2012 Şubat Anneleri

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
ayyyyyyyyyyy çok mutluyummmmmmm
keyfim her bişeyim yerine geldiii

eşim aradı ve artık çalıştığı firmada muhasebe müdürü olduğunu söylediiii

kızım bize daha çoooook sanş getirecek inşallahhh-ciko-ciko-ciko

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben de koptum bu meşhur ineğin özelliklerini okuyunca :D

Ohh misssss, kadın alınca da yoruluyor insan takip etmekten :D

ooowww sen onun daha ne özellikleri var ben yazsam sayfa dolar sınav sorumuzduda buu şahsi inek harbiden çok sexudur birde buzağısını doğururken incelemişliğim vardır yavrusuda güsel oluyo yani :cokkomik: aşkum kızma heee ama inan güldürdün bugünün bombasını patlattın yine tebrik ediyorum seni

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ayyyy mükemmel bebekler beraketiyle gelirmiş güselim buna inanmak lasım benim kocişimde triko işinden istifa ettti artık ecza mümessili oldu bende çok mutluyum pazartesi iş başı yapcak bakalım hayırlısı olsun bol bereketli olur inşallah cnmmm

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Süper haber, gözünaydın Allah daha iyi etsin inşallah..Benim eşimde aylığına zam aldı, gerçekten bebek bereketiyle gelir dedikleri doğruymuş.

ooowww sen onun daha ne özellikleri var ben yazsam sayfa dolar sınav sorumuzduda buu şahsi inek harbiden çok sexudur birde buzağısını doğururken incelemişliğim vardır yavrusuda güsel oluyo yani :cokkomik: aşkum kızma heee ama inan güldürdün bugünün bombasını patlattın yine tebrik ediyorum seni

Yok kız ne kızcam ben de çok eğlendim :D

evet canım ben ela istiyordum ama ne bileyim yaa
sonuçta aynı isim gibi yani off

kızlar eslem ismini duydunuzmu??

Duydum canım ben, ama hoşuma gitmedi :eek:ys:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
dogru diyosun azoscum.. sunu untmazsın dimi, burayı da yaparsın dimi diye diye..
minnos oluşun neler yapıyo annesi? :lilav:

Oğluş beni hiç düşünmüyor teyzesi, demiyor ki iki uçan tekme sallıyım da anam sevinsin..İşi gücü balık gibi süzülmek, içerden göbeğimin tozunu alır gibi hareket yapmak, çok miskin belli..
Senin yavru ne yapıyor?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Merhaba bacılar, keyifler ve havadisler nasıl?

Benim temizlik günüydü bugün ne guzel mis gibi oldu... ama kadın calıstı ben yoruldum ne iş anlamadım ehehh....:durbun:

selam hoşgeldin ne tesadüf benimde temizlik günüm bizimki hala bitiremedi ortalıkta dolanmak daha çok yoruyor insanı

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tansiyonum düşmüş 2 saattir uzandım yattım şimdi biraz daha iyiyim size haber vereyim dedim çıkmadan..eve gidiyorum biraz toparlandım..hoşçakalın

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

hayırlısı olsun gerçekten bebişler kısmetli geliyor darısı bizede olsun o kısmetlerden

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
ayyyy mükemmel bebekler beraketiyle gelirmiş güselim buna inanmak lasım benim kocişimde triko işinden istifa ettti artık ecza mümessili oldu bende çok mutluyum pazartesi iş başı yapcak bakalım hayırlısı olsun bol bereketli olur inşallah cnmmm

ayy ne güselll canımm ya hayırlısı olur inş senin eşin içinde beninki içindeee-ciko-ciko

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
tansiyonum düşmüş 2 saattir uzandım yattım şimdi biraz daha iyiyim size haber vereyim dedim çıkmadan..eve gidiyorum biraz toparlandım..hoşçakalın

Canım geçmiş olsun, eve giderken dikkat et kendini kötü hissedersen bir dükkana gir aman diyim, iyi bak kendine.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet canım ben ela istiyordum ama ne bileyim yaa
sonuçta aynı isim gibi yani off

kızlar eslem ismini duydunuzmu??
cnm duydum ama anlamını bilmiyorum bak esila çok hoşuma gidiyor benim
yavrukuş noluyo yaaa bizlere geçmiş olsunnn çikolata neyin bişi yeseydin aman yarabbim patır patır dökülüyoz iyimi ya:uzgun:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Süper haber, gözünaydın Allah daha iyi etsin inşallah..Benim eşimde aylığına zam aldı, gerçekten bebek bereketiyle gelir dedikleri doğruymuş.

ohhh ne güselllllll olmuşş
hakkaten yaa bebek rızkıyla gelio yaa

Duydum canım ben, ama hoşuma gitmedi :eek:ys:

hımmmm tamam cnmmm :uzgun:

hayırlısı olsun gerçekten bebişler kısmetli geliyor darısı bizede olsun o kısmetlerden

saoll canımmmmm aminnnnnnn inşşşş

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Oğluş beni hiç düşünmüyor teyzesi, demiyor ki iki uçan tekme sallıyım da anam sevinsin..İşi gücü balık gibi süzülmek, içerden göbeğimin tozunu alır gibi hareket yapmak, çok miskin belli..
Senin yavru ne yapıyor?

kıss tam tersi, oluşun anasını dusunuyo, rahatsız etmeden vuruyo demek ki.. benimki de bakalım biras hareketli gibi bişey olucak gibi sanki...

(ay saglıklı hayırlı olsunlarda) gerisi mühem deellllllll.......

selam hoşgeldin ne tesadüf benimde temizlik günüm bizimki hala bitiremedi ortalıkta dolanmak daha çok yoruyor insanı

hosbulduk şeker... :lilav: evet öyle cidden ama sonra gectim oturdum biras ...:eek:ys::eek:ys:
---------------------------------------

bblau doktora gitmişsin canım, neyse guzel haberler almışsı sevindim canım....... ama sen hala 4 kilo da nmı kaldın bacım? olmass ama öyle ama yanim.. ye biras ye, gel beraber yiyelümmmmmmm.........

adengökce doktora gidicekti, geldi mi acaba kızlar? nasılmış keyifler ve durumlar???

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kıss tam tersi, oluşun anasını dusunuyo, rahatsız etmeden vuruyo demek ki.. benimki de bakalım biras hareketli gibi bişey olucak gibi sanki...

(ay saglıklı hayırlı olsunlarda) gerisi mühem deellllllll.......

hosbulduk şeker... :lilav: evet öyle cidden ama sonra gectim oturdum biras ...:eek:ys::eek:ys:
---------------------------------------

bblau doktora gitmişsin canım, neyse guzel haberler almışsı sevindim canım....... ama sen hala 4 kilo da nmı kaldın bacım? olmass ama öyle ama yanim.. ye biras ye, gel beraber yiyelümmmmmmm.........

adengökce doktora gidicekti, geldi mi acaba kızlar? nasılmış keyifler ve durumlar???

Maşallah haklısın, sağlıcakla gelsinler artık :D
Gökçenin haberler güzel canım, herşey yolundaymış iltihap hariç sanırım..
Ay fenalaştım uyku bastırdı, kafamı masaya koysam gidicem o derece.

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Senin yavru ne yapıyor?

aman canım aman bırak az haraket etsinnn
benim arkadaşımın bebeği inanılmaz haraketliydii
33. haftasında kesesini deldi
kızınn birden suyu geldi 2gün hastanede yattı
hala suyu gelmeye devam ediyo
muhtemelen önümüzdeki hafta doğuma alacaklar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar