Ben de koptum bu meşhur ineğin özelliklerini okuyunca![]()
Ohh misssss, kadın alınca da yoruluyor insan takip etmekten
Canım onlar elanur koymuş, sen ela koymayacak mısın?
ayyyyyyyyyyy çok mutluyummmmmmm
keyfim her bişeyim yerine geldiii
eşim aradı ve artık çalıştığı firmada muhasebe müdürü olduğunu söylediiii
kızım bize daha çoooook sanş getirecek inşallahhh-ciko-ciko-ciko
Ohh misssss, kadın alınca da yoruluyor insan takip etmekten
ayyyyyyyyyyy çok mutluyummmmmmm
ooowww sen onun daha ne özellikleri var ben yazsam sayfa dolar sınav sorumuzduda buu şahsi inek harbiden çok sexudur birde buzağısını doğururken incelemişliğim vardır yavrusuda güsel oluyo yaniaşkum kızma heee ama inan güldürdün bugünün bombasını patlattın yine tebrik ediyorum seni
evet canım ben ela istiyordum ama ne bileyim yaa
sonuçta aynı isim gibi yani off
kızlar eslem ismini duydunuzmu??
dogru diyosun azoscum.. sunu untmazsın dimi, burayı da yaparsın dimi diye diye..
minnos oluşun neler yapıyo annesi? :lilav:
Merhaba bacılar, keyifler ve havadisler nasıl?
Benim temizlik günüydü bugün ne guzel mis gibi oldu... ama kadın calıstı ben yoruldum ne iş anlamadım ehehh....
hayırlısı olsun gerçekten bebişler kısmetli geliyor darısı bizede olsun o kısmetlerdenayyyyyyyyyyy çok mutluyummmmmmm
ayyyy mükemmel bebekler beraketiyle gelirmiş güselim buna inanmak lasım benim kocişimde triko işinden istifa ettti artık ecza mümessili oldu bende çok mutluyum pazartesi iş başı yapcak bakalım hayırlısı olsun bol bereketli olur inşallah cnmmm
tansiyonum düşmüş 2 saattir uzandım yattım şimdi biraz daha iyiyim size haber vereyim dedim çıkmadan..eve gidiyorum biraz toparlandım..hoşçakalın
tansiyonum düşmüş 2 saattir uzandım yattım şimdi biraz daha iyiyim size haber vereyim dedim çıkmadan..eve gidiyorum biraz toparlandım..hoşçakalın
cnm duydum ama anlamını bilmiyorum bak esila çok hoşuma gidiyor benimevet canım ben ela istiyordum ama ne bileyim yaa
sonuçta aynı isim gibi yani off
kızlar eslem ismini duydunuzmu??
yavrukuş noluyo yaaa bizlere geçmiş olsunnn çikolata neyin bişi yeseydin aman yarabbim patır patır dökülüyoz iyimi ya:uzgun:tansiyonum düşmüş 2 saattir uzandım yattım şimdi biraz daha iyiyim size haber vereyim dedim çıkmadan..eve gidiyorum biraz toparlandım..hoşçakalın
Süper haber, gözünaydın Allah daha iyi etsin inşallah..Benim eşimde aylığına zam aldı, gerçekten bebek bereketiyle gelir dedikleri doğruymuş.
ohhh ne güselllllll olmuşş
hakkaten yaa bebek rızkıyla gelio yaa
Duydum canım ben, ama hoşuma gitmediys:
hayırlısı olsun gerçekten bebişler kısmetli geliyor darısı bizede olsun o kısmetlerden
cnm duydum ama anlamını bilmiyorum bak esila çok hoşuma gidiyor benim
Oğluş beni hiç düşünmüyor teyzesi, demiyor ki iki uçan tekme sallıyım da anam sevinsin..İşi gücü balık gibi süzülmek, içerden göbeğimin tozunu alır gibi hareket yapmak, çok miskin belli..
Senin yavru ne yapıyor?
selam hoşgeldin ne tesadüf benimde temizlik günüm bizimki hala bitiremedi ortalıkta dolanmak daha çok yoruyor insanı
kıss tam tersi, oluşun anasını dusunuyo, rahatsız etmeden vuruyo demek ki.. benimki de bakalım biras hareketli gibi bişey olucak gibi sanki...
(ay saglıklı hayırlı olsunlarda) gerisi mühem deellllllll.......
hosbulduk şeker... :lilav: evet öyle cidden ama sonra gectim oturdum biras ...ys:
ys:
---------------------------------------
bblau doktora gitmişsin canım, neyse guzel haberler almışsı sevindim canım....... ama sen hala 4 kilo da nmı kaldın bacım? olmass ama öyle ama yanim.. ye biras ye, gel beraber yiyelümmmmmmm.........
adengökce doktora gidicekti, geldi mi acaba kızlar? nasılmış keyifler ve durumlar???
Oğluş beni hiç düşünmüyor teyzesi, demiyor ki iki uçan tekme sallıyım da anam sevinsin..İşi gücü balık gibi süzülmek, içerden göbeğimin tozunu alır gibi hareket yapmak, çok miskin belli..
Senin yavru ne yapıyor?