2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yook maalesef benim ailem ant. da eşiminki mersin de yaşıyo..biz denizlide..bizim apartman 3 katlı her katta tek daire var..apartmanın sahibi bizim altımızda oturuyo normalde ama onlarda almanyaya gittiler zeminde bi aile oturuyo bide en üstte biz işte..başka kimse yok

al işte depresyona sebepp yani.. eve bi sok cihazı alsaydın kendin için keske. minik telefon gibi olanlar var ya. bende mi alsam acaba. :acep: ya gazetede okumustum galiba yada yakınlardan biri anlattı. eve hırsız girmiş gece. kadın da hamile wc ye kalkmıs o sırada. koridorda karsılasmıslar.. esi de içerde uyuyomuss. kadınn sus işareti yapmıs hırsıza. kolundaki bilezikleri cıkarmıs küpesini falan vermiş eline. git demiş. adam da cıkıp gitmiş. bende bagıramam öle durumlarda.. küpemi cıkarıp vermek aklıma gelir mi bilmiyorum ama geriye dönüp yatabilirim esim de kaşkmasın bize bişi yapmasın diye

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
al işte depresyona sebepp yani.. eve bi sok cihazı alsaydın kendin için keske. minik telefon gibi olanlar var ya. bende mi alsam acaba. :acep: ya gazetede okumustum galiba yada yakınlardan biri anlattı. eve hırsız girmiş gece. kadın da hamile wc ye kalkmıs o sırada. koridorda karsılasmıslar.. esi de içerde uyuyomuss. kadınn sus işareti yapmıs hırsıza. kolundaki bilezikleri cıkarmıs küpesini falan vermiş eline. git demiş. adam da cıkıp gitmiş. bende bagıramam öle durumlarda.. küpemi cıkarıp vermek aklıma gelir mi bilmiyorum ama geriye dönüp yatabilirim esim de kaşkmasın bize bişi yapmasın diye

aboow ii cesaret herkes yapamz o tamamen o anki psikolojiye baglı bisey...bosver dusunme bunları :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
leoşşş belden aşağa vurmak yok ama. benim kardeşim de manken gibin uşak fotosunu koyuyor muyum hem? çok ayıp...

babuş kardeşine selam :)

Ehehehe aleyküm selam yevrım :D

maşallah babuş o zaman kardeşine taş hatunmuş yaşı kaçtı kız kardeşlerimden birine ayarlayaydım biri petrol ve doğal gaz mühendisi olcak biride deniz işletmeleri yönetimi okuyo bak gelecekleri parlak çocuklar

Ekli dosyayı görüntüle 9501 bu foto 2 yıl önceki halleri şimdi boy pos aldı başlarını gitti

Ekli dosyayı görüntüle 9502 fabrikamız sağlam sanırımm anacım

sen gel bi düşün bacım şu kardeşini biizmkiler 92-93 doğumlular

Leaderım Seninkiler benimkinden küçükmüş yaw. Hatta şimdi tırstım kardeşler 92-93 doğumlu olduğuna göre sen de benim kardeşten küçük olabilir misin deyi :D
Benim kardeşim 87li. ****lurji ve Malzeme Mühendisi kendisi söylemesi ayıp olmasın
İTÜde master yapıyo şimdi.Maşallah subhanallah diyim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın bacılar. Nasılsınız?
Ben yorgunum ya, vücudum kırılıyo sanki. Sabah kalktığımda burnumun bi tarafı da tıkalıydı hasta olmasam bari.
Dün tahlil değerlerimden birinin yüksek olduğunu gördüm evde. İlk etapta fark etmemişim, netten bi baktım anam felaket senaryoları. Çöktüm resmen :D
Doktorumu aradım, meğersem gebelerde yüksek olurmuş o değer, ayrıca kansızsın kansızlıkta da yükselir dedi.
Dedi de bi süre kendime gelemedim :D
Eşim de diyo ki kadını mesleğinden soğuttun seni doğurtunca her şeyi bırakıp gidip bi sahil kasabasına yerleşicek yazık :D
:D:D:D Napıyım ama :D:D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar, e-bebek’te nivea bakım ürünleri çantası 54,90dan 39,90a düştü diyo. Bakmak isteyene.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ehehehe aleyküm selam yevrım :D

