2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Lidoş kız senin şu yımırktalı limonlu şehriyeyi bi daha bi yazsana kız yapiim bu akşam.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azooo beni duymuyormusun??? yavrummm pişttt aloooo

cnm bulamassa eltinin oğlan bana haber et hocamı arıyım istiyim gönderir o bana hamileliğide bahane ederim ertesi günü elimize geçer

Kız ikinci seferdir yazıyorum sana, sen bana yazmışsın 2dir cevap yazıyorum, geri dön oku görcen :D Alla allaaaa Gökçe'den mi bulaştı noldu :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ben direkt yemek gibi yapıyorum, üzerine de yoğurt döküyorum sarımsaklı, oh mis bayılırım.
Etli de olur da et doğramaya üşendim şimdi.Çözdür, doğra filan teee o saatten sonra.

evet oda güzel olar bak şimdi canım çekti eşinde yiyormu sarımsaklı

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bizimki ne yiyor nede yediriyor onun için sordum

He yok eşim pek yemek seçmez, seçtiklerini de benim yememe bişey demez.
Ay ama rahmetli babam öyleydi benim, ne balık yerdi ne de evde pişirilmesini isterdi.Hatta apartmanda pişirip kokutanlara bile karışırdı rahmetli :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
neyse kızlar iyi akşamlar eşim geldi byy kendinize iyi bakın görüşürüz:gulegule:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
çok sağol yaaa bakım bulamazsa haber veririm sana bu aralar ona fena taktım:hihi:
hımmm öle mi yanlız ben orjinal taneden yapılan kefiri içemiyorum çok ekşi geliyo o yüzden bir tek kefiri içiyorum oda altınkılıç marka on numara tadı var
Lidoş kız senin şu yımırktalı limonlu şehriyeyi bi daha bi yazsana kız yapiim bu akşam.
yazayım bacım
bir orta boy tencere için
yarım paket arpa şehriye
2adet domates
1kaşık domates salçası
1 tavuk bunyon
1kaşık tereyap yarım çay bardağı sıvı yağ
1yumurta sarısı
1limon
yarım demet maydanoz
yapılışı:önce tereyağ ve sıvı yağı eritiyorsun sonra şehriyeyi atıp biraz esmerleştiriyosun kavuruyosun.daha sonra 2 adet dometesi rendeliyosun (yazdan konserve dometes yaptıysan dahada lezzetli olur).sonra bir kaşıkta salçayı koyup karıştırıyosun.ardından suyu ayarlıyosun çok sulu yapmıycan
sonra karıştırıyosun kaynamaya yakın (öncesinde yumurta sarısı ve limonu bir kasede çırpıp tencereye ekliyosun) tavuk bunyonuda içine atıp karıştırmaya devam ediyosun birazda tuz ilave ettin mi çorban hazır sonra dinlenmeye bırakıyorsun yarım demet maydanozuda ayıklayım küçük küçük kesiyorsun çorbaya atıyorsun hımmm afiyet olsun
Kız ikinci seferdir yazıyorum sana, sen bana yazmışsın 2dir cevap yazıyorum, geri dön oku görcen :D Alla allaaaa Gökçe'den mi bulaştı noldu :D

körle yatan şaşı kalkar misali yavrum napak kaçırıyorum çok hızlısın atom karıncam napayım yetişemiyorum:lilav:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hımmm öle mi yanlız ben orjinal taneden yapılan kefiri içemiyorum çok ekşi geliyo o yüzden bir tek kefiri içiyorum oda altınkılıç marka on numara tadı var

yazayım bacım
bir orta boy tencere için
yarım paket arpa şehriye
2adet domates
1kaşık domates salçası
1 tavuk bunyon
1kaşık tereyap yarım çay bardağı sıvı yağ
1yumurta sarısı
1limon
yarım demet maydanoz
yapılışı:önce tereyağ ve sıvı yağı eritiyorsun sonra şehriyeyi atıp biraz esmerleştiriyosun kavuruyosun.daha sonra 2 adet dometesi rendeliyosun (yazdan konserve dometes yaptıysan dahada lezzetli olur).sonra bir kaşıkta salçayı koyup karıştırıyosun.ardından suyu ayarlıyosun çok sulu yapmıycan
sonra karıştırıyosun kaynamaya yakın (öncesinde yumurta sarısı ve limonu bir kasede çırpıp tencereye ekliyosun) tavuk bunyonuda içine atıp karıştırmaya devam ediyosun birazda tuz ilave ettin mi çorban hazır sonra dinlenmeye bırakıyorsun yarım demet maydanozuda ayıklayım küçük küçük kesiyorsun çorbaya atıyorsun hımmm afiyet olsun

körle yatan şaşı kalkar misali yavrum napak kaçırıyorum çok hızlısın atom karıncam napayım yetişemiyorum:lilav:

Saol bebişim :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar