- #6.281
ben bilmem valla babuş. bak azo da gelmedi neden?
bence azo birmaxın sahibisi. aldı kaçtı paraları. reklamı da yaptı burda bi güzel ohhhhhhhh... sonra topuk...
ky:
:deli::deli::deli: Koptum yawwww, delü kadın
ben bilmem valla babuş. bak azo da gelmedi neden?
bence azo birmaxın sahibisi. aldı kaçtı paraları. reklamı da yaptı burda bi güzel ohhhhhhhh... sonra topuk...
ky:
vah garibim bilmem mi eski çalıştığım yerleri maşallah iyi dayanıyosun hangi şehirdesin nasıl bir fabrikadasınnn benide al yanına lütfennn mesleğimi özledim ama eski çalıştığım yerlerde sabah 5 gece 11 çalışıyodum die cesaret edemedim evlendikten sonra girmeye esas labaratuvar teknikeri uzmanlık alanım fakat peynir konusundada 1 yıl tecrubem var kültür hazırlama çoğaltma üretim planlama sevkiyat vs iyi bilirim...
afiyet olsun yivrumm yaptıkça beni an kulaklarımı çınlatt tamam mı??Saol bebişim
afiyet olsun yivrumm yaptıkça beni an kulaklarımı çınlatt tamam mı??
yaa bu fırlama kızım çok delü yaaadeneme 1-2 diye diye hal oldu garibim pc bozuk benimde kafa bozuk hasta oldum bacım yaaa sen gelmeyince yataklara düşüyorum:ilknur:
Şimdi şekerlerimin bitmiş halini koyuyorum, bugün bitirdim
siz bayağı kaynaşmış olduğunuz için açıkçası biraz da çekindim:ilknur:
azoo, çok güzel olmuş şekerler, bayıldım, ellerine sağlık
hoşgeldin aramıza
saklarızzz ben çok hayal gücümü çalıştırıtorum aklıma şu anda bir fikir daha geldi gökçem şimdi benim eşim çorumlu yaa o kutuların içindeki çıtır çikolatalı badem şekerleri yerinde espirii ve değişik olsun die bişidaha yapablirim çorumdan çikolatalı beyaz siyah renkli irice leblebiler var tadları muhteşem ondan koysam dahada güsel olmaz mı? Hemide kimse öle bişi dağıtmamıştır nasıl fikir ama
Ekli dosyayı görüntüle 9533
Ekli dosyayı görüntüle 9534
Ekli dosyayı görüntüle 9535
azoo, çok güzel olmuş şekerler, bayıldım, ellerine sağlık
hoşgeldin aramıza
afiyet olsun yivrumm yaptıkça beni an kulaklarımı çınlatt tamam mı??
Tatlım sağol teşekkür ederim, ben de şimdi senin odaya beğendi yaptımDaha doğrusu teşekkür ettim
![]()
Çok güzel güle güle kullanın inşallah, ama tabi bi de yerleştikten sonra resim isterik
Annemmmm erir onun çikosu
tamam bebişim adını da lidır usulu şehriye koydum
çılgın ya. bana dediklerini gördün mü
battaniye almış sabah, akşam üstü ben de e-bebekte 5,99a battaniyeler gördüm, söyledim,Allaaaahhhhh köpürdü :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
azelya bu arada senin şeker süsünü eminönünde görmüştüm pek beğenmemiştim ama senin elinden çıkan süper olmuş.. bende şimdi pembesini alayım dedim kendi kendime-ciko
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sekerrrlerii bulamadımmmm nerdeee hangi sayfaa:besik:
azelya bu arada senin şeker süsünü eminönünde görmüştüm pek beğenmemiştim ama senin elinden çıkan süper olmuş.. bende şimdi pembesini alayım dedim kendi kendime-ciko
seninki ne de vücut dayanmaz canım:ayk:benimki o kadar yoğun değil 6 da üretim bitiyr temizlik falan 7 de personel çıkana kadar bekliyrm..
valla sen sen ol azoş diye tabir ettiğimiz azelya adlı üyeden fikir alma şekerim. hatun bebeği 3 aylıkkne odasını düzdü. 5 aylıkken kıyafetlerini yıkadı kuruttu ütüledi. bebek 7 ayalıkken her şeyi tamamdı.
düşün çorap tutucusu bile var yavrusunun.
sen daha çok bizden fikir al. bak 8. ayıma gırecem nerdeyse hala yıkamadım yavrumun kıyafetlerini. çantam hazır degıl.)) rahat ol relaxx.