2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selamun helloooooo:):):)günaydın hepinize kızlar..gene gözcüler iş başında sinir oluyorum sabah açar açmaz görünce onları yaaaaa neyi merak ediyonuz acaba arkadişler:deli::deli:
günaydınnnn bilemiyorum artıkın neyi merak ediyolar emme sabırsızlıktan çatlayıp sabahın kötü buraya akın ettikleri belli bizim geçmişi okumaya çalışmayın yetişemesiniz:dill:
günaydın kızlaaaar,
uyuyamıyorum sabahları, okul olsa gözümden uyku akardı. bakalım haftaya ne yapıcaz? keyifler nasıl? ben bildiğiniz hasta psikolojisine girdim herhalde, hep nefesim tıkanıyor, karnım sıkışıyor gibi oluyor. tekmeleri yukarı, el mıncıklamalarını da aşağıya yediğimden sürekli gerinip durduğunu düşünüyorum. maşallah diyim kuzuma. şikayet eder gibi olur şimdi, küser müser neme lazım :huhuu:
günaydınnn cnm valla billa yaa evde olsan uyku tutmaz evde olmassın gözünden uyku akar ağzım yırtılcak esnemekten
Yaşıtmışsınız o zaman bebişim.

Benim doktor paracı değil kız öyle, ayda bir kez muayene ücreti alıyo, diğer ziyaretler ücretsiz.
Bi de kadını paso telefonla arıyorum, tacizci gibi :D
maşallah güselliğe bakk
doktorunuda ayrıca tebrik ediyorum ilgini ve işini seven biri demekki...
ecrincim yaaa apt.hırsız girmiş sanırım çok geçmişe bakamadım ama anladığım oydu canım çok geçmiş olsun sakin ol sen ve evde mümkün olduğunca yanlız kalma derim.
blucuğum günaydınnnn efemmmmmm:)
gökçeciğim sizlerede günaydın..benim kocam kampa gidiyor allah allah öğren artıkın:)
littlem canım günaydın sanada
tuğbam benim aşkım bebeğim çiçeğim sanada günaydınnnn
ayyyyyyy bu iltifatlar bana mı yerden 5mt yükseğe kalktım birden :lilav:
günaydın hanımlar :)

günaydın canışkom

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

bilmem :3:

Günaydın bacılar. Nasılsınız?
Ben yorgunum ya, vücudum kırılıyo sanki. Sabah kalktığımda burnumun bi tarafı da tıkalıydı hasta olmasam bari.
Dün tahlil değerlerimden birinin yüksek olduğunu gördüm evde. İlk etapta fark etmemişim, netten bi baktım anam felaket senaryoları. Çöktüm resmen :D
Doktorumu aradım, meğersem gebelerde yüksek olurmuş o değer, ayrıca kansızsın kansızlıkta da yükselir dedi.
Dedi de bi süre kendime gelemedim :D
Eşim de diyo ki kadını mesleğinden soğuttun seni doğurtunca her şeyi bırakıp gidip bi sahil kasabasına yerleşicek yazık :D
:D:D:D Napıyım ama :D:D:D

hahahahha çok güldüm yaaa
hakkaten senin kadar drunu arayan var mı acaba
sahil kasabası demiş yaaaaa :cokkomik:

ecrin görmedim ama birinden okudum ama kimden onu da unuttum :deli:
hırsız girmiş geçmiş olsun
bişey var mı?

kızlar ben bugün işte değilim
cenaze için almanya'dan gelen kuzenim yarın alm.dönüyo
bugün görüşcez
evdeyim şu an
birazdan gitcem sanırım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ecrincim yaaa apt.hırsız girmiş sanırım çok geçmişe bakamadım ama anladığım oydu canım çok geçmiş olsun sakin ol sen ve evde mümkün olduğunca yanlız kalma derim.
blucuğum günaydınnnn efemmmmmm:)
gökçeciğim sizlerede günaydın..benim kocam kampa gidiyor allah allah öğren artıkın:)
littlem canım günaydın sanada
tuğbam benim aşkım bebeğim çiçeğim sanada günaydınnnn

Günaydın canım, nasılsın?
Kocan kampa mı gidiyo aslıcım senin?
E ben bunu neden kaçırmışım. Gerçi bi ara kulağıma çalındıydı sanki ama….

günaydın hanımlar :)

:) hamile olunca insan her şeyden tırsıyor, acaba bir şey olur mu diye... ama doktorun alışıktır bence bu durumlara, kimbilir başkaları neler soruyordur.... sonuçların da iyiymiş, gözün aydın.