Leaderım Seninkiler benimkinden küçükmüş yaw. Hatta şimdi tırstım kardeşler 92-93 doğumlu olduğuna göre sen de benim kardeşten küçük olabilir misin deyi :D
Benim kardeşim 87li. ****lurji ve Malzeme Mühendisi kendisi söylemesi ayıp olmasın
İTÜde master yapıyo şimdi.Maşallah subhanallah diyim
hımmm olmazz o saman bacımm ben kardeşinle yaşıtım 87liyim :D maşallah aferin kardeşine yeni nesil güsel okuyo maşallah
Ben yorgunum ya, vücudum kırılıyo sanki. Sabah kalktığımda burnumun bi tarafı da tıkalıydı hasta olmasam bari.
Dün tahlil değerlerimden birinin yüksek olduğunu gördüm evde. İlk etapta fark etmemişim, netten bi baktım anam felaket senaryoları. Çöktüm resmen :D
Doktorumu aradım, meğersem gebelerde yüksek olurmuş o değer, ayrıca kansızsın kansızlıkta da yükselir dedi.
Eşim de diyo ki kadını mesleğinden soğuttun seni doğurtunca her şeyi bırakıp gidip bi sahil kasabasına yerleşicek yazık :D
günaydınnnn bu arada
yorgunluk hep var bedenimizde uykusuzum yine uyuyamıyorum yaa ne olcek halim bilemiyorum pazarı iple çekiyorum öğlene kadar devircem totomu
moral bozmana gerek yokmuş demekkş şükür tahlil sonuçları genel anlamda gayet ii desene eşinde bi alemm heee doktorun canına minnet senin gibi hasta sürekli ziyaret ediyo maddi anlamda doktorun işine geliyo sanki babasının hayrına mı yapıyo :lilav:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
selamun helloooooo:):):)günaydın hepinize kızlar..gene gözcüler iş başında sinir oluyorum sabah açar açmaz görünce onları yaaaaa neyi merak ediyonuz acaba arkadişler:deli::deli:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
günaydın kızlaaaar,
uyuyamıyorum sabahları, okul olsa gözümden uyku akardı. bakalım haftaya ne yapıcaz? keyifler nasıl? ben bildiğiniz hasta psikolojisine girdim herhalde, hep nefesim tıkanıyor, karnım sıkışıyor gibi oluyor. tekmeleri yukarı, el mıncıklamalarını da aşağıya yediğimden sürekli gerinip durduğunu düşünüyorum. maşallah diyim kuzuma. şikayet eder gibi olur şimdi, küser müser neme lazım :huhuu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hımmm olmazz o saman bacımm ben kardeşinle yaşıtım 87liyim :D maşallah aferin kardeşine yeni nesil güsel okuyo maşallah

günaydınnnn bu arada
yorgunluk hep var bedenimizde uykusuzum yine uyuyamıyorum yaa ne olcek halim bilemiyorum pazarı iple çekiyorum öğlene kadar devircem totomu
moral bozmana gerek yokmuş demekkş şükür tahlil sonuçları genel anlamda gayet ii desene eşinde bi alemm heee doktorun canına minnet senin gibi hasta sürekli ziyaret ediyo maddi anlamda doktorun işine geliyo sanki babasının hayrına mı yapıyo :lilav:

Yaşıtmışsınız o zaman bebişim.

Benim doktor paracı değil kız öyle, ayda bir kez muayene ücreti alıyo, diğer ziyaretler ücretsiz.
Bi de kadını paso telefonla arıyorum, tacizci gibi :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ecrincim yaaa apt.hırsız girmiş sanırım çok geçmişe bakamadım ama anladığım oydu canım çok geçmiş olsun sakin ol sen ve evde mümkün olduğunca yanlız kalma derim.
blucuğum günaydınnnn efemmmmmm:)
gökçeciğim sizlerede günaydın..benim kocam kampa gidiyor allah allah öğren artıkın:)
littlem canım günaydın sanada
tuğbam benim aşkım bebeğim çiçeğim sanada günaydınnnn

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın hanımlar :)

:) hamile olunca insan her şeyden tırsıyor, acaba bir şey olur mu diye... ama doktorun alışıktır bence bu durumlara, kimbilir başkaları neler soruyordur.... sonuçların da iyiymiş, gözün aydın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar