Annem taze fasülyenin kurutulmuşunu yollamıştı, onu pişireyim bi de çorba yapayım olmazsa...
oda güzel olur haşlayıp yumurtalıyorum ben nefis ama evdekiler sevmiyor
Annem taze fasülyenin kurutulmuşunu yollamıştı, onu pişireyim bi de çorba yapayım olmazsa...
marketlerde satılanlar olmuyomu laylam?
oda güzel olur haşlayıp yumurtalıyorum ben nefis ama evdekiler sevmiyor
azooo beni duymuyormusun??? yavrummm pişttt aloooo
cnm bulamassa eltinin oğlan bana haber et hocamı arıyım istiyim gönderir o bana hamileliğide bahane ederim ertesi günü elimize geçer
Ben direkt yemek gibi yapıyorum, üzerine de yoğurt döküyorum sarımsaklı, oh mis bayılırım.
Etli de olur da et doğramaya üşendim şimdi.Çözdür, doğra filan teee o saatten sonra.
yok onlar süte kayıp mayalanmışı yani hazırı ben evde kendim mayalamak istiyorum az bişey olsa çogaltırım ben onu
evet oda güzel olar bak şimdi canım çekti eşinde yiyormu sarımsaklı
Eşim pek sarımsakla hoşlaşmaz ama, yine de yiyo işte.
Kız ikinci seferdir yazıyorum sana, sen bana yazmışsın 2dir cevap yazıyorum, geri dön oku görcenAlla allaaaa Gökçe'den mi bulaştı noldu
bizimki ne yiyor nede yediriyor onun için sordum
bugün bana fırça kaydı gökçe hiç bebek şekeri alıyon da sölemiyon diye :acep:
Sağolll laylam, darısı başınıza..Bitirince kafam rahatladı, her an doğurmaya hazırım
azooo geçmiş okuyor herhal hiç sesi çıkmıyor
Azos süperk olmuslar ellerine saglık canım...........
neyse kızlar iyi akşamlar eşim geldi byy kendinize iyi bakın görüşürüz:gulegule:
hımmm öle mi yanlız ben orjinal taneden yapılan kefiri içemiyorum çok ekşi geliyo o yüzden bir tek kefiri içiyorum oda altınkılıç marka on numara tadı varçok sağol yaaa bakım bulamazsa haber veririm sana bu aralar ona fena taktım
yazayım bacımLidoş kız senin şu yımırktalı limonlu şehriyeyi bi daha bi yazsana kız yapiim bu akşam.
Kız ikinci seferdir yazıyorum sana, sen bana yazmışsın 2dir cevap yazıyorum, geri dön oku görcenAlla allaaaa Gökçe'den mi bulaştı noldu
hımmm öle mi yanlız ben orjinal taneden yapılan kefiri içemiyorum çok ekşi geliyo o yüzden bir tek kefiri içiyorum oda altınkılıç marka on numara tadı var
yazayım bacım
bir orta boy tencere için
yarım paket arpa şehriye
2adet domates
1kaşık domates salçası
1 tavuk bunyon
1kaşık tereyap yarım çay bardağı sıvı yağ
1yumurta sarısı
1limon
yarım demet maydanoz
yapılışı:önce tereyağ ve sıvı yağı eritiyorsun sonra şehriyeyi atıp biraz esmerleştiriyosun kavuruyosun.daha sonra 2 adet dometesi rendeliyosun (yazdan konserve dometes yaptıysan dahada lezzetli olur).sonra bir kaşıkta salçayı koyup karıştırıyosun.ardından suyu ayarlıyosun çok sulu yapmıycan
sonra karıştırıyosun kaynamaya yakın (öncesinde yumurta sarısı ve limonu bir kasede çırpıp tencereye ekliyosun) tavuk bunyonuda içine atıp karıştırmaya devam ediyosun birazda tuz ilave ettin mi çorban hazır sonra dinlenmeye bırakıyorsun yarım demet maydanozuda ayıklayım küçük küçük kesiyorsun çorbaya atıyorsun hımmm afiyet olsun
körle yatan şaşı kalkar misali yavrum napak kaçırıyorum çok hızlısın atom karıncam napayım yetişemiyorum:lilav:
neyse kızlar iyi akşamlar eşim geldi byy kendinize iyi bakın görüşürüz:gulegule: