Tatlım bence doktora sor mutlaka çünkü bu sorunun cevabı senin fizyolojik durumunda...
birde 28 haftadan sonra ucakta mutlaka rapor istiyorlar biliyosundur..........
şimdi size bir sorum olacak kızlar iş seyehati gibi bir şey gözüktü bana uçakla gidilecekmiş sanırım 6,5 aya yaklaştı benim acaba bir sıkıntı yaşarmıyım ki yaaa kafam karıştı
he o nasıl bi tulumdur ya rabbim? pembesi de var ama 78 tlcik. verilir mi? kıyılır mı o paraya? çok arada kaldım
O paranın gideri varsa illa yerine ulaşır
Ben bekliyim bakalım kısmet nereye
Ne gülüyonuz.Belki yuvarlıcam çocuğumu ben karlar içinde.
Öyle bi fantaaazim var belki, ne bildiniz :kahkaha::zonk:
.
he o nasıl bi tulumdur ya rabbim? pembesi de var ama 78 tlcik. verilir mi? kıyılır mı o paraya? çok arada kaldım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
link veremıyorduk sanırım çabuk tıklayın
Oyyyy pahalı be babuş...az giyip küçülcek...
evek öyle tatlım....
yaa bildimm, sen çokta kıyarsın yavruna.. gerçi beyaz Rus olsan yapardın kibimmm..
babuş güzel de pahalı be ya. hakikaten gereksiz pahalı. 78 tl ne demek el kadar şeye ya. hani battaniye, nevresim takımı, mont ne biliyim kaban olsa içim yanmaz da tulum be ya![]()
pembesını gorsen sen teyzesi... o daha da güzel.
bi de fantezini yerim kız. tamam işte 1 aşındayken yaparsın o fanteziyi. giydirirsin tulumunu atarsın kara yuvarlarsın minnoşu...
di mi? içim acır benim buna bişey dökülse yahu. çıkmaz falan lekesi valla koyar bana. ah kız ne cimri olmuşum ben yaaa. düşündüğm şeylere bak sen..
vay vay kim derdi ki bişi alırken 50 kere düşünecem...
abak aşağıda aynısını yazdım
Aha.Ben bugün bizzat kendim olarak 210 günü, yani 7 ayı dolduraraktan 8. ayımdan gün alıyorum Allahın izniyle.
Sevindim ve dırstım bak.:ilknur:
cnm 37.haftaya kadar sıkıntı yok ucak yolculuğuyla ilgili sonrasında rapor istiyolar ucağa binebilir die aşkumm
Konuyu toplam 23 üye okuyor. (8 kayıtlı üye ve 15 misafir)
aZeLYa55, adengokce+, asliyrt+, bblau+, leader+, lilacs, pikecan+, _HaYaTiM_+
Oha diyorum![]()
Şimdi geçmişi okuyup gelcem, çok ilerletmeyin ule sayfaları..