Günaydın canım. Vardır dimi benim gibiler. Vardır vardır, tek manyak ben olamam bu alemde :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bişey var mı?

bugün görüşcez
evdeyim şu an
birazdan gitcem sanırım

hoşgelmiş sefalar getirmiş selam söle kuzeninede

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Günaydın canım, nasılsın?
Kocan kampa mı gidiyo aslıcım senin?
E ben bunu neden kaçırmışım. Gerçi bi ara kulağıma çalındıydı sanki ama….

Günaydın canım. Vardır dimi benim gibiler. Vardır vardır, tek manyak ben olamam bu alemde :D

iyiyim canım şükür.gene kalktık geldik sürünerek işte hergün yaşanan şeyler:):)sen nasılsın canımcım?hee yaa sorma kampa gider ordan gelir deplasmana maça gider benim kaderim beklemek canım benimmm:huhuu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın hatun kısmısı.

babuş avatarındaki kardeşin mi? atma. atmıyorsan da yuh diyorum.

günaydın kızlaaaar,
uyuyamıyorum sabahları, okul olsa gözümden uyku akardı. bakalım haftaya ne yapıcaz? keyifler nasıl? ben bildiğiniz hasta psikolojisine girdim herhalde, hep nefesim tıkanıyor, karnım sıkışıyor gibi oluyor. tekmeleri yukarı, el mıncıklamalarını da aşağıya yediğimden sürekli gerinip durduğunu düşünüyorum. maşallah diyim kuzuma. şikayet eder gibi olur şimdi, küser müser neme lazım :huhuu:

şekerim öğretmenler günün kutlu olsun... :gulcicek:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

bişey var mı?

bugün görüşcez
evdeyim şu an
birazdan gitcem sanırım

Kimin cenazesi kız Hayatım ben bişi mi kaçırdım?
Günaydın bu arada.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
atma kız öyle kardeş mi olur. ünlü o tanıyorum ben onu bi kerem...

ya yavrum bu ara değişik hareketler peşinde ya... sanki balon şişirip kaburgalarımın altına sokuyo dalga dalga bişiyler. yüzüyor mu napıyor anlamadım ki benim minik yunusum...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
netten alışveriş yapıp diğer sitede daha güzel şeylerin olduğunu görüp kocasını arayarak "kartımda yer kalmadı onları da almam lazımdı ama ben gidip çirkinlerini aldım yaaaaaa" diye çemkiren ve bunalıma giren kadın.

akabinde;

şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırıp "tamam onları da akşam benim kartımdan alırsın" diyen koca...

:eek:ky::eek:ky:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
netten alışveriş yapıp diğer sitede daha güzel şeylerin olduğunu görüp kocasını arayarak "kartımda yer kalmadı onları da almam lazımdı ama ben gidip çirkinlerini aldım yaaaaaa" diye çemkiren ve bunalıma giren kadın.

akabinde;

şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırıp "tamam onları da akşam benim kartımdan alırsın" diyen koca...

:eek:ky::eek:ky:

aha ben ve kocam :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydınn.kahvaltı yapmayan varmı aranızda gelin haydii cay hazır.

Ben yaptım ama gelirim :D Koy kız nazom çayımı.
Günaydınnnnnnssssssss

ya yavrum bu ara değişik hareketler peşinde ya... sanki balon şişirip kaburgalarımın altına sokuyo dalga dalga bişiyler. yüzüyor mu napıyor anlamadım ki benim minik yunusum...

Ünlü benim kardeşim tabe, artiz artiz :huhuu:
Benimki de direk mideye çalışıyo.Kaburgaların altına gece giriyo kendisi ki uyutmasın anasını.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

alla alla daha neler duyacağız bakalım enterasan geldi bana epey gökçecan 3 hafta sonra kendimi dinliycem belkim banada olarr

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Benim hırkamsı bişeyler eksiğim var, ilk aylar giyeceği gibi hırkası yok çocuğumun onu farkettim şimdi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar