2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
babuş kendine ii bak bende bu gece çok mutluyum kocişim yolda geliyo bana ohhh sefam olsun -ciko:sila: ikicikte göbek atayım ohhh ohhh :zuzu: sence güselmiyim zuzu süsleneyim bi bakayım herifime öslemiştir beni 8 gün oldu gideli 8 gün dile kolay beee

:) Allah kavuştursun bilirim o duyguyu benimkide bazen bi gider 5-6 gün beklerim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
niye o günlerime epey var dedin ?
epey varda ondan kuşum mobilyam ocak başı gelcek daha bebeğime bişiler alamadım doğru düzgün ayy ne bileyim yaa uff bu konuda çok dertliyim :aglayan:

:) Allah kavuştursun bilirim o duyguyu benimkide bazen bi gider 5-6 gün beklerim

çok zormuş ben ilk kez ayrı kaldım ağlamaktan gözlerim kurbağa gibi oldu vırak vırak neyseki hasret bitiyor...

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
ya kızlar bişey sorcam bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkadınız ben dalinin sıvı deterjanını aldım onlla yıkadım yumuşatıcı koymadım sanki sert gibi geldii siz neyle yıkadınızz acep:foto:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
herseyimm hazırr sonundaaa.. belimm agrıdı biraz ama onlar gelene kadar dinlnirim. sular da geldi sükürr yoksa bi halt yiyemezdim. bu kızz da göbek deligimden dısarıı cıkcakk niye bu kadar ittrip kaktırıyoo karnımı anlamadım..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ne yapacaz bu agrıları bilmem valla. offf

sorma yaa,özellikle gece uykusunda çok yorucu oluyor,sırtüstü yatmak istiyorum deliriyorum ağrıdan eşim bazen masaj yapıyo cok şiddetlendiğinde öyle geçiyo..doktor havlu ısıtıp koyabilirsin demişti ama işte..
sen çokmu yürüdün yada ayakta kaldın ?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yürüyüş yapmadım ayakta fazla durmadım bilmiyorum ki. uzun zamandır ilişki olayımız falan da yok. hani ondan diyecem ama ı ıhh ondan da değil.

bilmiyorum valla kızlar. bildiğiniz ayrılıyor gibi doktoruma sordum magnorm'undan içmeye devam et dedi.

çatım mı genişliyor bilemedim ki???

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar