2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yürüyüş yapmadım ayakta fazla durmadım bilmiyorum ki. uzun zamandır ilişki olayımız falan da yok. hani ondan diyecem ama ı ıhh ondan da değil.

bilmiyorum valla kızlar. bildiğiniz ayrılıyor gibi doktoruma sordum magnorm'undan içmeye devam et dedi.

çatım mı genişliyor bilemedim ki???

olabilir,senin bebiş dönmüşmüydü ? yani başı aşağı geldiyse belki ondan da ağrıyodur başı daha ağır ya..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yürüyüş yapmadım ayakta fazla durmadım bilmiyorum ki. uzun zamandır ilişki olayımız falan da yok. hani ondan diyecem ama ı ıhh ondan da değil.

bilmiyorum valla kızlar. bildiğiniz ayrılıyor gibi doktoruma sordum magnorm'undan içmeye devam et dedi.

çatım mı genişliyor bilemedim ki???

magnormm cok acayip bi ilac hakettenn içtikce hiçbiyerim agrımıyo benimm. cok magnezyumsuzmusum demek:zonk: üsütme dir belkii iltihap demiş ya dr. onun agrısı vuruyodur. beline ılık havlu veya sıcak su torbası koysann (cok sıcak olmasın tabe

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
olabilir,senin bebiş dönmüşmüydü ? yani başı aşağı geldiyse belki ondan da ağrıyodur başı daha ağır ya..

yok gayet yerinde dönme falan yok şimdilik. aman daha erken dönmesin de...

magnormm cok acayip bi ilac hakettenn içtikce hiçbiyerim agrımıyo benimm. cok magnezyumsuzmusum demek:zonk: üsütme dir belkii iltihap demiş ya dr. onun agrısı vuruyodur. beline ılık havlu veya sıcak su torbası koysann (cok sıcak olmasın tabe

bana fayda etmıyor pek. valla hiç çekilmez olmaya başladı ağrılarım ya. bende zaten bel fıtığı başlangıcı vardı kalçama vuruyordu agrısı bu ara o azdı. sırtımda kas spazmı var o zaten başından beri hiç geçmedi. bi de buna şeyimin agrısı da eklenince tam oldum ya :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

bana fayda etmıyor pek. valla hiç çekilmez olmaya başladı ağrılarım ya. bende zaten bel fıtığı başlangıcı vardı kalçama vuruyordu agrısı bu ara o azdı. sırtımda kas spazmı var o zaten başından beri hiç geçmedi. bi de buna şeyimin agrısı da eklenince tam oldum ya :)

Allah daha beterinden saklasın,geçmiş olsun ya :uzgun:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

tamm olmusunn hakettennn:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik: ay ben lidılın anlattıklarından sonra tırstımm.. gerci dr unu da aramıssın ama koca gün sürmesi normal mi bu agrının acaba:acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyy aclıktann bayılazammmm... nerde kaldı bu kızz.. neyse ben cıkayım kızlarr azcık yaptıklarımdan tırtıklayayım barii. ayyy bebesi de var gelen arkadasın cokk datluu caponlara benziyoo.. hemide 5 aylıkk. ellik avucluk yane.. benim kızımınn gelecekteki arkadasıı.. tek o var yasıtı olcak:cokkomik::cokkomik: hadi öptüm siziiiii

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ayyy aclıktann bayılazammmm... nerde kaldı bu kızz.. neyse ben cıkayım kızlarr azcık yaptıklarımdan tırtıklayayım barii. ayyy bebesi de var gelen arkadasın cokk datluu caponlara benziyoo.. hemide 5 aylıkk. ellik avucluk yane.. benim kızımınn gelecekteki arkadasıı.. tek o var yasıtı olcak:cokkomik::cokkomik: hadi öptüm siziiiii

ii akşamlar hoşçakallll birazdan bende kaçaarım heralde dizi başlicak :cokkomik:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar hadi bende kaçayım diziyi uzanarak izliyim bari ya yoksa bu surt ağrısı beni delirtcek ii akşamlar yarın görüşürüzzz :sim3:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın gızlar, nassınız inşallah?

hımmbende dedim koca paket yimiş babuş kız azoş bugün 2 büyük paket yemiş öğlen ya hoşbeşten beğendin mi pekii

ohh miss güselim bayılırım benim o günlerime var epey sanırım cnm benim

zevkli olmazmı ben oğlumu içinde hayal ettikçe bayılıyorum o cicilere bakmaya

Beğendim valla biliyo bu azoş ağzının tadını canım :D
ama tabi koca paket benim için şu an hayal :D

babuş kendine ii bak bende bu gece çok mutluyum kocişim yolda geliyo bana ohhh sefam olsun -ciko:sila: ikicikte göbek atayım ohhh ohhh :zuzu: sence güselmiyim zuzu süsleneyim bi bakayım herifime öslemiştir beni 8 gün oldu gideli 8 gün dile kolay beee

Geldimi kocan kız :D
Hadi gözün aydın olsun.

ya kızlar bişey sorcam bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkadınız ben dalinin sıvı deterjanını aldım onlla yıkadım yumuşatıcı koymadım sanki sert gibi geldii siz neyle yıkadınızz acep:foto:

Ben dalanın toz sabun deterjanını almıştım bebekler için olanını.Aslında onun üzerinde de yumuşatıcıya gerek yok yazıyodu ama yine de yumoşun bebek için olanını da kullandım.
Dalanın sabuntozundan hiç umutlu değildim ama çok güzel yıkadı,beyazlar daha bi beyaz oldu sanki. Çok beğendim,onu kullanıcam bundan sonra hep.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuş; bu dalinin deterjanı makinede yıkamalık di mi?

ben geçen hacı şakirin toz deterjanını gördüm alacaktım ama elde yıkamaydı o. elşde mi yıkadın makinede mi?

(makinecilerin de en buyuk sotundur ha bu makine mi makina mı sorusu)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuş; bu dalinin deterjanı makinede yıkamalık di mi?

ben geçen hacı şakirin toz deterjanını gördüm alacaktım ama elde yıkamaydı o. elşde mi yıkadın makinede mi?

(makinecilerin de en buyuk sotundur ha bu makine mi makina mı sorusu)

Makinada yıkama şeysi babuş.Elde de yıkanıyomuş ama.
Dalan ama dalin diil :D
Karfurdan aldımdı.
[Makine mühendisliği derken E ile, aletten bahsederken makina dicekmişiz :D Doğrusu oymuş :D
Ekiekieki]

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Şu bak babuş:

untitled.JPG

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar