- #4.361
gitmeyin şaka bende de var o sorun ama ne yapalım kimse mikemmel değildir
Anaaa bak bak ne yere bakan yürek yakanmışsın sen
gitmeyin şaka bende de var o sorun ama ne yapalım kimse mikemmel değildir
Anaaa bak bak ne yere bakan yürek yakanmışsın senKaç tane götürüyon bakim dökül dökül
ahhh kuzum allah yardımcın olsunnn çok zor gerçekten keşke ertelemeseymişşş şimdiye kadar
bende dünyam gibiyim arada ama bir-iki nefes o kadar oda nadiren
okuldu,transferdi,evlilikti oydu buydu bu kadar bekledi işte bacım ne deyim neyseki yanlız olmayacam kızım olacak
bende dünyam gibiyim arada ama bir-iki nefes o kadar oda nadiren
yemeğe gidiyorum ben bacılar öpenzi hepinizi
Benim halim iyiymis o zaman azos ve aslım
Esim hic laf dinlemiyor ki hep yanımda iciyor sigara. Tabi kaynanamlar yanımızda oldugu icin her zaman atılmıyorum sigaraya. Onu tek yakaladıgım zaman istiyorum
Onceden istedigim zamanlarda kızıyordu ama gene veriyordu 1 nefes cekiyordum. Simdi kızmıyor uzatıyor sigarayı anlamadım nasıl is bu
Aranızda esiyle hala iliskiye giren var mı kızlar?
Bize doktor yasaklamıstı, ama arada kacamak yapıyoruz :acep:
Millet hamileyken esinden tiksiniyormus bana daha cekici gelmeye basladı esim
Benim halim iyiymis o zaman azos ve aslım
Esim hic laf dinlemiyor ki hep yanımda iciyor sigara. Tabi kaynanamlar yanımızda oldugu icin her zaman atılmıyorum sigaraya. Onu tek yakaladıgım zaman istiyorum
Onceden istedigim zamanlarda kızıyordu ama gene veriyordu 1 nefes cekiyordum. Simdi kızmıyor uzatıyor sigarayı anlamadım nasıl is bu
yemeğe gidiyorum ben bacılar öpenzi hepinizi
hihhh kurban olurum ben yaa size inan siz böyle derken ben üzülüyorum artık azoşada öylene deyim az kaldı şurda doğuralımda hayırlısıyla inşallah sorunsuz sıkıntısız yeriz(gerçi ozamanda kg sorunu başlar ama olsun
bblaucum gözün aydın. maşallahı var kızının. hareketleri takip etmemiz lazımmış artık. sabah akşam özellikle. mümkünse soluna yatıp, değilse rahat bir pozisyonda oturarak. bir saat içinde 10 kere hareket etmiyorsa tatlı yiyip deneyecekmişiz, hareketsizlik devam ediyorsa mutlaka doktora bildirmek gerekirmiş.
bende tiksinmedim hiç ama bizimki benden çok korktu hep bende üstüne gitmedim zaten şu saatten sonra sakıncalı olmaya basladı bu iş neme lazım yuzduk yuzduk kuyruguna geldik
Afiyet olsun fıstık...Üstüne bi hoşbeş al![]()
Bende tiksinmedim ama eşim artık korkmaya başladı, o yüzden adamın üstüne gidemiyorum![]()
2 gün önce bi yeltendi ama ay banyo yapamam şimdi dedim reddettim
benim doktorum hiç yasaklamadı sadece sen dikkat et dedi..ama dün konuştuk eşimle p.tesi doktora gittiğimde sorucaz artık ara verme kararı aldık çünkü:lilav: