2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
çok acıktım ben yahu... rejjımdeyım evden taze fasülye getirdim o nu yiyecem ama canı pat. kızartması istiyor :(

gökçeeee,biz bugun öğlen hamburger yicezzz laylamlaa ayarttı benii.yanında da pattis kızartması yeriz.senin yerinede yiyim mi :) bakk gel bırak su rejimi falan sayılı günlerin keyfini cıkar.zaten doğduktan sonra vericen o kiloları bebik arkasında kosmaktan,iş,güç derkenn..eziyet etme kendine.o servisçiyide ben gelir döferimm ayrıca :D

kızlar sizi şimdilik öperim.iremi hazırlıcam.mucuksss

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar aldıgınız termometre cok guzel, ben kullanıcısıyım..10 sn. yede olcuyor ama dil altından ölcmek gereiyor, bebişin dilinin altına nasıl konulur onu bilemedi..yada koltuk altından ölculen ates dogrumudur? bebişin atesi nerden nasıl olculmeli? bunları tam bilmiyorum ben...

oyuzden kulaktan ölcen bi derece almıstık biz bebiş icin...

Evet ben de bununla dil altından ölçüyorum.
Koltuk altından alınan ateş dil altından yada makattan alınana göre biraz yanıltıcı olabiliyor. 1-1,5 derece daha düşük çıkar kol altı.
Aslında en iyisi makat gibi geliyor bana ama, bir doktor da kol altı kafi demişti.
Bi daha araştırmak lazım sanırım.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Herkeslere selamlar hanımlar :)

Kızlar şuanda evdeyim, sanırım bundan sonra işe gidemeyeceğim :( Bel bacak sırt ağrılarım had safhada. Geceleri sağımdan soluma/solumdan sağıma dönemiyorum artık. Salıdan beri şeker sebebiyle hastanelerdeydim. Sonuçlarım pek kötü de gelmedi ama şuanda günde 9 defa parmaklarımı delip ölçüm yapıyorum. Dün doktorum beni hem diyetisyene hem de insülin hemşiresine eğitime gönderdi. Haftaya salı tekrar diabet eğitimine hastaneye gideceğim. İnsülin başlayabilirmişiz. Haftada 4 gün 45 dk tempolu yürüyüş de verdi. Ben de korkumdan çamaşır yıkayıp ütü yapmaya başlayacağım ne olur ne olmaz diye. İnşallah sizler iyisinizdir ve kimsenin sıkıntısı yoktur.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bildiğin gibi değil taso... hep şişiyorum hep şişiyorum. su içsem kilo alacam ya belli. :(

amann bende öyle canım.. şimdiden 12 kilo aldım..
ne yapayım ya..fazla yemiyorum ama alıyorum..
doğumdan sonra ilk işim diyetisyen yolu. arkadaşım gitti, emzirme diyeti verdiler 4 ayda süper oldu ya.. Hemde sütüde kesilmedi..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bende bazen düğün cd bakıyorum dedelerim teyzemin kızı vee en çok canımı yakan babam sağ özleyince izliyorum

Düğün Cd.mi hiç izlemedim ben daha.
Nikahı da evlendikten uzun süre sonra izlemiştim.
Bazı sıkıntılar olduğu için hiç içimden gelmemişti.
Fotoğraflar da bi yere kadar da böyle kanlı canlı hareketli görmek bi kötü yapıyo insanı.Bi fasıl ağladım iyi geldi.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
aaaaaaaaa :durbun: ciddi mi ben dalga geciyo sandım... aaaa.. neyse kulak iyidir o zaman...

ciddi ciddi hatta benim oğlanın zamanında popo dereceleri vardı ama biz başka amaçlar içinde kullanıyorduk acayip kabız olurdu bebeğim bende popomuzu dereceyle uyarırdım halamız hemşire o öğretti bize

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Herkeslere selamlar hanımlar :)

Kızlar şuanda evdeyim, sanırım bundan sonra işe gidemeyeceğim :( Bel bacak sırt ağrılarım had safhada. Geceleri sağımdan soluma/solumdan sağıma dönemiyorum artık. Salıdan beri şeker sebebiyle hastanelerdeydim. Sonuçlarım pek kötü de gelmedi ama şuanda günde 9 defa parmaklarımı delip ölçüm yapıyorum. Dün doktorum beni hem diyetisyene hem de insülin hemşiresine eğitime gönderdi. Haftaya salı tekrar diabet eğitimine hastaneye gideceğim. İnsülin başlayabilirmişiz. Haftada 4 gün 45 dk tempolu yürüyüş de verdi. Ben de korkumdan çamaşır yıkayıp ütü yapmaya başlayacağım ne olur ne olmaz diye. İnşallah sizler iyisinizdir ve kimsenin sıkıntısı yoktur.

Hoşgeldin canım..
o bel ve bacak ağrılarını sorma bendede var. Buğün işe gidemedim..
sen doğumdan sonra çalışmayacakmısın?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Valiz valiz çanta deyip geçmeyelim :)
1-2 eksiği olmakla birlikte epey hazır canım...

vayyy ne ara hazırladın kız???

gökçeeee,biz bugun öğlen hamburger yicezzz laylamlaa ayarttı benii.yanında da pattis kızartması yeriz.senin yerinede yiyim mi :) bakk gel bırak su rejimi falan sayılı günlerin keyfini cıkar.zaten doğduktan sonra vericen o kiloları bebik arkasında kosmaktan,iş,güç derkenn..eziyet etme kendine.o servisçiyide ben gelir döferimm ayrıca :D

kızlar sizi şimdilik öperim.iremi hazırlıcam.mucuksss

terbıyesızler........ terbıyesızlıkte son nokta... gonuşmuyum gızım sızınlen elimlen gonuşun

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Evet ben de bununla dil altından ölçüyorum.
Koltuk altından alınan ateş dil altından yada makattan alınana göre biraz yanıltıcı olabiliyor. 1-1,5 derece daha düşük çıkar kol altı.
Aslında en iyisi makat gibi geliyor bana ama, bir doktor da kol altı kafi demişti.
Bi daha araştırmak lazım sanırım.

evet canım koltuk altı yanıltıcı oluyomus bi onu ogrenmişim zaten.:eek:ys:
ya ben canta falan hazırlamadım daha... daha icine koyucaklarım bile tam gelmedi istanbuldan..... :(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
belfıtıgı var diye tanselcim.. hani kesin demedi ama buyuk ihtimal dedi... benim fıtık bide iddialı yanim.. bide kuyruk sokumu catlamıstı bi ara oda sakat yanim...

aynı dertten müzdaribiz.
Benim annem belfıtığından ameliyat oldu, çok zor ya..
Bu nedenle belfıtığımı artıracaksa ben normal doğum istemem dedim.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hoşgeldin canım..
o bel ve bacak ağrılarını sorma bendede var. Buğün işe gidemedim..
sen doğumdan sonra çalışmayacakmısın?

Tanselcim ben kamuda çalışıyorum, o yüzden 2 yıllık olan ücretsiz iznimi kullanmayı düşünüyorum. Burada kimim kimsem yok. Eşimin kardeşleri 2 er 2 şer sokak aşağımdalar ama daha pek bi hayırları olmadı, zaten bir beklentim de yok. Kayınvalidemi de kaybettik zaten 2,5 yıl önce. Hoş... Sağ olsaydı da kızıma kendim bakmak istiyorum :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar