2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Makinada yıkama şeysi babuş.Elde de yıkanıyomuş ama.
Dalan ama dalin diil :D
Karfurdan aldımdı.
[Makine mühendisliği derken E ile, aletten bahsederken makina dicekmişiz :D Doğrusu oymuş :D
Ekiekieki]

dalan.. hımmm.. ha bildim bildim dalan sabunlarını da görüyorum... eee yoksa napıcam ki yoktur kesin buralarda :)

başka marka olmaz mı?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
dalan.. hımmm.. ha bildim bildim dalan sabunlarını da görüyorum... eee yoksa napıcam ki yoktur kesin buralarda :)

başka marka olmaz mı?

Olur bence ya nie olmasın, omonun filan da bebekleri varmış ben sonradan gördüm.Her markanın var nerdeyse,çoğunda yumuşatıcı istemez diyo ama yumuşatıcı da koyarsın.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın gızlar, nassınız inşallah?

Beğendim valla biliyo bu azoş ağzının tadını canım :D
ama tabi koca paket benim için şu an hayal :D

Geldimi kocan kız :D
Hadi gözün aydın olsun.

Ben dalanın toz sabun deterjanını almıştım bebekler için olanını.Aslında onun üzerinde de yumuşatıcıya gerek yok yazıyodu ama yine de yumoşun bebek için olanını da kullandım.
Dalanın sabuntozundan hiç umutlu değildim ama çok güzel yıkadı,beyazlar daha bi beyaz oldu sanki. Çok beğendim,onu kullanıcam bundan sonra hep.
+
günaydınnnn canımmm
azom ağzının tadını bilir tabisi kocam geldi kız çok mutluyum
günaydınnn gökçem

hııhh işte bebekler için kimyasal içeriği olmayan 2 deterjan var biri bu biride hacı şakir sabun tozu dalin filan kimyasal içeri olan deterjanlar ben en azından ilk 6 ay kullanmayı düşünmüyorum deterjan sınıfına giren deterjanlarla

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Olur bence ya nie olmasın, omonun filan da bebekleri varmış ben sonradan gördüm.Her markanın var nerdeyse,çoğunda yumuşatıcı istemez diyo ama yumuşatıcı da koyarsın.

aaa yumoşun pembe ve mor konsantresi olmadan bi çamaşır düşünemiyorum. ayyyyy şimdi saat gece 11 civarı olsa, yumoşla yıkanmış nevresim takımı sersem yatağıma, yumoş kokan pijamalarımı giysem ve yeni banyodan çıkmış
olsam. uyusam uyusam... :(

uyku sorunum da başladı 2-3 gündür ya offf...

+
günaydınnnn canımmm

günaydınnn gökçem

hııhh işte bebekler için kimyasal içeriği olmayan 2 deterjan var biri bu biride hacı şakir sabun tozu dalin filan kimyasal içeri olan deterjanlar ben en azından ilk 6 ay kullanmayı düşünmüyorum deterjan sınıfına giren deterjanlarla

günaydın bebişim. eeee elde mi yıkayacaksın yani?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
+
günaydınnnn canımmm

günaydınnn gökçem

Hadi gözün aydın lidoşum kavuştun desene kocana :)
Valla ben dalanı bildiğimden almadım o vardı onu aldım da sonra yıkayınca hoşuma gitti, çok güzel yıkadı cidden.
Ben bebe yumuşatıcısı da koydum ama.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aaa yumoşun pembe ve mor konsantresi olmadan bi çamaşır düşünemiyorum. ayyyyy şimdi saat gece 11 civarı olsa, yumoşla yıkanmış nevresim takımı sersem yatağıma, yumoş kokan pijamalarımı giysem ve yeni banyodan çıkmış
olsam. uyusam uyusam... :(

uyku sorunum da başladı 2-3 gündür ya offf...

günaydın bebişim. eeee elde mi yıkayacaksın yani?

Ben de yumoşun pembe ve morunu çok seviyorum.
Bebe için olanları da güzel kokuyo ama.Beyaz o da.Çok kalıcı.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Dün unnado nihayet gönderdi şirinlerimi :D
Kırmızı pek sevmem ama bunlar çok hoşuma gitti.

HPIM2598.jpg

HPIM2599.jpg

HPIM2595.jpg

HPIM2594.JPG

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
feci uykum var ha öyle böyle değil. çok kalitesiz olmaya başladı uykularım. sürekli uyanıyorum sürekli ama. o sıra deli gibi bebeğimi dinliyorum, oynamayınca bunalıma giriyorum ve o sıra uykuya dalıyorum falan. 1 saat sonra tekrar aynı şeyler...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
feci uykum var ha öyle böyle değil. çok kalitesiz olmaya başladı uykularım. sürekli uyanıyorum sürekli ama. o sıra deli gibi bebeğimi dinliyorum, oynamayınca bunalıma giriyorum ve o sıra uykuya dalıyorum falan. 1 saat sonra tekrar aynı şeyler...

Benim de son 2-3 gündür uykularım biraz derinleşti de rahatladım.Magvital kullanmayı ne zaman ihmal etsem kalçam başta olmak üzere dehşet ağrı yapıyo ve uyku kalitem bozluyo hemen.Doktorum krampın oldukça iç demişti ama ben hergün içmeye karar verdim.Zaten kramplarda çok sıklaştı nerdeyse her gün.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bende biraz dinlenince daha iyi oldum canım.
dün üstümden traktör geçmiş gibiydi.sürüngen bi haldeydim.

saol canım, teşekkürler...

ne oluyor bize sırayla anlamadım.hiç birşeyim yoktu birden bire ensem uyuşmaya başladı hemen muhasebedeki kızların yanına gittim tansiyonumu ölçtülerki küçük 6ya kadar düşmüş..ayaklarımı uzatıp yattım 2 saat kadar geçmeyince eve bıraktılar sağolsunlar..dikkat etmek lazım demekki daha fazla yaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar