ehehhöhee:dill::dill: evek canum o fitil ...
tatlım ya banada sezeryan yolları gözikiyi gibi biliyomuydun bunu?:1:
Sana neden sezeryan önerdiler?
ehehhöhee:dill::dill: evek canum o fitil ...
tatlım ya banada sezeryan yolları gözikiyi gibi biliyomuydun bunu?:1:
Benimde midem bulanıyor ya..
Bişey yesem midem bulanıyor, yemesem tansiyonum düşüyor:ilknur::ilknur:
Canımcım doğum çantan hazırmı artık..
çok acıktım ben yahu... rejjımdeyım evden taze fasülye getirdim o nu yiyecem ama canı pat. kızartması istiyor
Hamilelikte rejim lafı yok canım......
Bak kızarım sana..Fasulyenin yanına ayran yada yoğurtta al..
doğrusu gökçecim 4-5 aya kadar popodan ölçülüyor
bende bazen düğün cd bakıyorum dedelerim teyzemin kızı vee en çok canımı yakan babam sağ özleyince izliyorum((((((( :dertli:
Kızlar aldıgınız termometre cok guzel, ben kullanıcısıyım..10 sn. yede olcuyor ama dil altından ölcmek gereiyor, bebişin dilinin altına nasıl konulur onu bilemedi..yada koltuk altından ölculen ates dogrumudur? bebişin atesi nerden nasıl olculmeli? bunları tam bilmiyorum ben...
oyuzden kulaktan ölcen bi derece almıstık biz bebiş icin...
Sana neden sezeryan önerdiler?
bende bazen düğün cd bakıyorum dedelerim teyzemin kızı vee en çok canımı yakan babam sağ özleyince izliyorum
bildiğin gibi değil taso... hep şişiyorum hep şişiyorum. su içsem kilo alacam ya belli.
bende bazen düğün cd bakıyorum dedelerim teyzemin kızı vee en çok canımı yakan babam sağ özleyince izliyorum
aaaaaaaaaciddi mi ben dalga geciyo sandım... aaaa.. neyse kulak iyidir o zaman...
Herkeslere selamlar hanımlar
Kızlar şuanda evdeyim, sanırım bundan sonra işe gidemeyeceğimBel bacak sırt ağrılarım had safhada. Geceleri sağımdan soluma/solumdan sağıma dönemiyorum artık. Salıdan beri şeker sebebiyle hastanelerdeydim. Sonuçlarım pek kötü de gelmedi ama şuanda günde 9 defa parmaklarımı delip ölçüm yapıyorum. Dün doktorum beni hem diyetisyene hem de insülin hemşiresine eğitime gönderdi. Haftaya salı tekrar diabet eğitimine hastaneye gideceğim. İnsülin başlayabilirmişiz. Haftada 4 gün 45 dk tempolu yürüyüş de verdi. Ben de korkumdan çamaşır yıkayıp ütü yapmaya başlayacağım ne olur ne olmaz diye. İnşallah sizler iyisinizdir ve kimsenin sıkıntısı yoktur.
Valiz valiz çanta deyip geçmeyelim
1-2 eksiği olmakla birlikte epey hazır canım...
gökçeeee,biz bugun öğlen hamburger yicezzz laylamlaa ayarttı benii.yanında da pattis kızartması yeriz.senin yerinede yiyim mibakk gel bırak su rejimi falan sayılı günlerin keyfini cıkar.zaten doğduktan sonra vericen o kiloları bebik arkasında kosmaktan,iş,güç derkenn..eziyet etme kendine.o servisçiyide ben gelir döferimm ayrıca
kızlar sizi şimdilik öperim.iremi hazırlıcam.mucuksss
Evet ben de bununla dil altından ölçüyorum.
Koltuk altından alınan ateş dil altından yada makattan alınana göre biraz yanıltıcı olabiliyor. 1-1,5 derece daha düşük çıkar kol altı.
Aslında en iyisi makat gibi geliyor bana ama, bir doktor da kol altı kafi demişti.
Bi daha araştırmak lazım sanırım.
belfıtıgı var diye tanselcim.. hani kesin demedi ama buyuk ihtimal dedi... benim fıtık bide iddialı yanim.. bide kuyruk sokumu catlamıstı bi ara oda sakat yanim...
evet canım koltuk altı yanıltıcı oluyomus bi onu ogrenmişim zaten.ys:
ya ben canta falan hazırlamadım daha... daha icine koyucaklarım bile tam gelmedi istanbuldan.....
Hoşgeldin canım..
o bel ve bacak ağrılarını sorma bendede var. Buğün işe gidemedim..
sen doğumdan sonra çalışmayacakmısın?