2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gördüm gördüm :D:D Halbusi alıyom diye haber etse ya :D
Şimdi Onurrrr Onurrrrr kartını ver diye dolanıyordur evde :D
Azcıkta ben konuşayım arkasından ohhh be :D Nasıl olsa girse de görmez bu yazdığımı arada kaçırır kesin :deli::deli::cikolata:

Telefon edip demiş zaten, bişiler aldım daha güzelini gördüm (battaniyeden önce de başka bişiler gördü) akşam senin kartından alıcam diye :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Eminönünde ben de baktım ama onları çok kötü süslemişler, basit bi tül,uyduruktan bağlamışlar.
Azoş çok güzel süsledi.
Ben de benzer şekilde süsleyeceğim inşallah, pembesini sipariş verdim.Sadece tül bağlamayacağım azoş gibi, klipsli raket gibi olab badem şekeri tüllerinden koyacağım.
Gerisi,tüy, uğurböceği-inci süslemeli filan olacak.
Azoşunkinden biraz daha sönük kalıcak sanırsam ama :huhuu:

Olur mu kız rengi yeter seninkisin hey gidim hey :D Ay zaten o tülden bir sim döküldü yaparken, aksi gibi salonda yaptım :D Gece bi de temizliği ile uğraştım odanın.Benim yüzümde pavyondan çıkmış gibiydi :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızçeler ben kaçar bugün yarım saat erken paydoss ediyorum öptüm hepiciğinizi azoo seni daha çok koca dudaklarımda suratına kan oturtasım geldi :huhuu: taklummm benimmmm özletme kendini bu kadar

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Olur mu kız rengi yeter seninkisin hey gidim hey :D Ay zaten o tülden bir sim döküldü yaparken, aksi gibi salonda yaptım :D Gece bi de temizliği ile uğraştım odanın.Benim yüzümde pavyondan çıkmış gibiydi :D

ahahhahahahha :cokkomik: maynak :cokkomik:
ama esas afilli durmasını sağlayan o tül sanki de benim klipsler pek bi şey gibi kalcak :dill:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
mükemmel bişi ya işime aşıktım ben bulabilsem seninki gibi öyle bir iş hemen girerim ne üretiminde çalışıyosun ? bu arada benimde işim bitti bugün yarım saat önce paydos edeyim bare yemek yapayım az dinleneyim sonrada kendinize ii bakın bacılarr yaz ben okurum yarın ok

senin eski işine yabancı değil peynir vakum paketleme işi..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tamam bebişim adını da lidır usulu şehriye koydum :D

çılgın ya. bana dediklerini gördün mü :D
battaniye almış sabah, akşam üstü ben de e-bebekte 5,99a battaniyeler gördüm, söyledim,Allaaaahhhhh köpürdü :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
mükemmel sana seviyorummm
Gördüm gördüm :D:D Halbusi alıyom diye haber etse ya :D
Şimdi Onurrrr Onurrrrr kartını ver diye dolanıyordur evde :D
Azcıkta ben konuşayım arkasından ohhh be :D Nasıl olsa girse de görmez bu yazdığımı arada kaçırır kesin :deli::deli::cikolata:
hee kesin görmez evdeki pc sağlam işteki bozuk...
:deli:

Obaaaaaa :D:D Meydanı boş bulmuş sallamışta sallamış haaaa :D Ben de diyom neden kulaklarım çınladı tüm gün :deli:

kopardı beni yaaa çatlak bye bye

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızçeler ben kaçar bugün yarım saat erken paydoss ediyorum öptüm hepiciğinizi azoo seni daha çok koca dudaklarımda suratına kan oturtasım geldi :huhuu: taklummm benimmmm özletme kendini bu kadar

Oyyyyy edvırdım benim :D Kendine iyi bak öptüm ben de olmayan dudişlerimle :deli: Hoşbeşdaşım benim hoşçakal :D

hehhh buldummmm:durbun::durbun: ayy cok güzel olmuslarr.. :huhuu:becerikli sey seniii.. pekk havalıı olmusss kuzeyy beyin sekerlerii-ciko-ciko

Sağol ecrinim, tişekkür ederiz Bu arada üst kata hırkız girmiş sanırsam geçmiş olsun :(

ahahhahahahha :cokkomik: maynak :cokkomik:
ama esas afilli durmasını sağlayan o tül sanki de benim klipsler pek bi şey gibi kalcak :dill:

Yok sen başarırsın, baktın klips sönük kaldı, alırsın 75 adet tül zaten 5tl.mı ne o kadarı..İçine sinmezse dediğim gibi yap, ama bence değişik olcak.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Oyyyyy edvırdım benim :D Kendine iyi bak öptüm ben de olmayan dudişlerimle :deli: Hoşbeşdaşım benim hoşçakal :D

Sağol ecrinim, tişekkür ederiz Bu arada üst kata hırkız girmiş sanırsam geçmiş olsun :(

Yok sen başarırsın, baktın klips sönük kaldı, alırsın 75 adet tül zaten 5tl.mı ne o kadarı..İçine sinmezse dediğim gibi yap, ama bence değişik olcak.

ahhhh ahhh azosumm sormaa bin ah isitirsinnn:dertli:

nerde istanbulda nerde bu firma mutlu oldum ama ben üretim istiyorum

kızz dünürr sen oy kullandın mı yemeklere??

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Eminönünde ben de baktım ama onları çok kötü süslemişler, basit bi tül,uyduruktan bağlamışlar.
Azoş çok güzel süsledi.
Ben de benzer şekilde süsleyeceğim inşallah, pembesini sipariş verdim.Sadece tül bağlamayacağım azoş gibi, klipsli raket gibi olab badem şekeri tüllerinden koyacağım.
Gerisi,tüy, uğurböceği-inci süslemeli filan olacak.
Azoşunkinden biraz daha sönük kalıcak sanırsam ama :huhuu:

sen benzer şekilde mi süsleyeceksin ben aynısını yapacağım o kadar beğendim:deli:azelya duymasın gerçi onunki mavi haliyle benimkinden farklı olacak..yalnız tekrar eminönüne gidip sadelerini almak gözümde büyüyr:3:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sen benzer şekilde mi süsleyeceksin ben aynısını yapacağım o kadar beğendim:deli:azelya duymasın gerçi onunki mavi haliyle benimkinden farklı olacak..yalnız tekrar eminönüne gidip sadelerini almak gözümde büyüyr:3:

Sipariş ver sende :D Bizim birmax sitesinden...

Bu arada geçmişi okurken gözüme çarptı kim dedi halleyli pasta diye, google a yazdım şimdi kesin yapıcam pazar günü..Durduk yere kalori görüon mu :(

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Sipariş ver sende :D Bizim birmax sitesinden...

Bu arada geçmişi okurken gözüme çarptı kim dedi halleyli pasta diye, google a yazdım şimdi kesin yapıcam pazar günü..Durduk yere kalori görüon mu :(

bu soruya çok muhatap olmussundur ama sana hepsi kaça maloldu? kızlar ben kaçar ..kendinzie ii bakın.. hepinizle tanıstığıma ayrı ayrı memnun oldum..buarada işim masa başı değil ama yakında masabaşı olur ev hanımı olarak :cikolata:işten kovulursam şaşırmayın sizi takip edeyim derken:deli:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

görümce çeker ona bi ayar herhalde yapar bişiler :D

Benzer şekilde süsleyeceğim, sadece şekerleri tüle sarmayacağım da şu klipslere koyacağım.
Tüy aynı şekilde olacak.
Bir de ortalarına azoş gibi inci diil de uğur böceği koyacağım.

srne46.jpg

srtr17.jpg
Birmaxtan al bence netten sipariş vererek hem %40 daha ucuz eminönüne göre, ben yerinde de baktım ama en son netten sipariş ettim.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bu hafta sonu şu lohusa tacımı da yapayım.
Bebeğin ismine de tam karar verseydik çok iyi olurdu aslında.
Aynı taçtan kardeşime de yapıcaz.

......'nın annesi ve
.......'nın teyzesi şeklinde :D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bu soruya çok muhatap olmussundur ama sana hepsi kaça maloldu? kızlar ben kaçar ..kendinzie ii bakın.. hepinizle tanıstığıma ayrı ayrı memnun oldum..buarada işim masa başı değil ama yakında masabaşı olur ev hanımı olarak :cikolata:işten kovulursam şaşırmayın sizi takip edeyim derken:deli:

Benim 75 tane bu meleklerden
50 tane kutu (hastane için)
süsleme malzemeleri (kurdele,mıknatıs,silikon tabancası,uğur böcekleri,klipsler,kartlar) 140 TL tuttu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar