bende çıktım herkese hayırlı akşamlar görüşürüz:teselli:
iyi akşamlar cnm hoşçakal
Ben buradayım
saol haberler icin tatlım.. canım ya 1 ay sonra işi tam bırakıyomussun galiba, ilk baslarda diise bile sonra ozlermisin acaba??? ben evden calıstıgım halde, cok özledim mesela işe gidip gelmeyi
hosbulduk canımm...:lilav: evet haklısın şeker yuzunden dikkat etmelisin belki ama neyse doktorda daha yiyebilirsin demiş zaten...
ehehehh ende ilk defa yeme konusunda acayip ilerdeyim...tam 12 kilo yaptımmmys:
ys:
ys:
ys:
leader canım ya benim imza niye küçük çıkıo
bi türlü düzeltemedim
galiba seninde ilk böyleymiş nasıl düzelttin
selam kızlar herkes dağılır şimdi ama ben yeni geldim napalım..
Bugün gittiğim doktoru ilk kez görüyorum. Üzerimde bi panço vardı. Göbeğim de haşmetli olmadığı için anlamadı sanırım hamile olduğumu.
Önce oturdum, gebelik var mı diye sordu.
Evet dedim. 30 haftalık. Kafasını not aldığı defterden kaldırıp suratıma bi bakışı var ki şaşkın şaşkın
Bugün hareketlerini hissedemedim dedim. USG sırasında da gestasyonel diyabetim diye ekledim.
Ne kullanıyosun dedi, diyetle regüle ediyorum dedim.
Kaç kilo aldın peki dedi, 4 dedim. Aynı şaşkın bakıştan fırlattı tekrar
30+lardasınnnnnnnn 4 kilo çok azzzzzzzzz dedi.
Evet şekerini dengelemişsin, amniyonda artış yok, gelişimde irilik yok bu şekerinin iyi seyrettiği anlamına gelir ama sadece şekere yönelik çalışmışsın aynı zamanda bebeği de beslemen lazım, bugüne kadar yetmişsin bir gelişme azlığı yok ama böyle devam etme dedi.
Diyetisyen gözetimindeydim dedim.
Sen diyabetlisin şekerin yükselecek tabi, bırak yükselsin ama beslenmeyi ihmal etmeyeceğiz dedi.
Aynen kendi doktorumun dediği gibi, diyetisyenler gebelerle fazla çalışmadığı için gebe olduğunuzu göz ardı edip size normal insan gibi davranıyolar dedi.
Artık sanırım biraz daha bebeğimi beslemeye yönelik hareket etmeliyim.
bu şubat ne zaman gelir yaaa:böö: gelsin artıkın yaaa kendimi 2 senedir hamile gibi hissedioumm bi geçmedi dün eşimde öle dio sen 1 tane doğurcan ama ben bu 7,5 ay içinde 10 tane doğurdum walla dioo:sinifsinif: fillere çok acıoum şimdi 2 sene hamile kalınırmı yaa yasıkkk.....gel şubaat geel geeel minnoşlarımızda gelsinky:
kısssssssssss tuğba cevap vermicenmiiiiiii
Canım sen imzanı nasıl oluşturdun?
cnm hazırladım bi siteden
imza kısmına yapıştırdım
ama küçük oluo ya
bizde iyiyiz cnm nasıl olalım siz peki?iyiyim canım sağol sen nasılsın? Daha doğrusu siz nasılsınız?
valla bende acıdım şu anda fillere gel gel gel şubatbu şubat ne zaman gelir yaaa:böö: gelsin artıkın yaaa kendimi 2 senedir hamile gibi hissedioumm bi geçmedi dün eşimde öle dio sen 1 tane doğurcan ama ben bu 7,5 ay içinde 10 tane doğurdum walla dioo:sinifsinif: fillere çok acıoum şimdi 2 sene hamile kalınırmı yaa yasıkkk.....gel şubaat geel geeel minnoşlarımızda gelsinky:
canişkom imza değiştire gel profilinden imza ekle de bu linki oraya gir sonra ekrana çıkacak imzan sonra yukarda msj yazılan bir alan var ordan resim ekle diycen linki tekrar kopyalıycan başında ve sonunda http....[IMG] ÇIKCAK ONU KAYDET DİYCEN İMZAN BÜYÜYCEK BEBİŞİMkısssssssssss tuğba cevap vermicenmiiiiiii