2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hayırlı olsun tatlım.. sağlıkla tamamlasın vaktini insallah....

yok canım sivil havacılık kanunu geregi 28. haftası dolan mutlaka rapor getirmeli yoksa ucağa almazlar raporu varsa alırlar ama yanlıs olmasın 36 yada 37 den sonra çok absürd mecburi bi durum yoksa ucurmuyorlar ne raporlu ne raporsuz,,,,,,,,

Tatlım sadeligi cok hos ama ben nedense adidası cok sevmeme ragmen marka gözüken seyleri cok tutmuyorum.. bir ayıcık, dinazorcuk olsa meselam daha şirin geliyo bana....

amin canım inşallah hepimiz sağlıkla tamamlarız vaktimizi.
bir ayıcık, dinozorcuk he? koptum :panter::kahkaha:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ehehehe rusluk var biraz bende kız pikoş :D
Kafkas göçmeniyik, yapsam yeridir :)
:ajan:
hmmm.. ama sekercim istanbulda kar nirdeeeeeeee..... gıbrısın yüksek tepelerine 4-5 yılda bir kar yağıyomusta millet gidip seyrediyomus.eheh.. gel burdaki karlarda yap ne yapacaksan hehe :)

Konuyu toplam 23 üye okuyor. (8 kayıtlı üye ve 15 misafir)
aZeLYa55, adengokce+, asliyrt+, bblau+, leader+, lilacs, pikecan+, _HaYaTiM_+

Oha diyorum :D
Şimdi geçmişi okuyup gelcem, çok ilerletmeyin ule sayfaları..

melebe canum,, hosgeldinnnnnnn

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ehehehe rusluk var biraz bende kız pikoş :D
Kafkas göçmeniyik, yapsam yeridir :)

Çok pahalı hakkat babuş be.Hadi şöyle bir sene filan giyebilcek olsa tamam da muhtemelen bikaç kez giyip küçülcek.Hevesini bile alamıcan.
Biraz büyük alsan üstüne elmadır,şeftalidir, çorbadır dökülcek.
lekelencek ve sen o verdiğin 78 tl yi düşünüp annnneaaaaammmmm ben naptım diceksin.Alma alma :ajan:

hee yaaa. valla içime oturur. ahuahuah bu arada du bi hamle yapayım en olmadı taksit yaptırırım diye tıkladım kartıma taksitleri yok babuş. ahahahahah bak Yüce Rabbim bile alma dedi resmen. sen koskoca kartıma nasıl taksit yapmzsın benim be. tirbiyesizzz...

bu arada beni de rus sanıyolar babuş tatillerde. ahahahahhaa ne alaka dıyeceksın bilemıyorum. marmariste onur'a yenge rus mu diye soruyolardı. onur da değil rus görünümlü türk demişti bi tanesine.

ehehehhee. havamı yiyim kendimi birine benzettim şu an.. kim bil bakalım?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hee yaaa. valla içime oturur. ahuahuah bu arada du bi hamle yapayım en olmadı taksit yaptırırım diye tıkladım kartıma taksitleri yok babuş. ahahahahah bak Yüce Rabbim bile alma dedi resmen. sen koskoca kartıma nasıl taksit yapmzsın benim be. tirbiyesizzz...

bu arada beni de rus sanıyolar babuş tatillerde. ahahahahhaa ne alaka dıyeceksın bilemıyorum. marmariste onur'a yenge rus mu diye soruyolardı. onur da değil rus görünümlü türk demişti bi tanesine.

ehehehhee. havamı yiyim kendimi birine benzettim şu an.. kim bil bakalım?

Bilemedim kim ki acebe :kahkaha::kahkaha:
Beni de rus sanmışlıkları çok vardır, hatta kocamı da.O da sarı malum :D
Kendisinin yav hiç rusa benziyomuyuz serzenişine karşın da sen evet biraz türk gibisin de yenge bildiin rus gibi ama kabul et demiştiler :D
Demiştiler neyse,Türkçeye gel.
Rus olsam yeri hakkat yani.:ajan::ajan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kız babuş buarada kartına taksit de yoksa alma sen onu alma.
Ekstreyi görünce cork diye içine oturur ben sana diyim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hmmm.. ama sekercim istanbulda kar nirdeeeeeeee..... gıbrısın yüksek tepelerine 4-5 yılda bir kar yağıyomusta millet gidip seyrediyomus.eheh.. gel burdaki karlarda yap ne yapacaksan hehe :)

