Makinada yıkama şeysi babuş.Elde de yıkanıyomuş ama.
Dalan ama dalin diil
Karfurdan aldımdı.
[Makine mühendisliği derken E ile, aletten bahsederken makina dicekmişizDoğrusu oymuş
Ekiekieki]
dalan.. hımmm.. ha bildim bildim dalan sabunlarını da görüyorum... eee yoksa napıcam ki yoktur kesin buralarda![]()
başka marka olmaz mı?
+Günaydın gızlar, nassınız inşallah?
Beğendim valla biliyo bu azoş ağzının tadını canım
ama tabi koca paket benim için şu an hayal
Geldimi kocan kız
Hadi gözün aydın olsun.
Ben dalanın toz sabun deterjanını almıştım bebekler için olanını.Aslında onun üzerinde de yumuşatıcıya gerek yok yazıyodu ama yine de yumoşun bebek için olanını da kullandım.
Dalanın sabuntozundan hiç umutlu değildim ama çok güzel yıkadı,beyazlar daha bi beyaz oldu sanki. Çok beğendim,onu kullanıcam bundan sonra hep.
günaydınnn gökçemgünaydınlar...
Olur bence ya nie olmasın, omonun filan da bebekleri varmış ben sonradan gördüm.Her markanın var nerdeyse,çoğunda yumuşatıcı istemez diyo ama yumuşatıcı da koyarsın.
+
günaydınnnn canımmm
azom ağzının tadını bilir tabisi kocam geldi kız çok mutluyum
günaydınnn gökçem
hııhh işte bebekler için kimyasal içeriği olmayan 2 deterjan var biri bu biride hacı şakir sabun tozu dalin filan kimyasal içeri olan deterjanlar ben en azından ilk 6 ay kullanmayı düşünmüyorum deterjan sınıfına giren deterjanlarla
+
günaydınnnn canımmm
azom ağzının tadını bilir tabisi kocam geldi kız çok mutluyum
günaydınnn gökçem
hııhh işte bebekler için kimyasal içeriği olmayan 2 deterjan var biri bu biride hacı şakir sabun tozu dalin filan kimyasal içeri olan deterjanlar ben en azından ilk 6 ay kullanmayı düşünmüyorum deterjan sınıfına giren deterjanlarla
aaa yumoşun pembe ve mor konsantresi olmadan bi çamaşır düşünemiyorum. ayyyyy şimdi saat gece 11 civarı olsa, yumoşla yıkanmış nevresim takımı sersem yatağıma, yumoş kokan pijamalarımı giysem ve yeni banyodan çıkmış
olsam. uyusam uyusam...![]()
uyku sorunum da başladı 2-3 gündür ya offf...
günaydın bebişim. eeee elde mi yıkayacaksın yani?
günaydın kızlar ben geldim
Gunaydın hanımlar
günaydın canımmm.şükür bugün iyiyim dün yattım dinlendim bugün sorun yok!!sen nasılsın canımGünaydın canım naber?
Gunaydın hanımlar
Dün unnado nihayet gönderdi şirinlerimi
Kırmızı pek sevmem ama bunlar çok hoşuma gitti.
Ekli dosyayı görüntüle 9420
Ekli dosyayı görüntüle 9421
Ekli dosyayı görüntüle 9422
Ekli dosyayı görüntüle 9423
feci uykum var ha öyle böyle değil. çok kalitesiz olmaya başladı uykularım. sürekli uyanıyorum sürekli ama. o sıra deli gibi bebeğimi dinliyorum, oynamayınca bunalıma giriyorum ve o sıra uykuya dalıyorum falan. 1 saat sonra tekrar aynı şeyler...
günaydın canımmm.şükür bugün iyiyim dün yattım dinlendim bugün sorun yok!!sen nasılsın canım
ayyy cidden çok şekerler canım güle güle giysin inşallah yavruşun
bende biraz dinlenince daha iyi oldum canım.
dün üstümden traktör geçmiş gibiydi.sürüngen bi haldeydim.
saol canım, teşekkürler...