:biyik::eek:ky:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ohhh iyi demişsin elinin tersiylede çarpsaydın 1 tane:):):)ya sonrası derken sen sonrasında çokmu çektin ayyy kuzum kıyamam sana deseydinnn:):)
bu biz küçükken bi film vardı hani spermler koştururdu yumurtaya doğru neydi o filmin adı yaaa bak buda konuştumu neydi neyse o filmde vardı kadın doğuruken adama bağırıyordu limon kadar delikten karpuz kadar çocuğu kolaysa sen çıkar diye bitmiştim o söze..eeee peki sen öyle deyince ne dedi seninki??

baktı öyle aval aval.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım Çapa'da oturuyoruz

hee sulandırılmış hali
baban niye kopuyo anlamadım

bize eksper gelmedi canım

babam neden mi kopuyo emre diyince klorak koydum kovaya baba diye komiğine gidiyo işte hay allah iyiliğini versin çamaşır suyu dimek istedin sanırım diyip duruyo
çapada aaaaa bak sen oralar çok mükemmel yerler bizim iş yerinde kel ali abimiz var bi dane oda orada oturiyi :D ama çok pahalıymış öle diyodu iyi bulmuşunuz o saman ki çapa güsel bir mevkidir bende bayrampaşanın varoş sokaklarında oturuyom içler açısı emraha bağladım şu anda kendimi bizim hiç güsel yerde evimiz olmadı biliyormusuuuuuun yanlızım..... :uzgun:
ya aslında bizim merterde bir dairemiz var müthiş bir yerde daha doğrusu babamın ama kıyıp diyemiyorum orada oturalım mı die yayla gibi ev hemide dört yol ağzı hemide her yer yeşillik insanın içi açılıyo ama epey kira alıyo adam ordan ayıp geliyo orda oturuyım baba demek

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ne kadan güsel bende öyle bir yer istiyorum bebeğim rahat büyüsün aklım kalmasın bir düzen olsun hayatımızda ne bilim komşularım nezih insanlar olsun malum çevre pis buralarda karmaşık insanlar işte isteklerimde epey karışık yaneee ama ne bilimmmm dediğin gibi nasippp

Kesinlikle canım.Biz ev bakarken, şu an oturduğum sitenin karşısında tek apartmanda bir daire baktık, gücümüz yetmedi tabi.Emlakçıya (şu anki siteden) bi daire gösterir misin demiştik, merak ettik nasıl diye.
"Ohooooo siz daha bu apartmandan alamıyosunuz, o sitenin kapısından geçemezsiniz, vaktimi almayın hadi hadi." diye bizi terslemişti.
Bize o kapısından geçemeyeceğimiz daire, karşıdaki apartmandan tam 22 bin daha ucuza nasip oldu ve ne ilginçtir ki, emlakçıyla tapuda karşılaştık.
Kulaklarına inanamadı.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

Uuuuuu :D Hani ümüğünü sıkar gibin öpcektik ya, öptüm kolumdan çeke çeke odaya götürüyordu, dur diom herüf durmuyor "öyle neden öpüyon" diyor :D Bu laf karşısında tabisi havam binbeşyüz :kahkaha: Neyse diom akşamı bekle, "bana randevu verme" diyır :D
Öyle böyle derken akşamı beklemeye ikna ettim, akşam oluncadaaaaa:biyik::eek:ky:

bilmiyorumm yani duydum amma nerde oldugunu bilmiyorum hiç yolum düsmedi:uzgun: bendeeee nichole scherzingerr olmak istiyorumm o vakittttttt.. cokk istiyorummm coookkk:2::2:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kesinlikle canım.Biz ev bakarken, şu an oturduğum sitenin karşısında tek apartmanda bir daire baktık, gücümüz yetmedi tabi.Emlakçıya (şu anki siteden) bi daire gösterir misin demiştik, merak ettik nasıl diye.
"Ohooooo siz daha bu apartmandan alamıyosunuz, o sitenin kapısından geçemezsiniz, vaktimi almayın hadi hadi." diye bizi terslemişti.
Bize o kapısından geçemeyeceğimiz daire, karşıdaki apartmandan tam 22 bin daha ucuza nasip oldu ve ne ilginçtir ki, emlakçıyla tapuda karşılaştık.
Kulaklarına inanamadı.

Vay densiz lafa bak, kıl oldum adama..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ayy koptum hayal ettimde şöle bi kim biler adamı ne zamandır öle öpmüyodun valla bende kapıda karşıladı beni bi sarılmışımm öpmüşüm afalladı hayırdır (meşhur lafı çok tatlı der karıııı ne iş) valla ince iş akşam görüşürüz diyince bizimkinin gözler döndü :D
sağolsun peşimde koşturdu sevincinden doğum gününden gelincede.................:utan:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
babam neden mi kopuyo emre diyince klorak koydum kovaya baba diye komiğine gidiyo işte hay allah iyiliğini versin çamaşır suyu dimek istedin sanırım diyip duruyo
çapada aaaaa bak sen oralar çok mükemmel yerler bizim iş yerinde kel ali abimiz var bi dane oda orada oturiyi :D ama çok pahalıymış öle diyodu iyi bulmuşunuz o saman ki çapa güsel bir mevkidir bende bayrampaşanın varoş sokaklarında oturuyom içler açısı emraha bağladım şu anda kendimi bizim hiç güsel yerde evimiz olmadı biliyormusuuuuuun yanlızım..... :uzgun:
ya aslında bizim merterde bir dairemiz var müthiş bir yerde daha doğrusu babamın ama kıyıp diyemiyorum orada oturalım mı die yayla gibi ev hemide dört yol ağzı hemide her yer yeşillik insanın içi açılıyo ama epey kira alıyo adam ordan ayıp geliyo orda oturuyım baba demek

senin eşinin adı da mı emre ve de çorumlu mu :durbun::durbun:aa sen ben değilsin dimi:bayil:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayy koptum hayal ettimde şöle bi kim biler adamı ne zamandır öle öpmüyodun valla bende kapıda karşıladı beni bi sarılmışımm öpmüşüm afalladı hayırdır (meşhur lafı çok tatlı der karıııı ne iş) valla ince iş akşam görüşürüz diyince bizimkinin gözler döndü :D
sağolsun peşimde koşturdu sevincinden doğum gününden gelincede.................:utan:

:kahkaha::kahkaha::kahkaha: Aferim aferim iyi çalışmışık :D
Ama bu sondu bizim, son 1 ay yapmayın diolarmış toktorlar, erken doğum olabilirmiş.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ctesi doktorum dedi ki normal doğumda doğum öncesi çekiyorsun, sezeryanda doğum sonrası.
Acı çekmeden çocuk sahibi olana baba denir :D:D

yeahhhh süpermiş babuş.

azo sen kocaman bi çılgınsın. senden taktik alacam kısa ve net.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kulaklarına inanamadı.

öncelikle doktoruna aşık oldm acı çekmeden doğurana baba denir :kahkaha:
eve gelincede zevzek adam tabuyu gözüne sokaydın buda sana kapak olsunnn ahahahaha die

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:kahkaha::kahkaha::kahkaha: Aferim aferim iyi çalışmışık :D
Ama bu sondu bizim, son 1 ay yapmayın diolarmış toktorlar, erken doğum olabilirmiş.

amanın kızz ne diyon ben son mon dinlemem valla yasık kız adamcağızıma ilk 3ay düşük olur die bekledi lohusalık var 40 gün bekliycek birde son bir ay beklerse yasıkkk kız onsan önce bana yasııkk öslerim kocişimi ben sağlam çalışmışız valla aferin bizee taktiklerini seviyorum kızzz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar