ses bir kii deneme
anammm çikolatalı çiçek,çiçekli çikolata............BAYILIRIMMMMMMM
ses bir kii deneme
kuzenimin kayınpederi vefat etti cnm
as
ses bir kii deneme
gayet güsel olmuş nazo aferin kız anlatmama gerek kalmadııı
bende bayılıyorum onlaraa..saolsun bilenlerde yolliyooanammm çikolatalı çiçek,çiçekli çikolata............BAYILIRIMMMMMMM
Başınız sağolsun canım.
Kız göl işte ne güzel daha ne bizde o da yok.
Havuz var olmazmıkine.
bende o manzarada yok napcaz yıkık dökük evler iğrenç soba dumanı sisi bide mahallenin pis insanlarının attığı ve çöpçülerin gelişi güsel topladığı çöp torbaları ıyyyyyyyyyyyyyyk çok iştah acıcı dimi o yüzden güneşliklerimi bilem açmıyorum evde ömrümde gördüğüm en viran mahalle kiraları ev fiyatlarını sorcak olursanız 600tlden aşağı kira 200binden aşağıda ev yok ne ilginç demi ama asla yaşanmaz :böö:Başınız sağolsun canım.
Kız göl işte ne güzel daha ne bizde o da yok.
Havuz var olmazmıkine.
saol canımm..denerken oldu.resim büyük geliyomus sanırım.küççülttüm oldu.
günaydınn..Günaydın bebişler..annelerede günaydın
kız monuye bişi demedım ki hatta monuyu bılemedım bile.)
iyi be gelıyoz aç kapıyı.
günaydın bebişkoGünaydın bebişler..annelerede günaydın
kız monuye bişi demedım ki hatta monuyu bılemedım bile.)
iyi be gelıyoz aç kapıyı.
bende o manzarada yok napcaz yıkık dökük evler iğrenç soba dumanı sisi bide mahallenin pis insanlarının attığı ve çöpçülerin gelişi güsel topladığı çöp torbaları ıyyyyyyyyyyyyyyk çok iştah acıcı dimi o yüzden güneşliklerimi bilem açmıyorum evde ömrümde gördüğüm en viran mahalle kiraları ev fiyatlarını sorcak olursanız 600tlden aşağı kira 200binden aşağıda ev yok ne ilginç demi ama asla yaşanmaz :böö:
[sıze="3"]
bende o manzarada yok napcaz yıkık dökük evler iğrenç soba dumanı sisi bide mahallenin pis insanlarının attığı ve çöpçülerin gelişi güsel topladığı çöp torbaları ıyyyyyyyyyyyyyyk çok iştah acıcı dimi o yüzden güneşliklerimi bilem açmıyorum evde ömrümde gördüğüm en viran mahalle kiraları ev fiyatlarını sorcak olursanız 600tlden aşağı kira 200binden aşağıda ev yok ne ilginç demi ama asla yaşanmaz :böö:
[/sıze]
günaydın bebişko
gıcık suratlıya bakbide konuşuyo gelcen tabi arkidişimiz bize mama hazırlamış özene bezene bide gelmiycen heee :dill:
ooo nazom tımam ben gelıyorum. o kurabişlerden de var mı? manzara da süper daha ne olsun. bi de bi patates kızartsan süper olacak ama
Günaydın bebişler..annelerede günaydın
ya anlam verilcekmiş gibi değil istanbulun göbeğinde pislik ondan snra belediyeler bakıyo diyolar bırak git yaaa kız binamız yepyeni sokaklar o kadar dar evler o kadar bicimsizki inan insanın ruhu daralır boll para versin direk insan gibi yaşanan semplere taşınmak istiyorum bıktım burdan alllahtan ev hanımı değilim yoksa evde patlardım sıkıntıdanben bu istanbulu hiç anlamam zaten.allah orda yasayanlara sabır,kolaylık,bol para versin. zor şehir hakikaten.
kızz orası öle zenginlikten kasıt farklı farklı burada bu cevrenin en pahalı semplerinden biri sebebide en merkezi yer olmasıolsun hayatım sendede zengin hemde en zengininden bir gönül var hemde temiz sosktaki çöplerden eser yok kimse eve manzaraya gelmiyor gülen bir yüz yeter ben soğan ekmeğede varım yeterki hoş sohbet güzel muhabbet olsun.......
ben sevdiğim insanlara derim genelde sevme şeklime bak gıcık suratlı gergedan yavrusu kabuksuz tosbaahauahua gıcık suratlı ne kız yarıldım.
anneler, hamileyken saçını kestiren vaaar mı ?
anneler, hamileyken saçını kestiren vaaar mı ?