2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hemen cevap istiyorum kızlar.hani su medikal destek yastıkları var işbir yatak da falan bunlardan alan,kullanan,birde üstüne memnun kalan varmı? memnun kalan varsa bende alıcam hemencik.
canım ne için yattık istiyosun bel yastığı tarzı bişeyse bende var ortapedik bir tane çokda memnunum rahat oturmamı sağlıyor hi düşünme al derim
alttan alttan bişiyler vuruyo baga
bebektir gülüm
benim kızda benim şeyimi mıncıklıyor sanki elleriyle tırmalıyor gibi kaç gündür aynı şeyi yapıyor oyuncak sandı annesinin şeysini sanırsam:)
senin kızz kendisini aştı muzur bişi olcak anlaşılan
AZO niye yok bugun?

bilmem ama gelir heralde birazdan

tansel hoşgeldin

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ne ki acaba?

fantezi olsun diye kuzucum..feriştahım geldi. :p

hemen resim koyayım durun..saka bi yana boynum ağrıyor her sabah uyandığımda memnun kalan varsa bende alayım dedim
evet yııvrum yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum benim boynum sürekli tutulurdu sonra eşim bunu almıştık şükür sorunum kalmadı bendeki kavisli olandan

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar dün alışverişe gitmiştimya ufak defek şeyler aldım..

Tırnak makası ve seti
Banyo küveti, kovası felan..
Bide makinaya eldivenleri sıkışmasın diye makina fileleri var ondan aldım..
Asıl eteş ölçer alcaktım. Braum yoktu gelcekmiş. Bi ateş ölçer vardı 10 s. de alından ölçüyor fiyatı 135 YTL idi. Siz ne aldınız? Karar veremedim ya..
Bide bebişin kıyafetlerinide koyabileceğim günlük hayatta kullanılacak çantalara baktım. Beğendiğim çanta 125 YTL idi. Biraz fazla geldi almadım...

Bebişimin odasına perde baktım. Çok güzel tüller var. Bugünde 1-2 yere bakıp karar vercez artık..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bu da bebelere göre olanıymıss..ikizlere takke gibi oldu be :D

Ekli dosyalar

• ViscobabyAnne2.jpg
    ViscobabyAnne2.jpg
    4 KB · Görüntüleme: 44

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Merhaba Kızlar -ciko-ciko

Selam canım hoşgeldin.

hemen cevap istiyorum kızlar.hani su medikal destek yastıkları var işbir yatak da falan bunlardan alan,kullanan,birde üstüne memnun kalan varmı? memnun kalan varsa bende alıcam hemencik.

Ben boyun için olanından kullanmıştım memnun kaldım açıkçası.
Görümcem beline kullandı ağrıları azaldı.
Annem de yatarken ayağının altına koyuyor o da memnun.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
canım ne için yattık istiyosun bel yastığı tarzı bişeyse bende var ortapedik bir tane çokda memnunum rahat oturmamı sağlıyor hi düşünme al derim

bebektir gülüm

senin kızz kendisini aştı muzur bişi olcak anlaşılan

bilmem ama gelir heralde birazdan

tansel hoşgeldin

Hoşbulduk canımcım...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Tırnak makası ve seti
Asıl eteş ölçer alcaktım. Braum yoktu gelcekmiş. Bi ateş ölçer vardı 10 s. de alından ölçüyor fiyatı 135 YTL idi. Siz ne aldınız? Karar veremedim ya..
Bide bebişin kıyafetlerinide koyabileceğim günlük hayatta kullanılacak çantalara baktım. Beğendiğim çanta 125 YTL idi. Biraz fazla geldi almadım...

Bebişimin odasına perde baktım. Çok güzel tüller var. Bugünde 1-2 yere bakıp karar vercez artık..

Güle güle kullan canım cicilerinizi, sağlıkla inşallah.
Ben normal termometre almıştım daha önce braunun.kol altından ateş alanlardan.
doktor sitesinde bir doktora sordum kızıl ötesi yada kulaktan ölçer ne tip alayım diye, çocuk doktoruna.
bildiğimiz basit termometre kullanın hiç birine gerek yok dedi.
istersen sana yollayabilirim cevabını.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ne ki acaba?

fantezi olsun diye kuzucum..feriştahım geldi. :p

hemen resim koyayım durun..saka bi yana boynum ağrıyor her sabah uyandığımda memnun kalan varsa bende alayım dedim

NAZOME al bacım. ben memnunum. ehehehehhe söylemesi ayıp bende boyun düzleşmesi de var da:)))

bunun bende bi de iş yerinde sırtımın arkasına koyduğum hali var o da süper. bel yastığı diye geçiyor. söylemesi ayıp bel fıtığı başlangıcım da var da :)))

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
AZO niye yok bugun?

Tırnak makası ve seti

günaydın canım hoşgeldin....hepsini güle güle kullansın canım yükte hafif pahada ağır şeyler hepsi azar azar alıyorsun ama en çokta bu ıvır zıvırlar para tutuyor!!bende braun kini alcam canım diğerlerine pek bakmadım o sebeple

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

Tırnak makası ve seti

güle güle kullanın canım
ben braun aldım ateşölçeri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
NAZOME al bacım. ben memnunum. ehehehehhe söylemesi ayıp bende boyun düzleşmesi de var da:)))

bunun bende bi de iş yerinde sırtımın arkasına koyduğum hali var o da süper. bel yastığı diye geçiyor. söylemesi ayıp bel fıtığı başlangıcım da var da :)))

Bendede var canım bel fıtığı.. Şimdilerde ağrılarım çok arttı.
Senin doktorun bel fıtığı ile normal doğum zor olur diye bişey dedimi..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar