2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
dün tv izlerken uzanayım azcık dedim neyse ve uzandım benim kız başladı yattığım tarafa tepiklemeye dikkat ediyorum ne zaman yatsam öyle yapıyor bende ama kızım olmazki hiçmi dinlenmesin annen banada yazık ama dedim seslice eşimde kızdı hatta kızıma bağırma diye:)neyse kalktım sonra tam 3 saat kıpırdamadı iyimi ne özürler diledim kuzumdan salladım mıncırdım karnımı ııı ıhhhh kımıldamadı çok üzüldüm yaa gece yattığımda iyice dinledim ozaman kımıldadı şükür bugünde iyi.sanırsam küstü bana akşam aman töbe bi daha demem kızz alnıyorlarmı ne:ilknur::ilknur:

kurban olurum yaaa...

günaydın kızlar ve hayırlı cumalar olsun inşallah

sana da hayırdlı cumalar beişim. iyi misin bugun?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
nazooooo nerdesin kııı sesin çıkmıyor telefonun kapalı neden böyle yapıyosun yıvvrum:durbun:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
LEO bizim sülalede de değişik sevme sıfatları vardır kız. bi de döve döve bebek severiz biz. de bakalım kendi bebeğime kıydırabilecek miyim?
aynen o bizimkilerde de var zuzucukk ama napalım severlerken yapma demekte kırıcı olur kanımca sevsinler ölmez ya bebek
dün tv izlerken uzanayım azcık dedim neyse ve uzandım benim kız başladı yattığım tarafa tepiklemeye dikkat ediyorum ne zaman yatsam öyle yapıyor bende ama kızım olmazki hiçmi dinlenmesin annen banada yazık ama dedim seslice eşimde kızdı hatta kızıma bağırma diye:)neyse kalktım sonra tam 3 saat kıpırdamadı iyimi ne özürler diledim kuzumdan salladım mıncırdım karnımı ııı ıhhhh kımıldamadı çok üzüldüm yaa gece yattığımda iyice dinledim ozaman kımıldadı şükür bugünde iyi.sanırsam küstü bana akşam aman töbe bi daha demem kızz alnıyorlarmı ne:ilknur::ilknur:
gücenmezlermi onlar ahhh bi damla şey kız herşeyi biliyolar valla billa :D deme bi daha sende
günaydın kızlar ve hayırlı cumalar olsun inşallah
günaydın cnm hayırlı cumalarr

rabbim bi bebeğin ömrünü anasının saçının boyuna mı endekslemiş?

allah uzun sağlıklı ömürler versin yavruma ama inan o kadar bakımsızdım ve o kadar salmıştım ki bu ara bıraz toparladım kendimi. insanın psikolojisi bile değişiyor az biraz bakım yapınca yahu.
valla cnm bakımsız kalmaya değmez bence ben hiç umursamıyorum zaten şişko bişeyim aynada bare saçlarım düzgün gözüksün demii :lilav:
biliyorum bacım benim dediğim zenginlikte maddisel değildi zatti gönül zengiliğiydi oda bizlerde çok şükür yerinde yoksa manzara bendede yok boşver evde huzur oldun yeterki

ne demek istediğini alladım bebişkommm :huhuu: aynen orada öle akşamdan akşama eve giriyoz manzarada olsa bişi değişiycekti gerçii yaaa :D kocamdan ala manzara mı olur bakar bakar dururum :utan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hemen cevap istiyorum kızlar.hani su medikal destek yastıkları var işbir yatak da falan bunlardan alan,kullanan,birde üstüne memnun kalan varmı? memnun kalan varsa bende alıcam hemencik.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
burdayım bacımm.üvey oğlanla uğrastımm dahada sonuc alamadık.bakalım hafta basına da kalabilir endoskopisi.öle işte.telefonumun sarjı bitmiş hemencik acıyorum..

bende eşini merak ettim onu soracaktım hayırlısıyla şu hastalıklardan bi kurtulsaydın koşturmakla geçiyor zamanın:dertli:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hemen cevap istiyorum kızlar.hani su medikal destek yastıkları var işbir yatak da falan bunlardan alan,kullanan,birde üstüne memnun kalan varmı? memnun kalan varsa bende alıcam hemencik.

Canım görümcem almıştı, isbirden çift kişilik yatak. 2000 YTL'ye.. ama çok memnun olduğunu söylüyor..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

Ekli dosyalar

• viscolife.jpg
    viscolife.jpg
    2,7 KB · Görüntüleme: 46

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar