2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ne oluyor bize sırayla anlamadım.hiç birşeyim yoktu birden bire ensem uyuşmaya başladı hemen muhasebedeki kızların yanına gittim tansiyonumu ölçtülerki küçük 6ya kadar düşmüş..ayaklarımı uzatıp yattım 2 saat kadar geçmeyince eve bıraktılar sağolsunlar..dikkat etmek lazım demekki daha fazla yaa

acaba yemek aralarını mı uzattın ki canım aç kalmaktan olmasın??

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aaa yumoşun pembe ve mor konsantresi olmadan bi çamaşır düşünemiyorum. ayyyyy şimdi saat gece 11 civarı olsa, yumoşla yıkanmış nevresim takımı sersem yatağıma, yumoş kokan pijamalarımı giysem ve yeni banyodan çıkmış
olsam. uyusam uyusam... :(

uyku sorunum da başladı 2-3 gündür ya offf...

günaydın bebişim. eeee elde mi yıkayacaksın yani?
yok kız matikleride var o sabun tozlarının elimde niye yıkıyım
bende epeydir uyuyammıyorum
Hadi gözün aydın lidoşum kavuştun desene kocana :)
Valla ben dalanı bildiğimden almadım o vardı onu aldım da sonra yıkayınca hoşuma gitti, çok güzel yıkadı cidden.
Ben bebe yumuşatıcısı da koydum ama.

allah razı olsun güzelim kavuştum nasıl özlemişim nasılll sarıldımöyle kala kaldım kocama rabbim bidaha ayırmasın
yumuşatıcı bilmiyorum içeriğini okumam lazım çok hassaım bu konularda kozmetiğini doğal olsun die en pahalılarını alıyoruz ama deterjan kullanıyoruz nerde kaldı doğallık oda bebeğin tenine değiyo biraz dengeyi kurmak lazım gibime geliyo onlar çok masum daha kimyasal hiçbişeyi bünyeleri kaldırmaz yavruların bu sebepten biraz araştırma yapyıorm kızlar

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evet canım teşhisin tamamen doğru dün miğdem yanıyordu gene fazlasıyla hiç bişey yiyemedim su daha içemedim uzun süre ondan oldu zaar

Hafif şeylerle sık sık az az yemeye gayret et canım,aman diyim.

allah razı olsun güzelim kavuştum nasıl özlemişim nasılll sarıldımöyle kala kaldım kocama rabbim bidaha ayırmasın
yumuşatıcı bilmiyorum içeriğini okumam lazım çok hassaım bu konularda kozmetiğini doğal olsun die en pahalılarını alıyoruz ama deterjan kullanıyoruz nerde kaldı doğallık oda bebeğin tenine değiyo biraz dengeyi kurmak lazım gibime geliyo onlar çok masum daha kimyasal hiçbişeyi bünyeleri kaldırmaz yavruların bu sebepten biraz araştırma yapyıorm kızlar

Allah ayırmasın :)
Sen araştır bakalım sonuçları paylaş bizimle de :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet canım teşhisin tamamen doğru dün miğdem yanıyordu gene fazlasıyla hiç bişey yiyemedim su daha içemedim uzun süre ondan oldu zaar
aslıcım olmazz güselim ilaçla takvviye atcen yanma problemini yemek yemeden olmaz güselim dikkat et kendine...
Hafif şeylerle sık sık az az yemeye gayret et canım,aman diyim.

Allah ayırmasın :)
Sen araştır bakalım sonuçları paylaş bizimle de :)

aminnn güselim ayırmasın rabbim kimseyi kocasından
araştırıyorum şu anda bildiğin tek şey en az zararlı olan sabun tozları bunların bile marka marka değişiyo içindekiler kısmını googlen araştırın bak sizde görceksiniz güsel kokulara filan aldanmayın emi bebişler

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
oğluma düz renk penye battaniye bulamıyorum neden acaba? kızlar için pembe pembe puantiyeli var erkeklere yok ama. bi de bu ülkede kadınlara eşitlik derler.

haksızlık bence erkeklere eşitlik be. güzel giyinmek onların da hakkı :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Size bir adet sorum olacak.
Bebeğinize bu kış için astronot tulum almayı düşünüyo musunuz?
Bana bi tane hediye geldi, ama 74 cm.
Sanırım 9-12 ay oluyo...
Bize 0-3 lazım.Gerek var mı sizce??

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oğluma düz renk penye battaniye bulamıyorum neden acaba? kızlar için pembe pembe puantiyeli var erkeklere yok ama. bi de bu ülkede kadınlara eşitlik derler.

haksızlık bence erkeklere eşitlik be. güzel giyinmek onların da hakkı :(

YOK GÜSELİM MUTLAKA BİR ŞEKİL BİR SEVİMLİLİK MOTİFİ VAR DÜZ RENK YOK BEBEK ŞEYSİ DİE BENİM BİR BATTANİYEM VAR ORTASINDA SADECE Bİ TANECİK CEYLAN VAR
di-C8MS.jpg

BUNDAN SADESİDE YOK BACIM KOCA KOCA AYILAR ŞİRİN ŞİRİN FİLLER VAR HEP BATTANİYE ÜSTÜNDE

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[sıze="3"]size bir adet sorum olacak.
Sanırım 9-12 ay oluyo...
Bize 0-3 lazım.gerek var mı sizce??
[/sıze]

bebişim ilk 3 ay bebek zaten battaniyeyle geziyo nereye giderse arabanızda varsa bence hiç gerek yok sonrasıda yaz zaten taklum ben almayı düşünmüyorum şahsen

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Sanırım 9-12 ay oluyo...

Tatlışım ya eger ki gerek gördün o zaman alırsın yanim şimdiden almaya gerek yok gibi geldi bana

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bebişim ilk 3 ay bebek zaten battaniyeyle geziyo nereye giderse arabanızda varsa bence hiç gerek yok sonrasıda yaz zaten taklum ben almayı düşünmüyorum şahsen

Araba var canım...Alma mı diyosun?
Almıyım o zaman, sonraki kışa da duruma göre mont yada tulum bakarım o zaman inşallah.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Sanırım 9-12 ay oluyo...

kim getırdıyse ellerınden op bence. tam astronot tulum gıyecek yaşı bilip almış. ve bence sen alma yavruş. napıcan kız el kada bebeyi kar yağınca astronot montuyla kara mı atıp yuvarlıcan...

sar battaniyeyi götür gittiğin yere.

YOK GÜSELİM MUTLAKA BİR ŞEKİL BİR SEVİMLİLİK MOTİFİ VAR DÜZ RENK YOK BEBEK ŞEYSİ DİE BENİM BİR BATTANİYEM VAR ORTASINDA SADECE Bİ TANECİK CEYLAN VAR
di-C8MS.jpg

BUNDAN SADESİDE YOK BACIM KOCA KOCA AYILAR ŞİRİN ŞİRİN FİLLER VAR HEP BATTANİYE ÜSTÜNDE

ya bırak ya... hiç bişi yok erkeklere ya hiç bişi. bu arada güzelmiş kız. ben ceylanları çok severim.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[sıze="3"]

araba var canım...alma mı diyosun?
Almıyım o zaman, sonraki kışa da duruma göre mont yada tulum bakarım o zaman inşallah.
[/sıze]
bencede tatlım gerek yok 3 ay için yazık kışa güsel cicili bir mont alırsın kızçene çok tatlı olurr
[sıze="3"]heelllllllllllllllllööööööööööööö

selam bacılarrrrrrrr, napaaannn?
[/sıze]
hoşgeldin pikecannn iyiyiz sen napann...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar