2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
vah garibim bilmem mi eski çalıştığım yerleri maşallah iyi dayanıyosun hangi şehirdesin nasıl bir fabrikadasınnn benide al yanına lütfennn mesleğimi özledim ama eski çalıştığım yerlerde sabah 5 gece 11 çalışıyodum die cesaret edemedim evlendikten sonra girmeye esas labaratuvar teknikeri uzmanlık alanım fakat peynir konusundada 1 yıl tecrubem var kültür hazırlama çoğaltma üretim planlama sevkiyat vs iyi bilirim...

seninki ne de vücut dayanmaz canım:ayk:benimki o kadar yoğun değil 6 da üretim bitiyr temizlik falan 7 de personel çıkana kadar bekliyrm..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
afiyet olsun yivrumm yaptıkça beni an kulaklarımı çınlatt tamam mı??

yaa bu fırlama kızım çok delü yaaa :D deneme 1-2 diye diye hal oldu garibim pc bozuk benimde kafa bozuk hasta oldum bacım yaaa sen gelmeyince yataklara düşüyorum:ilknur:

Özledin mi beni

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben geldimm.. annem gitti. yalnız kaldım evde :ayk: kıs günlerini sevmiyorum. erkenden kararıyor hava:uzgun:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azoo, çok güzel olmuş şekerler, bayıldım, ellerine sağlık :)

hoşgeldin aramıza :)

Tatlım sağol teşekkür ederim, ben de şimdi senin odaya beğendi yaptım :D Daha doğrusu teşekkür ettim :D
Çok güzel güle güle kullanın inşallah, ama tabi bi de yerleştikten sonra resim isterik :durbun:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızlar yazdıklarınızı da takip etmem için bi mesai daha harcamam gerek:hihi:walla ilk günden maraş karışıyordu sizi okuyacağım diye üretimde sorunlu peynire kusursuz dedim de sonradan çevirdim:deli:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
saklarızzz ben çok hayal gücümü çalıştırıtorum aklıma şu anda bir fikir daha geldi gökçem şimdi benim eşim çorumlu yaa o kutuların içindeki çıtır çikolatalı badem şekerleri yerinde espirii ve değişik olsun die bişidaha yapablirim çorumdan çikolatalı beyaz siyah renkli irice leblebiler var tadları muhteşem ondan koysam dahada güsel olmaz mı? Hemide kimse öle bişi dağıtmamıştır nasıl fikir ama

Ekli dosyayı görüntüle 9533

Ekli dosyayı görüntüle 9534

Ekli dosyayı görüntüle 9535

Annemmmm erir onun çikosu :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Tatlım sağol teşekkür ederim, ben de şimdi senin odaya beğendi yaptım :D Daha doğrusu teşekkür ettim :D
Çok güzel güle güle kullanın inşallah, ama tabi bi de yerleştikten sonra resim isterik :durbun:

azelya bu arada senin şeker süsünü eminönünde görmüştüm pek beğenmemiştim ama senin elinden çıkan süper olmuş.. bende şimdi pembesini alayım dedim kendi kendime-ciko

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
tamam bebişim adını da lidır usulu şehriye koydum :D

çılgın ya. bana dediklerini gördün mü :D
battaniye almış sabah, akşam üstü ben de e-bebekte 5,99a battaniyeler gördüm, söyledim,Allaaaahhhhh köpürdü :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Gördüm gördüm :D:D Halbusi alıyom diye haber etse ya :D
Şimdi Onurrrr Onurrrrr kartını ver diye dolanıyordur evde :D
Azcıkta ben konuşayım arkasından ohhh be :D Nasıl olsa girse de görmez bu yazdığımı arada kaçırır kesin :deli::deli::cikolata:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azelya bu arada senin şeker süsünü eminönünde görmüştüm pek beğenmemiştim ama senin elinden çıkan süper olmuş.. bende şimdi pembesini alayım dedim kendi kendime-ciko

Ay tişekkür ederim
Kendin hazırlayınca malzemeyi bol kullanabiliyorsun böyle iyi bir yanı var, dışarda az cimri davranıyorlar ondandır :D Malzemeden çalıyorlar.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Eminönünde ben de baktım ama onları çok kötü süslemişler, basit bi tül,uyduruktan bağlamışlar.
Azoş çok güzel süsledi.
Ben de benzer şekilde süsleyeceğim inşallah, pembesini sipariş verdim.Sadece tül bağlamayacağım azoş gibi, klipsli raket gibi olab badem şekeri tüllerinden koyacağım.
Gerisi,tüy, uğurböceği-inci süslemeli filan olacak.
Azoşunkinden biraz daha sönük kalıcak sanırsam ama :huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
seninki ne de vücut dayanmaz canım:ayk:benimki o kadar yoğun değil 6 da üretim bitiyr temizlik falan 7 de personel çıkana kadar bekliyrm..

mükemmel bişi ya işime aşıktım ben bulabilsem seninki gibi öyle bir iş hemen girerim ne üretiminde çalışıyosun ? bu arada benimde işim bitti bugün yarım saat önce paydos edeyim bare yemek yapayım az dinleneyim sonrada kendinize ii bakın bacılarr yaz ben okurum yarın ok

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
:deli:
valla sen sen ol azoş diye tabir ettiğimiz azelya adlı üyeden fikir alma şekerim. hatun bebeği 3 aylıkkne odasını düzdü. 5 aylıkken kıyafetlerini yıkadı kuruttu ütüledi. bebek 7 ayalıkken her şeyi tamamdı.

düşün çorap tutucusu bile var yavrusunun.

sen daha çok bizden fikir al. bak 8. ayıma gırecem nerdeyse hala yıkamadım yavrumun kıyafetlerini. çantam hazır degıl. :))) rahat ol relaxx.

Obaaaaaa :D:D Meydanı boş bulmuş sallamışta sallamış haaaa :D Ben de diyom neden kulaklarım çınladı tüm gün :deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar