demedi dün o yüzden sordum sana ama görmedin sanırım. doktorumla doğum hakkında daha hiç konuşmadık.
Hımmm anladım canım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..
demedi dün o yüzden sordum sana ama görmedin sanırım. doktorumla doğum hakkında daha hiç konuşmadık.
Fiyatıda çok uygunmuş..
Bende bi bakayım..
Hımmm anladım canım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..
anamm deme kuzum bende o kavisliyide gördüm ama yatmayı beceremezsem dedim kendi kendime düzlerden alim garanti olsun dedim.bi de biz tek yastıkta yatıyoz eşimle.gece ne zaman uyansam adamın yanagının bi tarafı benim yastıkta cekiyom kafasının altından ama olmuyor tutuluyor her tarafım.sende memnunsan alim ben bi tanee hemen.evet yııvrum yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum benim boynum sürekli tutulurdu sonra eşim bunu almıştık şükür sorunum kalmadı bendeki kavisli olandan
Kızlar dün alışverişe gitmiştimya ufak defek şeyler aldım..
Tırnak makası ve seti
Banyo küveti, kovası felan..
Bide makinaya eldivenleri sıkışmasın diye makina fileleri var ondan aldım..
Asıl eteş ölçer alcaktım. Braum yoktu gelcekmiş. Bi ateş ölçer vardı 10 s. de alından ölçüyor fiyatı 135 YTL idi. Siz ne aldınız? Karar veremedim ya..
Bide bebişin kıyafetlerinide koyabileceğim günlük hayatta kullanılacak çantalara baktım. Beğendiğim çanta 125 YTL idi. Biraz fazla geldi almadım...
Bebişimin odasına perde baktım. Çok güzel tüller var. Bugünde 1-2 yere bakıp karar vercez artık..
merhaba bayaggannlarrrrrrrrr....... nasılsınız bukün?
amin valla. ama içimden bi ses bana sezoş diyecek gibi geliyor. çünkü benim hamile kalmadan önce de sağlık sorunlarım vardı zaten.
bu aralar en büyük korkum kalçamın doğumdan sonra hepten azması ve bacağımın aksaması. çünkü azdığı zaman bacağım ilk 10 adımımda askıyor sonradan açılıyor
selam canım. ben uykuluyum, midem yanıyo ve abşım ağrıyo.:dertli:
senden naber?
çok acıktım ben yahu... rejjımdeyım evden taze fasülye getirdim o nu yiyecem ama canı pat. kızartması istiyor
Kızlar aldıgınız termometre cok guzel, ben kullanıcısıyım..10 sn. yede olcuyor ama dil altından ölcmek gereiyor, bebişin dilinin altına nasıl konulur onu bilemedi..yada koltuk altından ölculen ates dogrumudur? bebişin atesi nerden nasıl olculmeli? bunları tam bilmiyorum ben...
oyuzden kulaktan ölcen bi derece almıstık biz bebiş icin...
selam canım. ben uykuluyum, midem yanıyo ve abşım ağrıyo.:dertli:
senden naber?
hoşgeldin bebişim. en güzel popodan ölçüluyomuş.
makattan yanisi. öyle miydi kız fitil miydi yoksa o?
Nişan videomu ilk kez izledim şimdi.
Daha doğrusu şöyle bi baktım, göz attım.
5 yıl kadar öncesi. Anneannem sağ, babam sağ…
Büyük dayı daha alzheimerın pençesine düşmemiş…
Evimiz tadilattan geçmemiş.
İnceciğim…
Kardeşim dal gibi…
Henüz kinler, nefretler, kırgınlıklar, küslükler kök salmamış…
Çok tuhaf oldum çok…
Nişan videomu ilk kez izledim şimdi.
Daha doğrusu şöyle bi baktım, göz attım.
5 yıl kadar öncesi. Anneannem sağ, babam sağ…
Büyük dayı daha alzheimerın pençesine düşmemiş…
Evimiz tadilattan geçmemiş.
İnceciğim…
Kardeşim dal gibi…
Henüz kinler, nefretler, kırgınlıklar, küslükler kök salmamış…
Çok tuhaf oldum çok…