Herkeslere selamlar hanımlar
Kızlar şuanda evdeyim, sanırım bundan sonra işe gidemeyeceğimBel bacak sırt ağrılarım had safhada. Geceleri sağımdan soluma/solumdan sağıma dönemiyorum artık. Salıdan beri şeker sebebiyle hastanelerdeydim. Sonuçlarım pek kötü de gelmedi ama şuanda günde 9 defa parmaklarımı delip ölçüm yapıyorum. Dün doktorum beni hem diyetisyene hem de insülin hemşiresine eğitime gönderdi. Haftaya salı tekrar diabet eğitimine hastaneye gideceğim. İnsülin başlayabilirmişiz. Haftada 4 gün 45 dk tempolu yürüyüş de verdi. Ben de korkumdan çamaşır yıkayıp ütü yapmaya başlayacağım ne olur ne olmaz diye. İnşallah sizler iyisinizdir ve kimsenin sıkıntısı yoktur.
Geçmiş olsun canım tekrar...Biliyosun benim durumum da seninkisi gibi ama sanırım 2. saat değerlerim seninkilere göre düşük. Geçen hafta içerisinde bebek hareketlerini duyamadığım için acile gittim ve kendi doktorumdan hariç başka bir doktorla görüştüm (iki arkadaşımın eşlerinin doktoru).
O doktor da bana kendi doktorumla aynı şekilde, çok az kilo aldığımı ever şekerimi regüle ettiğimi ama bu şekilde giderse artık bebeğime yetemeyeceğimi ve kilo almam gerektiğini söyledi.
Sen diyabetlisin, şeker hastasısın yani ve şekerin yükselecek sürekli kontrol altında tutamazsın ama hep böyle sınırda yemek yersen bebeği besleyemezsin ve gerilik başlar dedi.
Bırak yükselsin şekerin diye de ekledi.
Bugüne kadar hep şekere yönelik çalışmışsın, tamam başarılı da olmuşsun ama başka yerlerden açık verirsin dedi ki doğru kansızlık başlamış bu kez de.
Kendi doktorum da 1. saat için 200e kadar yolu var demişti.
İnsülini de istemiyor şu an için.
hba1c de 5,9dan 4,9a gerilemiş...
Ben de diyeti biraz gevşettim.
2. saat ölçüyorum şimdi açlıkla birlikte.