2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
anammm çikolatalı çiçek,çiçekli çikolata............BAYILIRIMMMMMMM:findik::findik:
bende bayılıyorum onlaraa..saolsun bilenlerde yolliyoo :)
Başınız sağolsun canım.

Kız göl işte ne güzel daha ne bizde o da yok.
Havuz var olmazmıkine.

evet canım benim, sinekli bi gölümüz var işte.gökçe hanımlar beğenmez şimdik illa da deniz diye tutturur ama napalım:ilknur:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Başınız sağolsun canım.

Kız göl işte ne güzel daha ne bizde o da yok.
Havuz var olmazmıkine.
bende o manzarada yok napcaz yıkık dökük evler iğrenç soba dumanı sisi bide mahallenin pis insanlarının attığı ve çöpçülerin gelişi güsel topladığı çöp torbaları ıyyyyyyyyyyyyyyk çok iştah acıcı dimi o yüzden güneşliklerimi bilem açmıyorum evde ömrümde gördüğüm en viran mahalle kiraları ev fiyatlarını sorcak olursanız 600tlden aşağı kira 200binden aşağıda ev yok ne ilginç demi ama asla yaşanmaz :böö:
saol canımm..denerken oldu.resim büyük geliyomus sanırım.küççülttüm oldu.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bende o manzarada yok napcaz yıkık dökük evler iğrenç soba dumanı sisi bide mahallenin pis insanlarının attığı ve çöpçülerin gelişi güsel topladığı çöp torbaları ıyyyyyyyyyyyyyyk çok iştah acıcı dimi o yüzden güneşliklerimi bilem açmıyorum evde ömrümde gördüğüm en viran mahalle kiraları ev fiyatlarını sorcak olursanız 600tlden aşağı kira 200binden aşağıda ev yok ne ilginç demi ama asla yaşanmaz :böö:

ben bu istanbulu hiç anlamam zaten.allah orda yasayanlara sabır,kolaylık,bol para versin. zor şehir hakikaten.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
[sıze="3"]
[/sıze]

olsun hayatım sendede zengin hemde en zengininden bir gönül var hemde temiz sosktaki çöplerden eser yok kimse eve manzaraya gelmiyor gülen bir yüz yeter ben soğan ekmeğede varım yeterki hoş sohbet güzel muhabbet olsun.......

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ooo nazom tımam ben gelıyorum. o kurabişlerden de var mı? manzara da süper daha ne olsun. bi de bi patates kızartsan süper olacak ama :(

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ooo nazom tımam ben gelıyorum. o kurabişlerden de var mı? manzara da süper daha ne olsun. bi de bi patates kızartsan süper olacak ama :(

yok bebişim kurabişleri iremle ben hortumladık.ama siz gelirseniz yenilerini alırız hemencik..
kızlar bebem karnımı delmeye calısıyor sanırım.yada zıplıyor içerde kuduruk.sanırım gördüğümüz seyde ayak topuğu yada dirseğii inanmıyorum yaa..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın bebişler..annelerede günaydın

Nere kız ora merak ettim hangi semt?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben bu istanbulu hiç anlamam zaten.allah orda yasayanlara sabır,kolaylık,bol para versin. zor şehir hakikaten.
ya anlam verilcekmiş gibi değil istanbulun göbeğinde pislik ondan snra belediyeler bakıyo diyolar bırak git yaaa kız binamız yepyeni sokaklar o kadar dar evler o kadar bicimsizki inan insanın ruhu daralır boll para versin direk insan gibi yaşanan semplere taşınmak istiyorum bıktım burdan alllahtan ev hanımı değilim yoksa evde patlardım sıkıntıdan
olsun hayatım sendede zengin hemde en zengininden bir gönül var hemde temiz sosktaki çöplerden eser yok kimse eve manzaraya gelmiyor gülen bir yüz yeter ben soğan ekmeğede varım yeterki hoş sohbet güzel muhabbet olsun.......
kızz orası öle zenginlikten kasıt farklı farklı burada bu cevrenin en pahalı semplerinden biri sebebide en merkezi yer olması
hauahua gıcık suratlı ne kız yarıldım.
ben sevdiğim insanlara derim genelde sevme şeklime bak gıcık suratlı gergedan yavrusu kabuksuz tosbaa:huhuu: sevgi dilim bi değişik

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar