2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
amin canım amin de üst üste gelmesin. yoksa benim acı eşiğim fazla yüksek koymaz da kalçamla oramın agrısı aynı anda vurunca ayaga kalkıp ilk 15 adımım baya sancılı oluyor.

işte aynen ben kibinnn .. yanlız bende agır belfıtıgı vardı yıllarca yoga yaptım ve hiç kilo almadım o yüzden prk hissetmiyordum..ama hamilelikte hareket azalıp kilo artınca fıtık acısı ve diger agrılar eklenince Dr. house kibin acılı bi insan oldummmm. :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kim getırdıyse ellerınden op bence. tam astronot tulum gıyecek yaşı bilip almış. ve bence sen alma yavruş. napıcan kız el kada bebeyi kar yağınca astronot montuyla kara mı atıp yuvarlıcan...

sar battaniyeyi götür gittiğin yere.

O zaman karar verdim almayacam tamamdır :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kim getırdıyse ellerınden op bence. Tam astronot tulum gıyecek yaşı bilip almış. Ve bence sen alma yavruş. Napıcan kız el kada bebeyi kar yağınca astronot montuyla kara mı atıp yuvarlıcan...

Sar battaniyeyi götür gittiğin yere.

Ya bırak ya... Hiç bişi yok erkeklere ya hiç bişi. Bu arada güzelmiş kız. Ben ceylanları çok severim.

yokk kızz varda biz mulamıyoz bak kayınvalidecim torununa yavru ceylanlı bulmuş benimde gözüme çarpmadı ama havuzlu handa görmüştüm düz çok az motifi olan

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yokk kızz varda biz mulamıyoz bak kayınvalidecim torununa yavru ceylanlı bulmuş benimde gözüme çarpmadı ama havuzlu handa görmüştüm düz çok az motifi olan

Bana bi hedaye gelmiş küçük penye bi battaniye düz beyaz-pembe küçük bi ayıcıks var üzerinde.
English home’dan almışlar.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Oooo gıprıs muhabirimiz pikocan gelmişşşşş :D
İyilik senden nayber bebişim?

ehehhüühee.. iyüyümm canummmmmm buraya geldim daha bi eyüü oldummmm... hemencecik cevap yasdım soruna gördüng?

bencede tatlım gerek yok 3 ay için yazık kışa güsel cicili bir mont alırsın kızçene çok tatlı olurr

hoşgeldin pikecannn iyiyiz sen napann...

hoşbuldug canummm... battaniye cok ciciymişşşşşş:panter:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
heelllöööööhhh piykecansss

kıs cicielerin cok küsel diye ne mektuplar attimdı sana gördüng? görmediysen gene sülimm cok güzeler............gülü gülü kullanın insallah canım...

Evet pikoşum almamaya karar verdim. Geçen haftaki pinti havamdan sıyrıldım bi bişeyler al geldi bünyeme ama astronota nasip dilmiş demek :D:D

iyi yapmışın canım.. dur bacım gidecek para biliyodur yerini, hiç meraklanma eheh :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[sıze="3"]

bana bi hedaye gelmiş küçük penye bi battaniye düz beyaz-pembe küçük bi ayıcıks var üzerinde.
English home’dan almışlar.
[/sıze]
hımm o firma oldukça iyidr kaliteli şeyler satar aklımda olsun babuş sağol
[sıze="3"]

ehehhüühee.. Iyüyümm canummmmmm buraya geldim daha bi eyüü oldummmm... Hemencecik cevap yasdım soruna gördüng?

Hoşbuldug canummm... Battaniye cok ciciymişşşşşş:panter:
[/sıze]

teşekkür ederim babannemizin hediyesi ara ara bişiler gönderiyo sağolsun

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
işte aynen ben kibinnn .. yanlız bende agır belfıtıgı vardı yıllarca yoga yaptım ve hiç kilo almadım o yüzden prk hissetmiyordum..ama hamilelikte hareket azalıp kilo artınca fıtık acısı ve diger agrılar eklenince Dr. house kibin acılı bi insan oldummmm. :(

çok bedbahtım pike. her gün yeni bi ağrı her gün istisnasız.

O zaman karar verdim almayacam tamamdır :D

eee yani : ))

havuzluhan bağa uzak. ya bulacam inanıyorum ama gönül istiyor ki bi bebek mağazsına girip istediğini hemen bulup almak. ama yok anam her şey kız çocuğu için.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kim getırdıyse ellerınden op bence. tam astronot tulum gıyecek yaşı bilip almış. ve bence sen alma yavruş. napıcan kız el kada bebeyi kar yağınca astronot montuyla kara mı atıp yuvarlıcan...

sar battaniyeyi götür gittiğin yere.

ehhhhhehhhööööööööö ..... dur tam uygun bi smoş vardı.
:cokkomik: bu dii tabii ki.. bu işte......:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
şimdi size bir sorum olacak kızlar iş seyehati gibi bir şey gözüktü bana uçakla gidilecekmiş sanırım 6,5 aya yaklaştı benim acaba bir sıkıntı yaşarmıyım ki yaaa kafam karıştı

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pikecim geçtiğimiz sayfayı göremiyorum leoş msn den uyardı "pike senin yavrunun kıyafetlerini çok beğenmiş güle güle kullansın yazdı" dedi. okuyamadıgım için kusura bakma pc'de bi sorun var bu aralar.

çok teşekkürler teyzesi. aldık bişeyler işte. daha güzelleri herkesin olsun inşallah.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
şimdi size bir sorum olacak kızlar iş seyehati gibi bir şey gözüktü bana uçakla gidilecekmiş sanırım 6,5 aya yaklaştı benim acaba bir sıkıntı yaşarmıyım ki yaaa kafam karıştı

Tatlım bence doktora sor mutlaka çünkü bu sorunun cevabı senin fizyolojik durumunda...
birde 28 haftadan sonra ucakta mutlaka rapor istiyorlar biliyosundur..........

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
pikecim geçtiğimiz sayfayı göremiyorum leoş msn den uyardı "pike senin yavrunun kıyafetlerini çok beğenmiş güle güle kullansın yazdı" dedi. okuyamadıgım için kusura bakma pc'de bi sorun var bu aralar.

çok teşekkürler teyzesi. aldık bişeyler işte. daha güzelleri herkesin olsun inşallah.

Tamam şekercim öperimmmmmmmmmm...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
iyi yapmışın canım.. dur bacım gidecek para biliyodur yerini, hiç meraklanma eheh :)

O paranın gideri varsa illa yerine ulaşır :D
Ben bekliyim bakalım kısmet nereye :D

hımm o firma oldukça iyidr kaliteli şeyler satar aklımda olsun babuş sağol

Ama ebatı biraz küçük diğer battaniyelere göre...Minnoş biraz :vecihi:

ehhhhhehhhööööööööö ..... dur tam uygun bi smoş vardı.
:cokkomik: bu dii tabii ki.. bu işte......:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

Ne gülüyonuz.Belki yuvarlıcam çocuğumu ben karlar içinde.
Öyle bi fantaaazim var belki, ne bildiniz :kahkaha::zonk:

Bildiğim kadarıyla 5 aydan sonra doktor raporuyla uçmana izin veriyolar tatlım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar