- #7.041
evet buyrunuz? abimin ta akendileri tokide oturuyor.
.
Datlum şikayeti var mı?
samsun'da evler kaç pare canım satılık
Eli yüzü düzgün birşey istiyorsan doğalgazlı felan 80-75 o civarda buluyorsun..
evet buyrunuz? abimin ta akendileri tokide oturuyor.
.
samsun'da evler kaç pare canım satılık
Şakası bi tarafa ben salmıştım ama bugün tekrar toparlama kararı aldım. Sezoş olma durumum var, toplamda 10 kg ile kapasam, sezoşla 7si gitmez.
Normal yapsam gider de. o yüzden dikkat edeyim abur cubura dayanmıyım dedim.
hmm.. kıs o kadar da diil ama biras oyle öyle işte.... eşim accuk dalga geciyo benle kusuyorum hemennn hormonlar feciiiiiii alıngan oldu bende...
kızlar ben geldim tamda zamanında :1:gelmişim kilolara gelmiş konu..ben de muzdaribim kilolarımdan:zuzu: 12,5 kilo aldım ama neremde o kilo anlamadım önümde top gibi bir göbek o da o kadar eder mi ki:cikolata:
off o hepimizde var ya bu aralar. ben de arada durup durup ağlıyorum.
Hoşgeldin kuzuBen bu zamana kadar 14 kilo almış biri olarak birinci sıradayım, benden sonra Adengokce geliyordu ama şimdi sen onu solladın ikinci sensin..3te Gökçe
Memnun mu babuşum?
Normal kredi çekip ev almam imkansız, ama belki toki olur çok istiyorum bi evim olsun, sabahtan beri de düşündükçe pırpırlandı içim heves ettim
ne diyosun yavrumm sen yaa kaç haftalıksın maşallah sen kg konusunda azoyla yarışırsın sankim ki bu kadar harekete almış olman enterasan peynirleri paketlerken yiyion dimi ondan aldın bu kgyu sende ödemde vardır bacımmkızlar ben geldim tamda zamanında :1:gelmişim kilolara gelmiş konu..ben de muzdaribim kilolarımdan:zuzu: 12,5 kilo aldım ama neremde o kilo anlamadım önümde top gibi bir göbek o da o kadar eder mi ki:cikolata:
Datlum şikayeti var mı?
Datlum şikayeti var mı?
sezoş da çok da göbek kalıyormuş, sankim hiç doğurmamış gibi, nasın gidecek o göbek bilmiyorum....ben de çok aldım 10 kilo olmuştur, artık tartılmıyorum
Hoşgeldin kuzuBen bu zamana kadar 14 kilo almış biri olarak birinci sıradayım, benden sonra Adengokce geliyordu ama şimdi sen onu solladın ikinci sensin..3te Gökçe
Eskişehirden aldılar azoşum bildiğim kadarıyla çok memnunlar.
Bir de bildiğim kadarıyla Şekerbankın 30 sene vadeli konut kredileri var, onu da değerlendirebilirsin bak.
[sıze="3"]
datlum şikayeti var mı?
Eli yüzü düzgün birşey istiyorsan doğalgazlı felan 80-75 o civarda buluyorsun..[/sıze]
sezoş da çok da göbek kalıyormuş, sankim hiç doğurmamış gibi, nasın gidecek o göbek bilmiyorum....ben de çok aldım 10 kilo olmuştur, artık tartılmıyorum
he sağol be. bi de sezoşla 7 kilo gitmez yazmış. tam moral bozucu ya tam. moralbozucumatik.
nasıl sonradan gelip de 2. oldum anlamadımgökçenin üstüne çıktım yani yakında seni de sollarsam şaşırma ama ben o kadar yokum idddia ediyrm
top gibi göbek var önde o kadar..
Eskişehirden aldılar azoşum bildiğim kadarıyla çok memnunlar.
Bir de bildiğim kadarıyla Şekerbankın 30 sene vadeli konut kredileri var, onu da değerlendirebilirsin bak.
ohhh mis ben 100bine kadar ev bulsam 1 dk düşünmem alırım ama nerde istanbulda öyle yer tey gidin beğendiğim yerler 250-350-500 değişiyo aklını yemiş bunlar ama tek derdim yeni bina olması depremden korkuyorum çünkülümm
valla toki deyip geçme gayet şık içleri. ya da bizimki şık bilemedim. abimin eşinin eviydi. babası girmiş zamanında almış kızına bi ev. evlenince de orda oturdular. ama guzel gayet.
ben 53 ile başladım en son 63.400düm c.tesi tartıda bi 65 li bişi gördüm ama hemen bayıldım oracıkta azo. bilemedim ne olduğunu o yüzden ilk 3te miyim bilemıyorum yanisi.
kızım nasıl verecez bu kiloları yaaaaaaaaaaaaaaaa
eşim bedelliye para vermeseydi bizim de bpembe panjurlu bi evimiz olabilrdi:zonk: ya kızlar bedelliden vazgeçirsem eşimi 5 ay yapıp gelse pişman olur muym bi akıl verin yoksa altınlarım elden gidecek:acep:
eşim bedelliye para vermeseydi bizim de bpembe panjurlu bi evimiz olabilrdi:zonk: ya kızlar bedelliden vazgeçirsem eşimi 5 ay yapıp gelse pişman olur muym bi akıl verin yoksa altınlarım elden gidecek:acep:
120 ay vade krediyle alamaz mısınız canım
napacaz. sezoş da hakkat acayip göbek kalıyo ya. en az 2 sene düzelmiyor beden yapısı
ne diyosun yavrumm sen yaa kaç haftalıksın maşallah sen kg konusunda azoyla yarışırsın sankim ki bu kadar harekete almış olman enterasan peynirleri paketlerken yiyion dimi ondan aldın bu kgyu sende ödemde vardır bacımm
ohhh mis ben 100bine kadar ev bulsam 1 dk düşünmem alırım ama nerde istanbulda öyle yer tey gidin beğendiğim yerler 250-350-500 değişiyo aklını yemiş bunlar ama tek derdim yeni bina olması depremden korkuyorum çünkülümm
hehe, ben de geçen gün ben seni çok mu üzüyorum, senin de bi sürü derdin vardır kendine göre diye diye ağladım kocama, adam şok geçirdi :nanik:
2.5 saat kaldıyna4
nasıl sonradan gelip de 2. oldum anlamadımgökçenin üstüne çıktım yani yakında seni de sollarsam şaşırma ama ben o kadar yokum idddia ediyrm
top gibi göbek var önde o kadar..