2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Şakası bi tarafa ben salmıştım ama bugün tekrar toparlama kararı aldım. Sezoş olma durumum var, toplamda 10 kg ile kapasam, sezoşla 7si gitmez.
Normal yapsam gider de. o yüzden dikkat edeyim abur cubura dayanmıyım dedim.

sezoş da çok da göbek kalıyormuş, sankim hiç doğurmamış gibi, nasın gidecek o göbek bilmiyorum....ben de çok aldım 10 kilo olmuştur, artık tartılmıyorum :vecihi:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar ben geldim tamda zamanında :1:gelmişim kilolara gelmiş konu..ben de muzdaribim kilolarımdan:zuzu: 12,5 kilo aldım ama neremde o kilo anlamadım önümde top gibi bir göbek o da o kadar eder mi ki:cikolata:

Hoşgeldin kuzu :D Ben bu zamana kadar 14 kilo almış biri olarak birinci sıradayım, benden sonra Adengokce geliyordu ama şimdi sen onu solladın ikinci sensin..3te Gökçe :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Hoşgeldin kuzu :D Ben bu zamana kadar 14 kilo almış biri olarak birinci sıradayım, benden sonra Adengokce geliyordu ama şimdi sen onu solladın ikinci sensin..3te Gökçe :D

nasıl sonradan gelip de 2. oldum anlamadım :ajan:gökçenin üstüne çıktım yani yakında seni de sollarsam şaşırma ama ben o kadar yokum idddia ediyrm:foto:top gibi göbek var önde o kadar..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Memnun mu babuşum?
Normal kredi çekip ev almam imkansız, ama belki toki olur çok istiyorum bi evim olsun, sabahtan beri de düşündükçe pırpırlandı içim heves ettim :D

Eskişehirden aldılar azoşum bildiğim kadarıyla çok memnunlar.
Bir de bildiğim kadarıyla Şekerbankın 30 sene vadeli konut kredileri var, onu da değerlendirebilirsin bak.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar ben geldim tamda zamanında :1:gelmişim kilolara gelmiş konu..ben de muzdaribim kilolarımdan:zuzu: 12,5 kilo aldım ama neremde o kilo anlamadım önümde top gibi bir göbek o da o kadar eder mi ki:cikolata:
ne diyosun yavrumm sen yaa kaç haftalıksın maşallah sen kg konusunda azoyla yarışırsın sankim ki bu kadar harekete almış olman enterasan peynirleri paketlerken yiyion dimi ondan aldın bu kgyu sende ödemde vardır bacımm
Datlum şikayeti var mı?

Eli yüzü düzgün birşey istiyorsan doğalgazlı felan 80-75 o civarda buluyorsun..

ohhh mis ben 100bine kadar ev bulsam 1 dk düşünmem alırım ama nerde istanbulda öyle yer tey gidin beğendiğim yerler 250-350-500 değişiyo aklını yemiş bunlar ama tek derdim yeni bina olması depremden korkuyorum çünkülümm

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Datlum şikayeti var mı?

valla toki deyip geçme gayet şık içleri. ya da bizimki şık bilemedim. abimin eşinin eviydi. babası girmiş zamanında almış kızına bi ev. evlenince de orda oturdular. ama guzel gayet.

sezoş da çok da göbek kalıyormuş, sankim hiç doğurmamış gibi, nasın gidecek o göbek bilmiyorum....ben de çok aldım 10 kilo olmuştur, artık tartılmıyorum :vecihi:

:( napacaz. sezoş da hakkat acayip göbek kalıyo ya. en az 2 sene düzelmiyor beden yapısı :(

ben 53 ile başladım en son 63.400düm c.tesi tartıda bi 65 li bişi gördüm ama hemen bayıldım oracıkta azo. bilemedim ne olduğunu o yüzden ilk 3te miyim bilemıyorum yanisi.

kızım nasıl verecez bu kiloları yaaaaaaaaaaaaaaaa

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Bir de bildiğim kadarıyla Şekerbankın 30 sene vadeli konut kredileri var, onu da değerlendirebilirsin bak.

eşim bedelliye para vermeseydi bizim de bpembe panjurlu bi evimiz olabilrdi:zonk: ya kızlar bedelliden vazgeçirsem eşimi 5 ay yapıp gelse pişman olur muym bi akıl verin yoksa altınlarım elden gidecek:acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ya deme hiç doğurmamış gibi diildir be. Öyle midir. :acep:

Eskişehir gibi…İstanbulda havaya pere veriyoz sanırsam.

he sağol be. bi de sezoşla 7 kilo gitmez yazmış. tam moral bozucu ya tam. moralbozucumatik.

Gitmiyormuş işte babuşum. Hoşuma mı gidiyo sanıyosun bu durum :vecihi:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
nasıl sonradan gelip de 2. oldum anlamadım :ajan:gökçenin üstüne çıktım yani yakında seni de sollarsam şaşırma ama ben o kadar yokum idddia ediyrm:foto:top gibi göbek var önde o kadar..

Geç beni zaten memnun değilim 1. olmaktan :D Bende de bi göbek var bi kalça bi de baldır :D Geriye ne kaldı zaten :p

Sağol datlum, şimdi şekerden kredi alsam en aşağı 50bin almam lazım, üstüne 20bin eklemem lazım ki iyi bi ev alayım..o 20bin bende yok :D Tokinin hani 7.000-9000 felan ya peşinatı o yüzden makul geldi bana.

ohhh mis ben 100bine kadar ev bulsam 1 dk düşünmem alırım ama nerde istanbulda öyle yer tey gidin beğendiğim yerler 250-350-500 değişiyo aklını yemiş bunlar ama tek derdim yeni bina olması depremden korkuyorum çünkülümm

Gel burda 100bine süper lüks daire alırsın :D Hem de deniz manzaralı.

valla toki deyip geçme gayet şık içleri. ya da bizimki şık bilemedim. abimin eşinin eviydi. babası girmiş zamanında almış kızına bi ev. evlenince de orda oturdular. ama guzel gayet.

ben 53 ile başladım en son 63.400düm c.tesi tartıda bi 65 li bişi gördüm ama hemen bayıldım oracıkta azo. bilemedim ne olduğunu o yüzden ilk 3te miyim bilemıyorum yanisi.

kızım nasıl verecez bu kiloları yaaaaaaaaaaaaaaaa

Ay çok güzel, benim de tokim olsun ya :( Doğum anında böyle dua etcem kız :D
Kilolara gelince; Normal olursak kolay mekikle felan ama gökçem valla sezoş olursa ne halt edecez hiç bilmiyorum :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
eşim bedelliye para vermeseydi bizim de bpembe panjurlu bi evimiz olabilrdi:zonk: ya kızlar bedelliden vazgeçirsem eşimi 5 ay yapıp gelse pişman olur muym bi akıl verin yoksa altınlarım elden gidecek:acep:

valla benim esim gittiginde bedelli yoktu 5 ay gitti geldi... zordu tabii şimdi gidecek olsa ve bedelli olsa bi saniye dusunmeden bedelliye git derdim.. evliyken ve 30+ iken daha zor askerlik ki şukur bizimki gayet rahat yaptı askerligi......
kardesimin nişanlısıda bedelli yapacak i onlarda evlenme arefesindeler..

yani size kalmıs sonucta...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

5 ay nedir ki gidiversin, ev alırsın kız o parayla alla alla ya :D

120 ay vade krediyle alamaz mısınız canım

Kredinin üstüne eklicek param yuk :acep:
Tokinin peşinatı çok uygun diye aklıma yattı, içini de zamanla harika yaparım diye düşündüm.Ay aman bi evim olsun da isterse 1 göz olsun valla demi.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
:( napacaz. sezoş da hakkat acayip göbek kalıyo ya. en az 2 sene düzelmiyor beden yapısı :(

ya aslında benim bir arkadaşım o kadar çabuk verdi ki, bebek tebriğine gittiğimizde (2 aylık falandı bebek) 34 olmasa da 36 bedene dönmüştü. şimdi bebeği büyüdü çok ama kendi de 34 beden yine.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bennn geldiiimm.. kocişin dolabıı güzel bi silktimm. kloraklı parfümlü suyla güzelce sildimm. cekmeceleri bilemm yerinden cıkardımm.. 2 yün kazakk sizlere ömürr. :uzgun: baska yün bişi yok. dolaysı ile delik te yok. ceketleri de kontrol ettim.. bi güve bulamadım. bizde mi delindii kaynanadan delik mi geldi bilmiyorum. benim dolabı da indirmem lazım durumun vehameti için ama yoruldum.. bide sadece yün yerlermişş ama o zaman benim tunik sweet, kocişinn boxer, atlet nasıl deliniyo. makine yırtıyo olmasın dedi görümcem. onu da ilk defa duydum. makine camasır yırtar mı ay:acep:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
ne diyosun yavrumm sen yaa kaç haftalıksın maşallah sen kg konusunda azoyla yarışırsın sankim ki bu kadar harekete almış olman enterasan peynirleri paketlerken yiyion dimi ondan aldın bu kgyu sende ödemde vardır bacımm

saol be arkadaşım ne moral verdin:nanik: sormuyrsun ki niye aldın :eek:ky:aslında 5 ayıma kadar 3 kilo aldım doktor bana bi kızdı çok az kilo almıssınız diye sonra gittim kadın yine kızdı iki ayda bu kilo ne diye:kahkaha:ben de doktora yaranamıyrm:zonk:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hehe, ben de geçen gün ben seni çok mu üzüyorum, senin de bi sürü derdin vardır kendine göre diye diye ağladım kocama, adam şok geçirdi :nanik:

ay aynısı ya. sırf yanımda oturması arada bugun yoruldum ya demesi bile ağlamama neden oluyor arada. bazen de gıcık oluyorum kendisine o ayrı ama :)) ahaha gelgit oldum hepten.

2.5 saat kaldı :eek:yna4

neye kız?

şekerim benim de sadece önümde bi top var ama var işte. alınan bi 12 kilo var bi yerlerde... kandırma kendini boşver sal gitsin. napalım. ben dikkat ediyorum da oluyor? yine alıyorum yine alıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar