2012 Şubat Anneleri

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Ben 24. haftadan önce bikaç kez pizza, bikaç kez de burger yemiştim.Kola filan içmedim ama yanında.
Sonra şeker teşhisi konunca biraz ara verdim ama ddoktorum biraz serbest bırak deyince geçen hafta 1 kere daha yemiştim.Bugunku doktordan da gazı aldım ya, kimse tutamaz beni :D:D

Canım pizza istedi:) :sila:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
dünür sende ne talih varya misafir üstü şu yaşadığına bak...

demii yaaaaaa agşlamak istiyorumm:lala::lala: arkadass maydonozlarıı soganları bilemm sasal suyla yıkadım.. yetmedi börekleri de sasall suyla sardımm:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik: az sonra wc ye de sasall suyla giricemm.. rezillik diz boyu:cokkomik::cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ehehehe soylicem simdi beni topa tutcanız ya ben bu ara fazla kacırdım en son pizzayı 1.5 hafta once yedim gecen cuma da doktordan cıkınca burgerdan whopper yedim :lilav: tutamıyom kendimi ya avm ye gitmeye gelmiyo hic acıkıveriyom neden se :3:

yiyver sende bi burger bi kereden bisey olmaz
afiyet olsun bacım ben yemiyorum çünkü yiyemiyorum midem küçüldü galiba hoşbeşi bilem bitiremedim burdaki arkadaşlarla paylaştım büyük paketii
İnşallah

benimki yeşil paket, fındıklı mı oluyodu :D
İndirdim bile mideye :D

Tahin pekmez öyle severim ki, ama yemiyodum.
Mesela yiyemediğim şeyler böyle şeyler.Tahin pekmez, bal, ne bileyim muz,incir.Bunları yiyemiyorum mesela.
Zaten çikolatadır, hamurişidir, beyaz ekmektir, tatlıdır o faslı geçtim.
Ama mesela balık yicem. 10 tane hamsi ye diyo diyetisyen.Bana 10 hamsi ne desin ayol :D:eek:ys:
Ben oturdum mu bi kilo yerim ki bana mısın demem.
Çorba bi kepçe diyo.1 kase bile değil yani,1 kepçe.
En azından porsiyonlarımı artırıcam.

Ben en çok ramazan gibi aşermiştim.
12-16 arası yani yaklaşık.
Gerçi benim canım balık çok istemişti, başka öyle özel bişey istemedim.
ohhh afiyet olsun balım büyük paketi mi indirdin mideye aferin kızz sana
kızlarrr bende çıkıomm öpüyom hepiniziii

bybybybybyby-ciko-ciko
ahhh bak bebişim olmuş ticker benim yapmam için şifreni istemem lasımdı başka türlü yapamazdım taklum iyi akşamlar ilgilenmedim die kızma işler yoğundu bacım yazdıklarını hep kaçırdım
Ben 24. haftadan önce bikaç kez pizza, bikaç kez de burger yemiştim.Kola filan içmedim ama yanında.
Sonra şeker teşhisi konunca biraz ara verdim ama ddoktorum biraz serbest bırak deyince geçen hafta 1 kere daha yemiştim.Bugunku doktordan da gazı aldım ya, kimse tutamaz beni :D:D
ohhh yarasınnn kola kocam duysa öldürcek beni adam evden gitti geçen pazar koşturdum bakkala buz gibi 1,5ltlik kola aldım 2 günde bitiridim cosur cosur mideye bir indirişim vardı ki ohhhh beee dedim resmen
benim canımın çektiği ilk şey sosis olmuştu :cokkomik: o nasıl yemek öyle ama sanki hayatımda hiç yememişim gibi parmaklarımı da yiyecektim yanında hiç unutmuyorum..

sosis mi aneaam ne gari bir aşermedir o afiyet olsun insana ne tatlı geliyor benimde ilk limon şekerledim limonu tansiyonum düşmesin die gözlerim kaya kaya yidim 14.haftaya kadar bu böyleydi şimdide ekşi seviyorum ama limon yiycek kadar değilll

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
walla ya hayatta yaşayabileceğimiz en büyük değişiklikleri en ilginç tecrübeleri yaşatıyor bebeklerimiz bize,kuzucuklarımız..

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
hem kilo hemde hamur ya sonuçta hazımsızlık yapmasın sonra diye..

Bu gaz sıkıntısı hazımsızlıktan mı oluyor acaba bilemiyorum şimdilik öyle bir rahatsızlığım var.

Neyse kızlar ben çıktım kendinize ve meleklerinize cici bakın Allaha emanet olun...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benim canımın çektiği ilk şey sosis olmuştu :cokkomik: o nasıl yemek öyle ama sanki hayatımda hiç yememişim gibi parmaklarımı da yiyecektim yanında hiç unutmuyorum..

ben şarküteri ürünleri yiyemiyorum toxoplasma bağışıklığım çıkmadı.benim de canım başka bişey istiyo bu sosisin grubundan :) Söylemiyim şimdi :D

o kadar konuşursak,ister tabi :) ince hamurlu ye yiyeceksen en azından

İnce hamur ve vejeteryan yiyebilirsin mesela ben öyle yapıyorum :D

ohhh afiyet olsun balım büyük paketi mi indirdin mideye aferin kızz sana

yok be babuş,koca paket nerdeeeee :D
Büyük paket almış da içinden 3-4 tane yidim :D
Kalanını arkadaşlar yedi.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben şarküteri ürünleri yiyemiyorum toxoplasma bağışıklığım çıkmadı.benim de canım başka bişey istiyo bu sosisin grubundan :) Söylemiyim şimdi :D

bendede toksoplazma negatif cıktı doktor soyledi zaten sarkuteri yeme diye ama iyice kızartılırsa nefsinni korelticek kadar yiyebilirsin demisti ben bazen abarttım tabi ama oyle boyle degil istedimi nasıl istiyo canımm bende dur diyemiyroum kendime :uzgun:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben birazdan çıkıcam kızlar.
Hiç halim yok ama akşam bebişimin kıyafetlerinden ütüleyip çantamı hazırlıcam kısmetse.
Dün akşam yıkayıp asmıştım.
Ya bi çorapları unutmuşum sırf çoraplar için makinayı çalıştırmak istemediğim için yanına bişeyler de uydurup onları yıkıcam bu akşam da :3::3::cokkomik:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bendede toksoplazma negatif cıktı doktor soyledi zaten sarkuteri yeme diye ama iyice kızartılırsa nefsinni korelticek kadar yiyebilirsin demisti ben bazen abarttım tabi ama oyle boyle degil istedimi nasıl istiyo canımm bende dur diyemiyroum kendime :uzgun:

Nefsine hakim olmak çok zor canım hele hamileyken...
Benim canım birkaç kez o istediğim şeyi pide içerisinde filan çekti, az kalsın yiyodum da hem de ama sınırdan döndüm :)
Artık az kaldı Allahın izniyle, inşallah sağ selamet doğuralım da şu yavruşları sonra ne istersek yerik :D:D:vecihi:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Hiç halim yok ama akşam bebişimin kıyafetlerinden ütüleyip çantamı hazırlıcam kısmetse.
Ya bi çorapları unutmuşum sırf çoraplar için makinayı çalıştırmak istemediğim için yanına bişeyler de uydurup onları yıkıcam bu akşam da :3::3::cokkomik:

kolay gelsin çok zevkli ya bebişlerin cicileriyle uğraşmak..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Nefsine hakim olmak çok zor canım hele hamileyken...
Benim canım birkaç kez o istediğim şeyi pide içerisinde filan çekti, az kalsın yiyodum da hem de ama sınırdan döndüm :)
Artık az kaldı Allahın izniyle, inşallah sağ selamet doğuralım da şu yavruşları sonra ne istersek yerik :D:D:vecihi:

evet bi doğsunlar da inşallah sağ salim..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

hımmbende dedim koca paket yimiş babuş kız azoş bugün 2 büyük paket yemiş öğlen ya hoşbeşten beğendin mi pekii
ohh miss güselim bayılırım benim o günlerime var epey sanırım cnm benim
kolay gelsin çok zevkli ya bebişlerin cicileriyle uğraşmak..

zevkli olmazmı ben oğlumu içinde hayal ettikçe bayılıyorum o cicilere bakmaya

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
babuş kendine ii bak bende bu gece çok mutluyum kocişim yolda geliyo bana ohhh sefam olsun -ciko:sila: ikicikte göbek atayım ohhh ohhh :zuzu: sence güselmiyim zuzu süsleneyim bi bakayım herifime öslemiştir beni 8 gün oldu gideli 8 gün dile kolay beee

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hımmbende dedim koca paket yimiş babuş kız azoş bugün 2 büyük paket yemiş öğlen ya hoşbeşten beğendin mi pekii

ohh miss güselim bayılırım benim o günlerime var epey sanırım cnm benim

zevkli olmazmı ben oğlumu içinde hayal ettikçe bayılıyorum o cicilere bakmaya

niye o günlerime epey var dedin ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar