2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Biz de evin tapuda görünen değerinin tamamını kredi çektik.
Bu biraz şeyle alakalı ev tapuda gerçek değerinde mi görünüyor, daha aşağı mı.
Eğer gerçek değerindeyse, ekspere biraz bedelinden yüksek bedel biçtirip tapuda görünenin tamamını kredi çekilebilir.Peşinat minimuma indirilir böylece.

canım dediğni anlamadım valla :D
bizim ev istanbul ve semtine göre süpersonik ucuz bi ev
ama tadilatlıydı tabii
ama tadilat parasıyla bile yine acayip ucuza geldi

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
1) dolap silkme ne
2) kloraklı parfümlü su ne len

yanii içindekii btün esyalarıı günese cıkarmaya müteakipp tek tek silkeleme işlemii. :D digeride söyle kii kloragıı koyuyosunn suyaa.. baktın kii bayılcann o kokudann ki bana bi damlası bile yeterr içine accık yğzeyy temizleyici atıyosunn parfümlü oluyoo:D:D
Bence alakası var canım ya;
Birincisi mekik...Güzel bir karın için mekik şart, sezeryanlı olunca da çekemiyorsun..
İkincisini sorma aklıma birşey gelmedi :D

sordum sordummm sordummm:kahkaha::kahkaha:kızz sezoslularaa sakatt muamelesi yaptın iyice. :D cekemicekse 3 ay cekemicek 5 ay cekemicekk. yok bebem yaa iki görümcem sezeryanlı 2 görümcem normal. hepsininn göbek oranı aynıı yani yok. hatta bu ara normal olan accık göbek yaptı bile diyebilirim. arkadasımın 5 aylık bebegi var ilk kızı da sezeryan bu da. ama cocuk 5 aylık oldu kızın göbek sıfır olduu. mekikk cekemiyosan yürürsün yüzersinn daha güzell. bişicik kalmazz. bide karın kaslarını calıstıran hareketler okudum benn. saga sola dairesel falann masaj yaıyosun kaslar calısıyomuss. bisüre onnarlada idare edebilirsin:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
heheheee biz gibi değilsiniz en azından biz 3 ay evvel evi sattık daha merkezden ve daha büyük bir ev bulmuştuk neyse ona güvenerek sattık evimizi sonra tapuda sorun yaşandı yeni alacağımız ev sahibiyle ve bir şekilde alamadık o evi şimdi kendi evimize kira ödüyoruz iyimi:):)ağrıma gidiyor valla kaldık öyle evde bulamadık istediğimiz gibi

çok fena olmuş sizin durum, inşallah kısa zamanda bulursunuz gönlünüze göre :)

Valla 2 senedir 500tl. kira ödüyom o da bana nasıl koyuyor bir bilsen :D

biz 575 ödüyoruz krediye, ev kirası gibi. 30 çekmiştik. 10 yıl vadeli. 3,5 yılımız kaldı :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Valla 2 senedir 500tl. kira ödüyom o da bana nasıl koyuyor bir bilsen :D

şimdi daha iyi anladım valla baba evindede kira bilmedim kocadada bilmediydim aydır sinir oluyorum resmen hayır başka eve versem bu kadar üzülürmüyüm bilmiyorumki canım benimm bu ağır geldi kendi evimmişim gibi gliyor hala bana

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
yanii içindekii btün esyalarıı günese cıkarmaya müteakipp tek tek silkeleme işlemii. :D digeride söyle kii kloragıı koyuyosunn suyaa.. baktın kii bayılcann o kokudann ki bana bi damlası bile yeterr içine accık yğzeyy temizleyici atıyosunn parfümlü oluyoo:D:D

sordum sordummm sordummm:kahkaha::kahkaha:kızz sezoslularaa sakatt muamelesi yaptın iyice. :D cekemicekse 3 ay cekemicek 5 ay cekemicekk. yok bebem yaa iki görümcem sezeryanlı 2 görümcem normal. hepsininn göbek oranı aynıı yani yok. hatta bu ara normal olan accık göbek yaptı bile diyebilirim. arkadasımın 5 aylık bebegi var ilk kızı da sezeryan bu da. ama cocuk 5 aylık oldu kızın göbek sıfır olduu. mekikk cekemiyosan yürürsün yüzersinn daha güzell. bişicik kalmazz. bide karın kaslarını calıstıran hareketler okudum benn. saga sola dairesel falann masaj yaıyosun kaslar calısıyomuss. bisüre onnarlada idare edebilirsin:D

ne güzel moral oldu bu yazdıkların :evet:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

haaa delü.. benim son 1 saatim :)

bencede yaa tam net bir şekilde öğrenmek lazım sezoşta göbek durumu ne olack diyee:(bugün eşime dedim sanki ben gününden önce ve sezeryanla doğurcam gibime geliyor dedimde öyle istiyorsunki öyle düşünüyorsun dedi çok bilmiş:):)kendi doğuracak olsa derdinden duramazdı şimdiye kadar

hihhh sen iste yeterki aşkım bidenemmm hemen yaprım tuzlu bişeyler olmadı alırım vallaha:D

aynen aynen. geçen diyorum ki ya bende fıtık var, basur var doktor bana sezoş dmesin. tepki aynen bu, "allah korusun ne sezoşu normal varken? olmaz öyle sezoş mezoş " ulan sanane be. karın benim, keyif benim istersem normal doğururum istersem sezoş. sanane?

sanki senin yırtılacak bi tarafların be!!!

Bence alakası var canım ya;
Birincisi mekik...Güzel bir karın için mekik şart, sezeryanlı olunca da çekemiyorsun..
İkincisini sorma aklıma birşey gelmedi :D

ne mekiki ya. ben mekik falan da çekemem. gelemiyorum mekiğe falan.

tatlım bende de bazen sinir bazen alınganlık oluyo niyeyse.. bi aglasam duramam belkim diye olabulur...
sen kilolarını hic takma şekercim gidecek onlar insallah... yavruna bak, kendine bak.. bide sigara bıraktın yani bisim biras daha fasla almamıs normal, bide zayıflar daha cok alıyomus oyle duydum diilse bile keyfimis iyi olsun be sekercim.. gider o kilolar merak etme......

sigaranın etkisi büyük zannımca evet :( off off..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

klorak ne kızımmmm :zopa:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

3 5 AY MI? ama en az 1 sene ağır bile kaldırtmıyorlar diye biliom ben :acep:Sen sezoş mu istiyon?

biz 575 ödüyoruz krediye, ev kirası gibi. 30 çekmiştik. 10 yıl vadeli. 3,5 yılımız kaldı :)

Çok güzel 575..Ne güzel azcıcık kalmış :D Güle güle oturun canım.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
çok fena olmuş sizin durum, inşallah kısa zamanda bulursunuz gönlünüze göre :)

evet başkasının evine kirayı boşa vermek krediyle ev alıp kendi evinde oturup aylık kredi ödemek banada çok mantıklı geliyor canım güle güle ağız tadıyla oturun inşallah.rabbim olmayanlarada ev nasip etsin inşallahhhhhh

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
haaa delü.. benim son 1 saatim :)

aynen aynen. geçen diyorum ki ya bende fıtık var, basur var doktor bana sezoş dmesin. tepki aynen bu, "allah korusun ne sezoşu normal varken? olmaz öyle sezoş mezoş " ulan sanane be. karın benim, keyif benim istersem normal doğururum istersem sezoş. sanane?

sanki senin yırtılacak bi tarafların be!!!

ne mekiki ya. ben mekik falan da çekemem. gelemiyorum mekiğe falan.

sigaranın etkisi büyük zannımca evet :( off off..

:):):)seninkide iyiymiş haaaaa..sanki kendileri doğurcak yaa birde böyle 10 çocuk doğurup kenarda bakmışlar gibi bilmiş bilmiş cevapları oluyor:(sen benimkide ilk doktor muayenemdeydi sanırım benim doktor sezeryan yapıyor sadece ve bunu bilerek geldiniz demi dedi benim kocanın verdiği cevap evet bilerek geldik ama biz normal doğum istiyoruzzz.biizzz yani ordaki biz çok önemli bende ne münasebet dedim senmi karar vereceksin buna verdiği cevap dahada ilginç ne var babası benim elbette bende vermeliyim:):)aslında şu doğum olayına hiç muhatap etmemek lazım şekercan şu kocaları:zopa:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
valla benim esim gittiginde bedelli yoktu 5 ay gitti geldi... zordu tabii şimdi gidecek olsa ve bedelli olsa bi saniye dusunmeden bedelliye git derdim.. evliyken ve 30+ iken daha zor askerlik ki şukur bizimki gayet rahat yaptı askerligi......
kardesimin nişanlısıda bedelli yapacak i onlarda evlenme arefesindeler..

yani size kalmıs sonucta...

nişanlı arkadaş da mı beş ay yapacak.. süre kısa geliyr bana nedeense hemen gider gelir 15 ay olsa asla düşünmeden öderdim az para değil diyrm acaba çok mu basit düşünüyrm ...Allah verdiğimiz kararlardan pişman etmesin ya ona bişey olursa diyrm sonra olsa yanında da olur diyrm şu hamilelik de beni bi kararsız yaptıkı civcivmi yumurtadan yumurta mı civcivden:zonk:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
:):):)seninkide iyiymiş haaaaa..sanki kendileri doğurcak yaa birde böyle 10 çocuk doğurup kenarda bakmışlar gibi bilmiş bilmiş cevapları oluyor:(sen benimkide ilk doktor muayenemdeydi sanırım benim doktor sezeryan yapıyor sadece ve bunu bilerek geldiniz demi dedi benim kocanın verdiği cevap evet bilerek geldik ama biz normal doğum istiyoruzzz.biizzz yani ordaki biz çok önemli bende ne münasebet dedim senmi karar vereceksin buna verdiği cevap dahada ilginç ne var babası benim elbette bende vermeliyim:):)aslında şu doğum olayına hiç muhatap etmemek lazım şekercan şu kocaları:zopa:

Benimkisi de dün psikolojik olarak hazırlıyordu beni normal doğuma :D
Stres yapmıcakmışım, sakin olacakmışım, bunu sadece benim başıma geliyor gibi değil de, her kadının başına geldiğinin farkında olarak karşılayacakmışım, doğum anında ıkınırken bağırmayacakmışım, yoksa gücüm tükenirmiş daha çok yorulurmuşum..Kendisinin 4. doğumu ya çok bilgili bu konuda :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
klorak ne kızımmmm :zopa:

yani camasır suyuu:kahkaha:
3 5 AY MI? ama en az 1 sene ağır bile kaldırtmıyorlar diye biliom ben :acep:Sen sezoş mu istiyon?

Çok güzel 575..Ne güzel azcıcık kalmış :D Güle güle oturun canım.

yoooo.. aslına bakarsan ben hiçbişi istemiyorum. bi sabah uyandıgımda yanımda yatıyo olsa ne güzel olur:D agır kaldırmıcan bebegim zatenn. bence normallerde agır kaldırmasınn.. kiii ben mekik te cekememm spora gittigim zamanlardan biliyorum en cok ondan nefrett ederim.. onun için yürü yada yüz dedim. bide terss mekik die bişi var mesela. karnını lapp diye zorlamıyosunn bacagını cekip uzatıyosun mesela o daha kolay ve etkili bence:D zaten kilon bi sekilde gider. sıkılasmak kalır geriye. etin gevsekse daha kilolu durursun cünküm. e bebikk accık palazlandıktan sonra beraberr yürüyüse cıkarsınızz. o arada popişş falann sıkılasırr ki göbege de etkili olur. sonra iyi hissettin mi kendinii yavas yavas zorlamadan egzersize baslarsın. bak bi sürü yol buldum sana azoss:esse:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar