hemen tıkladıkkk şeker çok sağolll yaa çok hoşuma gitti
alayım mı almıyım mı? offffffffffffffffff
Almayın kız.
hemen tıkladıkkk şeker çok sağolll yaa çok hoşuma gitti
alayım mı almıyım mı? offffffffffffffffff
hayırlı olsun tatlım.. sağlıkla tamamlasın vaktini insallah....
yok canım sivil havacılık kanunu geregi 28. haftası dolan mutlaka rapor getirmeli yoksa ucağa almazlar raporu varsa alırlar ama yanlıs olmasın 36 yada 37 den sonra çok absürd mecburi bi durum yoksa ucurmuyorlar ne raporlu ne raporsuz,,,,,,,,
Tatlım sadeligi cok hos ama ben nedense adidası cok sevmeme ragmen marka gözüken seyleri cok tutmuyorum.. bir ayıcık, dinazorcuk olsa meselam daha şirin geliyo bana....
hmmm.. ama sekercim istanbulda kar nirdeeeeeeee..... gıbrısın yüksek tepelerine 4-5 yılda bir kar yağıyomusta millet gidip seyrediyomus.eheh.. gel burdaki karlarda yap ne yapacaksan heheEhehehe rusluk var biraz bende kız pikoş
Kafkas göçmeniyik, yapsam yeridir
Konuyu toplam 23 üye okuyor. (8 kayıtlı üye ve 15 misafir)
aZeLYa55, adengokce+, asliyrt+, bblau+, leader+, lilacs, pikecan+, _HaYaTiM_+
Oha diyorum![]()
Şimdi geçmişi okuyup gelcem, çok ilerletmeyin ule sayfaları..
Ehehehe rusluk var biraz bende kız pikoş
Kafkas göçmeniyik, yapsam yeridir
Çok pahalı hakkat babuş be.Hadi şöyle bir sene filan giyebilcek olsa tamam da muhtemelen bikaç kez giyip küçülcek.Hevesini bile alamıcan.
Biraz büyük alsan üstüne elmadır,şeftalidir, çorbadır dökülcek.
lekelencek ve sen o verdiğin 78 tl yi düşünüp annnneaaaaammmmm ben naptım diceksin.Alma alma
hee yaaa. valla içime oturur. ahuahuah bu arada du bi hamle yapayım en olmadı taksit yaptırırım diye tıkladım kartıma taksitleri yok babuş. ah bak Yüce Rabbim bile alma dedi resmen. sen koskoca kartıma nasıl taksit yapmzsın benim be. tirbiyesizzz...
bu arada beni de rus sanıyolar babuş tatillerde. ahahhaa ne alaka dıyeceksın bilemıyorum. marmariste onur'a yenge rus mu diye soruyolardı. onur da değil rus görünümlü türk demişti bi tanesine.
ehehehhee. havamı yiyim kendimi birine benzettim şu an.. kim bil bakalım?
hmmm.. ama sekercim istanbulda kar nirdeeeeeeee..... gıbrısın yüksek tepelerine 4-5 yılda bir kar yağıyomusta millet gidip seyrediyomus.eheh.. gel burdaki karlarda yap ne yapacaksan hehe
hoşgeldin azoşşş kız 15 tane misafir ne kalabalığız beaa[sıze="3"]konuyu toplam 23 üye okuyor. (8 kayıtlı üye ve 15 misafir)
azelya55, adengokce+, asliyrt+, bblau+, leader+, lilacs, pikecan+, _hayatim_+
oha diyorum :d
şimdi geçmişi okuyup gelcem, çok ilerletmeyin ule sayfaları..[/sıze]
hee yaaa. Valla içime oturur. Ahuahuah bu arada du bi hamle yapayım en olmadı taksit yaptırırım diye tıkladım kartıma taksitleri yok babuş. Ah bak yüce rabbim bile alma dedi resmen. Sen koskoca kartıma nasıl taksit yapmzsın benim be. Tirbiyesizzz...
Bu arada beni de rus sanıyolar babuş tatillerde. Ahahhaa ne alaka dıyeceksın bilemıyorum. Marmariste onur'a yenge rus mu diye soruyolardı. Onur da değil rus görünümlü türk demişti bi tanesine.
Ehehehhee. Havamı yiyim kendimi birine benzettim şu an.. Kim bil bakalım?
Kız azoş, dışarıdan misafir olarak okunmuyo ki bu site.
Ama mesela üyeliğinle giriş yaptın, bi süre aktif kullanmadın sonra oturumun kapanıyo misafir takılıyosun sitede.
Ama sıfırdan aç gel okuyamıyosun üyeliksiz.
melebe canum,, hosgeldinnnnnnn
hoşgeldin azoşşş kız 15 tane misafir ne kalabalığız beaa
Kız sizin 3 parça karınıza mı atcam tutcam ben çocuumu.
Hemen yanıbaşımda Kartepe varken :bebecik
Almayın kız.ky:
Ben misafirken en fazla 2 sayfa okuyabiliyorum 3ü okuyım diyince üye olun diyor
Bana hiç okutmuyo kız.Adam ayrımcılığı mı var yoksam :kahkaha:
Yine mi yav :kahkaha:
işte akıllım amaç zati kara atıp tuturmamak seni akıllım..... getir sen yavrucuuumu burda bahamaların denizi kibi denüze sokak.. hem sen kime beşik kertmesi yapmıştın bakimmmmmm Ada'mızı?
babasına attım linki istersen al dedi bende kararsız kaldım bee kafamı karıştırdınız yoksa alcektim şimdiye kadarrrrr:zonk:
Kızlar bu beşiğin 2. elini buldum 99tl.ya..Sıfırı 200küsür kraftın..
Alıcam inşallah iyi mi? Herkes bebek "hık" dese uyancan ne kadar yakın olursa olsun odandan duyamazsın diyorlar..Bende yatağımın yanına koyucam.
İyi mi güzel mi ne dersiniz?
Kızlar bu beşiğin 2. elini buldum 99tl.ya..Sıfırı 200küsür kraftın..
Alıcam inşallah iyi mi? Herkes bebek "hık" dese uyancan ne kadar yakın olursa olsun odandan duyamazsın diyorlar..Bende yatağımın yanına koyucam.
İyi mi güzel mi ne dersiniz?
Ehehehe bizim babuşa
alma almaaaaaaaky:
alcaksan bebeshoptan bişiler al sana %25 indirim kuponu veriim.
git beğen ordan koş.