2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Tatlım bence doktora sor mutlaka çünkü bu sorunun cevabı senin fizyolojik durumunda...
birde 28 haftadan sonra ucakta mutlaka rapor istiyorlar biliyosundur..........

p.tesi sorayım öyleyse doktoruma yanlış bişey yapmayım inşallah izin vermez en azından bahanem olur

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
şimdi size bir sorum olacak kızlar iş seyehati gibi bir şey gözüktü bana uçakla gidilecekmiş sanırım 6,5 aya yaklaştı benim acaba bir sıkıntı yaşarmıyım ki yaaa kafam karıştı

cnm 37.haftaya kadar sıkıntı yok ucak yolculuğuyla ilgili sonrasında rapor istiyolar ucağa binebilir die aşkumm

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
he o nasıl bi tulumdur ya rabbim? pembesi de var ama 78 tlcik. verilir mi? kıyılır mı o paraya? çok arada kaldım:(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
cnm 37.haftaya kadar sıkıntı yok ucak yolculuğuyla ilgili sonrasında rapor istiyolar ucağa binebilir die aşkumm[/QUOTE]

canım çok değilmi 37.hafta yaaaa.neyse soracam artık p.tesi bakalım dr amca ne diycek:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuş güzel de pahalı be ya. hakikaten gereksiz pahalı. 78 tl ne demek el kadar şeye ya. hani battaniye, nevresim takımı, mont ne biliyim kaban olsa içim yanmaz da tulum be ya:(

pembesını gorsen sen teyzesi... o daha da güzel.

bi de fantezini yerim kız. tamam işte 1 aşındayken yaparsın o fanteziyi. giydirirsin tulumunu atarsın kara yuvarlarsın minnoşu...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
O paranın gideri varsa illa yerine ulaşır :D
Ben bekliyim bakalım kısmet nereye :D

Ne gülüyonuz.Belki yuvarlıcam çocuğumu ben karlar içinde.
Öyle bi fantaaazim var belki, ne bildiniz :kahkaha::zonk:
.

evek öyle tatlım....

yaa bildimm, sen çokta kıyarsın yavruna.. gerçi beyaz Rus olsan yapardın kibimmm.. :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evek öyle tatlım....

yaa bildimm, sen çokta kıyarsın yavruna.. gerçi beyaz Rus olsan yapardın kibimmm.. :)

Ehehehe rusluk var biraz bende kız pikoş :D
Kafkas göçmeniyik, yapsam yeridir :)

babuş güzel de pahalı be ya. hakikaten gereksiz pahalı. 78 tl ne demek el kadar şeye ya. hani battaniye, nevresim takımı, mont ne biliyim kaban olsa içim yanmaz da tulum be ya:(

pembesını gorsen sen teyzesi... o daha da güzel.

bi de fantezini yerim kız. tamam işte 1 aşındayken yaparsın o fanteziyi. giydirirsin tulumunu atarsın kara yuvarlarsın minnoşu...

Çok pahalı hakkat babuş be.Hadi şöyle bir sene filan giyebilcek olsa tamam da muhtemelen bikaç kez giyip küçülcek.Hevesini bile alamıcan.
Biraz büyük alsan üstüne elmadır,şeftalidir, çorbadır dökülcek.
lekelencek ve sen o verdiğin 78 tl yi düşünüp annnneaaaaammmmm ben naptım diceksin.Alma alma :ajan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Konuyu toplam 23 üye okuyor. (8 kayıtlı üye ve 15 misafir)
aZeLYa55, adengokce+, asliyrt+, bblau+, leader+, lilacs, pikecan+, _HaYaTiM_+

Oha diyorum :D
Şimdi geçmişi okuyup gelcem, çok ilerletmeyin ule sayfaları..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Aha.Ben bugün bizzat kendim olarak 210 günü, yani 7 ayı dolduraraktan 8. ayımdan gün alıyorum Allahın izniyle.
Sevindim ve dırstım bak.:ilknur:

hayırlı olsun tatlım.. sağlıkla tamamlasın vaktini insallah....

cnm 37.haftaya kadar sıkıntı yok ucak yolculuğuyla ilgili sonrasında rapor istiyolar ucağa binebilir die aşkumm

yok canım sivil havacılık kanunu geregi 28. haftası dolan mutlaka rapor getirmeli yoksa ucağa almazlar raporu varsa alırlar ama yanlıs olmasın 36 yada 37 den sonra çok absürd mecburi bi durum yoksa ucurmuyorlar ne raporlu ne raporsuz,,,,,,,,

he o nasıl bi tulumdur ya rabbim? pembesi de var ama 78 tlcik. verilir mi? kıyılır mı o paraya? çok arada kaldım:(

Tatlım sadeligi cok hos ama ben nedense adidası cok sevmeme ragmen marka gözüken seyleri cok tutmuyorum.. bir ayıcık, dinazorcuk olsa meselam daha şirin geliyo bana....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Konuyu toplam 23 üye okuyor. (8 kayıtlı üye ve 15 misafir)
aZeLYa55, adengokce+, asliyrt+, bblau+, leader+, lilacs, pikecan+, _HaYaTiM_+

Oha diyorum :D
Şimdi geçmişi okuyup gelcem, çok ilerletmeyin ule sayfaları..

Kız azoş, dışarıdan misafir olarak okunmuyo ki bu site.
Ama mesela üyeliğinle giriş yaptın, bi süre aktif kullanmadın sonra oturumun kapanıyo misafir takılıyosun sitede.
Ama sıfırdan aç gel okuyamıyosun üyeliksiz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar