günaydınnnn bilemiyorum artıkın neyi merak ediyolar emme sabırsızlıktan çatlayıp sabahın kötü buraya akın ettikleri belli bizim geçmişi okumaya çalışmayın yetişemesiniz:dill:selamun helloooooogünaydın hepinize kızlar..gene gözcüler iş başında sinir oluyorum sabah açar açmaz görünce onları yaaaaa neyi merak ediyonuz acaba arkadişler:deli::deli:
günaydınnn cnm valla billa yaa evde olsan uyku tutmaz evde olmassın gözünden uyku akar ağzım yırtılcak esnemektengünaydın kızlaaaar,
uyuyamıyorum sabahları, okul olsa gözümden uyku akardı. bakalım haftaya ne yapıcaz? keyifler nasıl? ben bildiğiniz hasta psikolojisine girdim herhalde, hep nefesim tıkanıyor, karnım sıkışıyor gibi oluyor. tekmeleri yukarı, el mıncıklamalarını da aşağıya yediğimden sürekli gerinip durduğunu düşünüyorum. maşallah diyim kuzuma. şikayet eder gibi olur şimdi, küser müser neme lazım
maşallah güselliğe bakkYaşıtmışsınız o zaman bebişim.
Benim doktor paracı değil kız öyle, ayda bir kez muayene ücreti alıyo, diğer ziyaretler ücretsiz.
Bi de kadını paso telefonla arıyorum, tacizci gibi
doktorunuda ayrıca tebrik ediyorum ilgini ve işini seven biri demekki...
ayyyyyyy bu iltifatlar bana mı yerden 5mt yükseğe kalktım birden :lilav:ecrincim yaaa apt.hırsız girmiş sanırım çok geçmişe bakamadım ama anladığım oydu canım çok geçmiş olsun sakin ol sen ve evde mümkün olduğunca yanlız kalma derim.
blucuğum günaydınnnn efemmmmmm
gökçeciğim sizlerede günaydın..benim kocam kampa gidiyor allah allah öğren artıkın
littlem canım günaydın sanada
tuğbam benim aşkım bebeğim çiçeğim sanada günaydınnnn
günaydın hanımlar
günaydın canışkom