- #7.161
canlar ben çıkıyorum bi firmadan bir müdüre hanım geldi azcıkta uyuz öpüldünüzzzzzz:sirin::sirin:
Kendine iyi bak Aslıcım, sen geri döndüğünde ben çok uzaklarda olucam
Öpüldün kolay gelsin
canlar ben çıkıyorum bi firmadan bir müdüre hanım geldi azcıkta uyuz öpüldünüzzzzzz:sirin::sirin:
azomm dünürüm,bebeğim,balım o ne güzel röfleli saç ölee canım çektii bende isterimm o renkten.masallah sana..
Abooo içime doğmuş dünürüm geleceğin![]()
:kahkaha::kahkaha:
:kahkaha::kahkaha: Ohooo daha neler var nelerHele doğurak ondan sonra konuşuruz
azomm dünürüm,bebeğim,balım o ne güzel röfleli saç ölee canım çektii bende isterimm o renkten.masallah sana..
ucuz yırttınız vallaa.bende hemn küsüp kapris yapcaktım size:zopa: bu arada prima hedaye paketim geldi.bilenlere danısmak istiyorum hemen bu içinden çıkan pempiş kutu emzik saklama kabımıdır? cahilliğime verin deyin bakim bana..
anlat bana doğumdan sonra azo. ihtiyacım var zaar sızden sonra ı ıhhh pek bi sönük kalmışım ayol ben.
bende sarı saçı özledim ya( nazommm ben nazo nerde bbugun ya o gelmezse ben de yokum yazdım admin sildi o yazıyı. diğer arkadaşlarına yazmadıydın ayıp olur dıye. taaa sabahın 10.15 inde yazdıydım hemde.
ayy benimm yemek yedikten sonraa gögsümde bişi oluyo yaa böle heyecan gibi panik gibi:acep: dr um norrmaall didiydii amaa neyse
emre tocam taam mı kovada biz beraber çalışırkene burda yerleri siliyodu paspaslıyodu klorağı ayyy çamaşır suyunu ona koyuyodu taaam mı babam ben eşim aynı yerde çalışıyoduk eşim gitti babamla kaldım taaaam mıD:kahkaha:
harbi ne şanslı gacısın çapa iyidir yaaa lüks semt hoş güsel modern
babama diyemiyorum çünkülüm kredi ödiyo adamcağızz her ayy 4000e yakın yasık günah nasıl diyim ama ilerde gözüme diktiğim dairelerden biri merter biri izmir ksk sahildeki evv geriside biizm sıpaların olsun ikide kardeşim var babam tam bir işkolik ben bildim bileli gece 2den önce iş bırakmaz hep çalışır para kazanır yatırım yapar bizde yerik yedik ama napalım işte zengin adamlardan nefret ettim hep hayat boyu eşimde orta halli bir ailenin oğlu dairesi osu busu yok ama pırlanta gibin kalbi var şimdik kendimiz ev almaya çalıyoz 50-60bine ev bulamadık die 30bine araba aldırdım onu ödüyoz krediyle sonra onu ev peşinatı yapıp bi daha krediye gircez inşallah bakalım o günler gelsinde ne olcazzz biizm oğlan 2-3 yaşına gelir heralde
ucuz yırttınız vallaa.bende hemn küsüp kapris yapcaktım size:zopa: bu arada prima hedaye paketim geldi.bilenlere danısmak istiyorum hemen bu içinden çıkan pempiş kutu emzik saklama kabımıdır? cahilliğime verin deyin bakim bana..
Doktor dediyse normaldir ama bana olmuyor..Çok mu yiyon ki :acep: Gerçi benden de çok yicek halin yok ya
sen bacım doğurmayı bekleme biraz tiyo ver lasım olur doğuma var benim epeyy uygularım belkimahahtangayla toz almak deyınce ben bildiğin adama gösteriş olsun diye tangayı eline alıp onunla toz almak sandımdı. çok safım kız ben. ama hayatım boyunca hiç öyle bi şey olabileceği aklıma gelmedi. kıçta tanga eğilmişin toz alıyosun, yerleri siliyosun.
aha şaka gibi ya.
nazommm hoşgeldin kızzzzucuz yırttınız vallaa.bende hemn küsüp kapris yapcaktım size:zopa: bu arada prima hedaye paketim geldi.bilenlere danısmak istiyorum hemen bu içinden çıkan pempiş kutu emzik saklama kabımıdır? cahilliğime verin deyin bakim bana..
anlat şimdi anlattttAbooo içime doğmuş dünürüm geleceğin![]()
:kahkaha::kahkaha:
:kahkaha::kahkaha: Ohooo daha neler var nelerHele doğurak ondan sonra konuşuruz
emre kim ya burası nere ben kimim? kova nrede?
kıskançlıkta son nokta bebişim bende sarı oldumSağol dünürüm o senin güzelliğinBenim de canım çekti valla eski resim bu
Hasret gideriyorum eski benle
bildim ben zatiii dedim gökçem yazmısdırr..yirim seniii:zonk:anlat bana doğumdan sonra azo. ihtiyacım var zaar sızden sonra ı ıhhh pek bi sönük kalmışım ayol ben.
bende sarı saçı özledim ya( nazommm ben nazo nerde bbugun ya o gelmezse ben de yokum yazdım admin sildi o yazıyı. diğer arkadaşlarına yazmadıydın ayıp olur dıye. taaa sabahın 10.15 inde yazdıydım hemde.
naber nazommm nasılsın ?bu arada banada geldi prima paketi o pembe kapta mama saklama kabıymış
bu arada eşimle kovada beraber çalışırken ne demek
kova bi semt ismi mi?
kova bir şirket ismi mi?
yoksa bi kovanın içine ikiniz girip mi çalışıyodunuz
böylece mi kaynışıp evlendiniz
ben gidiyorum. öptüm hepinizi. siyuu.
ky:
ulaaaaa zamanlama süper Allah korudu :kahkaha: :kahkaha:
niye leader'la aynı kişi olduğunu düşünüyon
belki Emre bi kişi :ayk:
kıskançlıkta son nokta bebişim bende sarı oldumha :kahkaha:
bildim ben zatiii dedim gökçem yazmısdırr..yirim seniii:zonk:
iyiyim canımm.sen nasılsın? müberra seni arıyodu bugun yana yanabende sabahtan beri arıcam sözde ancak bitti işim.aksama uğrarım ben ona dediydi en son.
bu arada karar verin mama mı meme mi ne saklıcaz ordaama rengisi hosuma gitti..ucunda ki kısım da suni meme ucuna benziyo onuda beğendim
ha
ayy benimm yemek yedikten sonraa gögsümde bişi oluyo yaa böle heyecan gibi panik gibi:acep: dr um norrmaall didiydii amaa neyse