Kız sizin 3 parça karınıza mı atcam tutcam ben çocuumu.
Hemen yanıbaşımda Kartepe varken :bebecik

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[sıze="3"]konuyu toplam 23 üye okuyor. (8 kayıtlı üye ve 15 misafir)
azelya55, adengokce+, asliyrt+, bblau+, leader+, lilacs, pikecan+, _hayatim_+

oha diyorum :d
şimdi geçmişi okuyup gelcem, çok ilerletmeyin ule sayfaları..
[/sıze]
hoşgeldin azoşşş kız 15 tane misafir ne kalabalığız beaa
hee yaaa. Valla içime oturur. Ahuahuah bu arada du bi hamle yapayım en olmadı taksit yaptırırım diye tıkladım kartıma taksitleri yok babuş. Ahahahahah bak yüce rabbim bile alma dedi resmen. Sen koskoca kartıma nasıl taksit yapmzsın benim be. Tirbiyesizzz...

Bu arada beni de rus sanıyolar babuş tatillerde. Ahahahahhaa ne alaka dıyeceksın bilemıyorum. Marmariste onur'a yenge rus mu diye soruyolardı. Onur da değil rus görünümlü türk demişti bi tanesine.

Ehehehhee. Havamı yiyim kendimi birine benzettim şu an.. Kim bil bakalım?

kime benziyon bakim kız

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kız azoş, dışarıdan misafir olarak okunmuyo ki bu site.
Ama mesela üyeliğinle giriş yaptın, bi süre aktif kullanmadın sonra oturumun kapanıyo misafir takılıyosun sitede.
Ama sıfırdan aç gel okuyamıyosun üyeliksiz.

Ben misafirken en fazla 2 sayfa okuyabiliyorum 3ü okuyım diyince üye olun diyor :D

melebe canum,, hosgeldinnnnnnn

Melebeeeee:sirin: Hoşbuldum tatlım...

hoşgeldin azoşşş kız 15 tane misafir ne kalabalığız beaa

Hoşbuldum yavruşşşş...

Gökçeeeeeeeeeeeeeeeee, o adidası neden koyup aşerdiriyorsun ki beni :( Almıcam çok pahalı sen de alma kaka böykkk..
Bu arada senin oğlanın cicilerine bayıldımmmmm hele bir gömlek varya ince beyaz, Allah'ım tarz ya :D
Maşallah 41 kere.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kız sizin 3 parça karınıza mı atcam tutcam ben çocuumu.
Hemen yanıbaşımda Kartepe varken :bebecik

işte akıllım amaç zati kara atıp tuturmamak seni akıllım..... getir sen yavrucuuumu burda bahamaların denizi kibi denüze sokak.. hem sen kime beşik kertmesi yapmıştın bakimmmmmm Ada'mızı?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar bu beşiğin 2. elini buldum 99tl.ya..Sıfırı 200küsür kraftın..

Alıcam inşallah iyi mi? Herkes bebek "hık" dese uyancan ne kadar yakın olursa olsun odandan duyamazsın diyorlar..Bende yatağımın yanına koyucam.

İyi mi güzel mi ne dersiniz?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
işte akıllım amaç zati kara atıp tuturmamak seni akıllım..... getir sen yavrucuuumu burda bahamaların denizi kibi denüze sokak.. hem sen kime beşik kertmesi yapmıştın bakimmmmmm Ada'mızı?

Ehehehe bizim babuşa :D

babasına attım linki istersen al dedi bende kararsız kaldım bee kafamı karıştırdınız yoksa alcektim şimdiye kadarrrrr:zonk:

alma almaaaaaaa:eek:ky:
alcaksan bebeshoptan bişiler al sana %25 indirim kuponu veriim.
git beğen ordan koş.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
blank.gif

Alıcam inşallah iyi mi? Herkes bebek "hık" dese uyancan ne kadar yakın olursa olsun odandan duyamazsın diyorlar..Bende yatağımın yanına koyucam.
blank.gif

en güzeli azoş nasılsa kışa denk geliyor azcık yanında büyüsün yaza odasına geçirirsin inşallah:)bence güzel fikir tuttum ben

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

HANİ AŞKUMM NİRDE BEŞİK FOTOSUNU KOYAYDIM BENDE ALCAKTIM AMA BU GİDİŞTE YALAN OLCAKK O BEŞİK MUHABBETİ :acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar