2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Abooo içime doğmuş dünürüm geleceğin :D

:kahkaha::kahkaha:

:kahkaha::kahkaha: Ohooo daha neler var neler :D Hele doğurak ondan sonra konuşuruz :D

anlat bana doğumdan sonra azo. ihtiyacım var zaar sızden sonra ı ıhhh pek bi sönük kalmışım ayol ben.

azomm dünürüm,bebeğim,balım o ne güzel röfleli saç ölee canım çektii bende isterimm o renkten.masallah sana..

bende sarı saçı özledim ya :(( nazommm ben nazo nerde bbugun ya o gelmezse ben de yokum yazdım admin sildi o yazıyı. diğer arkadaşlarına yazmadıydın ayıp olur dıye. taaa sabahın 10.15 inde yazdıydım hemde.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy benimm yemek yedikten sonraa gögsümde bişi oluyo yaa böle heyecan gibi panik gibi:acep: dr um norrmaall didiydii amaa neyse

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ucuz yırttınız vallaa.bende hemn küsüp kapris yapcaktım size:zopa: bu arada prima hedaye paketim geldi.bilenlere danısmak istiyorum hemen bu içinden çıkan pempiş kutu emzik saklama kabımıdır? cahilliğime verin deyin bakim bana..

naber nazommm nasılsın ?bu arada banada geldi prima paketi o pembe kapta mama saklama kabıymış

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
anlat bana doğumdan sonra azo. ihtiyacım var zaar sızden sonra ı ıhhh pek bi sönük kalmışım ayol ben.

bende sarı saçı özledim ya :(( nazommm ben nazo nerde bbugun ya o gelmezse ben de yokum yazdım admin sildi o yazıyı. diğer arkadaşlarına yazmadıydın ayıp olur dıye. taaa sabahın 10.15 inde yazdıydım hemde.

Abboooo yani ağzım açık kalakaldım şu an :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
emre tocam taam mı kovada biz beraber çalışırkene burda yerleri siliyodu paspaslıyodu klorağı ayyy çamaşır suyunu ona koyuyodu taaam mı babam ben eşim aynı yerde çalışıyoduk eşim gitti babamla kaldım taaaam mı :DD:kahkaha:

harbi ne şanslı gacısın çapa iyidir yaaa lüks semt hoş güsel modern
babama diyemiyorum çünkülüm kredi ödiyo adamcağızz her ayy 4000e yakın yasık günah nasıl diyim ama ilerde gözüme diktiğim dairelerden biri merter biri izmir ksk sahildeki evv geriside biizm sıpaların olsun ikide kardeşim var babam tam bir işkolik ben bildim bileli gece 2den önce iş bırakmaz hep çalışır para kazanır yatırım yapar bizde yerik yedik ama napalım işte zengin adamlardan nefret ettim hep hayat boyu eşimde orta halli bir ailenin oğlu dairesi osu busu yok ama pırlanta gibin kalbi var şimdik kendimiz ev almaya çalıyoz 50-60bine ev bulamadık die 30bine araba aldırdım onu ödüyoz krediyle sonra onu ev peşinatı yapıp bi daha krediye gircez inşallah bakalım o günler gelsinde ne olcazzz biizm oğlan 2-3 yaşına gelir heralde

ohaaa babaya bak
ağlanma kızım bi de
4000 tl aylık kredi mi ödüyoooooooooo hay maşallah
biz 4000'i bi arada göremiyoz be

bu arada eşimle kovada beraber çalışırken ne demek
kova bi semt ismi mi?
kova bir şirket ismi mi?
yoksa bi kovanın içine ikiniz girip mi çalışıyodunuz
böylece mi kaynışıp evlendiniz :D

ucuz yırttınız vallaa.bende hemn küsüp kapris yapcaktım size:zopa: bu arada prima hedaye paketim geldi.bilenlere danısmak istiyorum hemen bu içinden çıkan pempiş kutu emzik saklama kabımıdır? cahilliğime verin deyin bakim bana..

heee şanslışım vesselam :kahkaha:
güle güle kullan canım hedayelerini

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Doktor dediyse normaldir ama bana olmuyor..Çok mu yiyon ki :acep: Gerçi benden de çok yicek halin yok ya :D

ne bilimm bazen durupp dururkende oluyo.. bn kendimi ifade edemedigim içnn bi türlüü dr carpıntı olarak yorumladıı vee noormal dedi.:uzgun: carpıntı da kalp atısımı duymam lazım degil mi.. halbuki benimm böle içim kıpırdanıyo gibi oluyo kalbimi falan duymuyrum yani

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ahahhahahaha tangayla toz almak deyınce ben bildiğin adama gösteriş olsun diye tangayı eline alıp onunla toz almak sandımdı. çok safım kız ben. ama hayatım boyunca hiç öyle bi şey olabileceği aklıma gelmedi. kıçta tanga eğilmişin toz alıyosun, yerleri siliyosun.

ahahahahahahaha şaka gibi ya.
sen bacım doğurmayı bekleme biraz tiyo ver lasım olur doğuma var benim epeyy uygularım belkim :ajan:
nazommm hoşgeldin kızzzz
Abooo içime doğmuş dünürüm geleceğin :D

:kahkaha::kahkaha:

:kahkaha::kahkaha: Ohooo daha neler var neler :D Hele doğurak ondan sonra konuşuruz :D
anlat şimdi anlatttt
emre kim ya burası nere ben kimim? kova nrede?

emre kocam kova bildiğin kova işte :D burası biizm topik :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Sağol dünürüm o senin güzelliğin :D Benim de canım çekti valla eski resim bu :D Hasret gideriyorum eski benle :D
kıskançlıkta son nokta bebişim bende sarı oldum hahaha :kahkaha:

bildim ben zatiii dedim gökçem yazmısdırr..yirim seniii:zonk:
naber nazommm nasılsın ?bu arada banada geldi prima paketi o pembe kapta mama saklama kabıymış

iyiyim canımm.sen nasılsın? müberra seni arıyodu bugun yana yana :) bende sabahtan beri arıcam sözde ancak bitti işim.aksama uğrarım ben ona dediydi en son.
bu arada karar verin mama mı meme mi ne saklıcaz orda :)ama rengisi hosuma gitti..ucunda ki kısım da suni meme ucuna benziyo onuda beğendim hahaha

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kıskançlıkta son nokta bebişim bende sarı oldum hahaha :kahkaha:

bildim ben zatiii dedim gökçem yazmısdırr..yirim seniii:zonk:

iyiyim canımm.sen nasılsın? müberra seni arıyodu bugun yana yana :) bende sabahtan beri arıcam sözde ancak bitti işim.aksama uğrarım ben ona dediydi en son.
bu arada karar verin mama mı meme mi ne saklıcaz orda :)ama rengisi hosuma gitti..ucunda ki kısım da suni meme ucuna benziyo onuda beğendim hahaha

Wuuu dünürüm totonu kaşı :D Maşallah, yabancı hatunlar gibisin bu resimde.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy bende cıkayımm kızlarr.. pirincimi ıslatayımm. arkadasım gelcekmişş.saolsun hep te aksam geliyo otobüss beklemeye üsendigimizden mecburen biz götürüyoz eve 2 sferdirr inatla yine aksamm geliyo.. götürmem bu gece artıkk.. gündüz gel kardesim. muhabbet de edemez olduk. ben hep bebekten konusuyorum o dogal olarak konusmuyo. eslerden konusamıyoruzz cünkü bosanma asamasında. eee ne konuscaz.:uzgun::uzgun: neyse üzülüyorum da bi yandan bu hamilelikk cok degiştrdi beni. gideyimm bi iki iş yapayım.. öpüldünüzz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hayatım ne diyon kızz heee en büyük fantazimdi bir adamla kova içinde kloraklı suyla beraber hijyenik hijyenik tanışmak :D
hala o fanteziyi sürdürürüz büyük bi leğen aldık kocaman arada içine girer çimerik :kahkaha::kahkaha: fırlama

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar