2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
gözün aydın canım kızında iyiymiş haber vermeden gitmişsin arkadaşlar merak etmiş ben yeni girdim olayları anlamaya çalışıyordumki sen geldin

babuş ödümü patlattın yaaa nereye kayboldun bide öle habersiz kaçma bişi oldu sandık allah korusun çok şükür iyimiş cimcimen şekeri dikkate alma hakkaten cnm bebek gelişsin bi güsel doğuma bişi kalmadı şurda kendine ii bak ii olmana çok sevindim

Ah canım ya bende tansiyonun çıktı,düştü birşey oldu sandım..
Bak sabahtan beri 3 ya da 4 kez hissettim o da elimi koyduğumda..
1 gün canlı ise ertesi gün durgun olması çok normal..
Hadi geçmiş olsun maşallah kızımız baya almış kilosunu :D

Layla sen de hoşgeldin bacım

geçmiş olsun, rahatlamışsındır iyi olduğunu duyunca :) kilosu falan da iyi maşallah

ya bizde de durum aynı, mutfağa ek yaptırdık bebeğin eşyaları gelecek diye, tv ünitesi yaptırdık yine bol dolaplı, odasını aldık, şimdi de klimayla olmaz doğal gaz alın diyorlar, daha doğmadan yapılan masraflara bak, haa bi de doğum masrafı olacak tabii, vallahi batmışız biz de :(

yazarım tabi alınca, facebook a üyeysen sen de doldur prima sayfasından. ben 1-2 hft önce doldurmuştum, kısa zamanda aradılar.

Kızlar kusura bakmayın nolur.Saat 10u yirmi filan geçiyodu hastaneyi aradığımda 11de ameliyatı var dediler. Gideceğim yer de arabayla da olsa 15-20 dk sürer.
Aşağı giden araç da varmış seslendiler bişey yazamadan çıktım.
Aslında beklesem kendimi dinlesem falan olurdu da kendi kendimi stres etmektense gideyim acımıyım emeğime dedim.Gittiğim de iyi oldu rahatladım en azından.Gün boyu stres çekmek daha zararlı benim gibi insanlar için.
Hastane güzelmiş,doktor da bulunabilecek en ilgili doktorlardan biriydi doğrusu beğendim.Muayene fiyatı da iyiydi,o lükslükte bir hastane için süperdi hatta.22 TL verdim.İstanbul Pendik, Tuzla taraflarında oturanlara -bizler için geç belki ama,yeni hamile olup doktor arayışındakilere- tavsiye ederim Gisbir Hastanesinde Dr.Candan Hanımı.
Bu arada halsizim de kızlar. Tansiyonum düşük, bi taraftan da onun için gitmiş oldum...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hoşgeldin yelizcim oğluşunun yatağı çok güzel güle güle yatsın büyüsün inşallah yatağında..naptın bakalım yolunda mı herşey görüşemedik ne zamandır?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Kızlar kusura bakmayın nolur.Saat 10u yirmi filan geçiyodu hastaneyi aradığımda 11de ameliyatı var dediler. Gideceğim yer de arabayla da olsa 15-20 dk sürer.
Aslında beklesem kendimi dinlesem falan olurdu da kendi kendimi stres etmektense gideyim acımıyım emeğime dedim.Gittiğim de iyi oldu rahatladım en azından.Gün boyu stres çekmek daha zararlı benim gibi insanlar için.
Hastane güzelmiş,doktor da bulunabilecek en ilgili doktorlardan biriydi doğrusu beğendim.Muayene fiyatı da iyiydi,o lükslükte bir hastane için süperdi hatta.22 TL verdim.İstanbul Pendik, Tuzla taraflarında oturanlara -bizler için geç belki ama,yeni hamile olup doktor arayışındakilere- tavsiye ederim Gisbir Hastanesinde Dr.Candan Hanımı.
Bu arada halsizim de kızlar. Tansiyonum düşük, bi taraftan da onun için gitmiş oldum...

geçmiş olsun tatlım sorun neymiş sadece düşük tansiyon değilmi?

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Sagolun kızlar guzel dilekleriniz icin.

Hayatım begendim canım oglusunun odasını. Sen de gule gule yatır insallah. Hepimizinki saglıkla buyusun..

Aslım cok sukur yolunda gorunuyor hersey. Allah bozmaz insallah. Bayadır konusamadık senle evet ozledim valla :)

Gelinim nasıl bakalım basladı mı yaramazlıklara. Benim oglan yerinde durmuyor valla. Habire vurup duruyor. Ve genellikle aksamları sag tarafıma vuruyor yanıma. Sanırım yan yatıyor artık. Gerci doktor kafası asagıya donmus demisti ama herhalde donuyor habire karnımda :cokkomik:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Sagolun kızlar guzel dilekleriniz icin.

Hayatım begendim canım oglusunun odasını. Sen de gule gule yatır insallah. Hepimizinki saglıkla buyusun..

Aslım cok sukur yolunda gorunuyor hersey. Allah bozmaz insallah. Bayadır konusamadık senle evet ozledim valla :)

Gelinim nasıl bakalım basladı mı yaramazlıklara. Benim oglan yerinde durmuyor valla. Habire vurup duruyor. Ve genellikle aksamları sag tarafıma vuruyor yanıma. Sanırım yan yatıyor artık. Gerci doktor kafası asagıya donmus demisti ama herhalde donuyor habire karnımda :cokkomik:

aman maşallah hareketlensin işte annesi ne güzel belki futbolcu olacaktır bak kayınpederi onu hemen ünlü yapıverir:):)iyi kızımda napsın büyüyor şükürler olsun p.tsi kontrolüm var şeker yüklememde olacak kızımı görcem diye heycan başladı:)

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
bblau canım gecmis olsun. İcin rahatlamıstır artık :)

Kendini fazla sıkıntıya sokma Allah'ın izniyle hepimiz sagsalim doguracagız yavrularımızı.

Masallah 1.5 kg olmus kızcen. Benimki gecen hafta 1430 gr gelmisti benimki de 1.5 kg olmustur herhalde :)

Azos saglıklı dogsunlar da bebisler 3 hafta erken olmus fark etmez. Esim de bazen diyo bir an once gelse de sevsek diye. 10 gun beklemese nolucak sanki diyo :)))

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bidaha olmasın babuş:zonk: sen iyi olda bacım kendine dikkat et bi tuzlu ayran iç bakim güselimm salma kendini hadi bakimm
bende yemeğe çalıştım ama yiyemedim bişey yaaa ağzıma aldığım her lokma gene yaktı miğdemei:(afiyet olsun hayatım yiyebildikten sonra güzel işte doy ne güzelll ohhhhh:nk::nk:

mideden ziyade aslıcan yemek borun yanıyo demi?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hımm çiğli epey gelişiyo ya organize sanayiden dolayı orralar epey modernleşti ve yeni girne tarafı annemlerde karşıyaka beyaz balon ana okulu sokağındalar bstanlıda benim mekan hergün oralara giderdik güsel yerde yaşıyosun bacımmm bizde ordan sonra istanbulun en vroş kentindeyiz pis koku soba bilmemne deniz uzakta insanlıktan yoksun insancıklar topluluğunda yuvarlanıp gidiyorum burda kocişimle beraber olmasak 1 gün durmam

yok ben bostanlıda değilim, gaziemirdeyim. ama seviyorum ben bu semti, buralar da çok gelişti, bilirsin belki.

kızlar ya,
doktorum bana senin karnın sert dedi..ne demek istemis olabilir ya nolmus sertse yani hic bi fikrim yok..nasıl olcaktı ki ? bi sorun olarak soylemedi ama karnın sert dedi muayene ederken..

ne demekmiş ki o? açıklama da mı yapmadı?

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
aman maşallah hareketlensin işte annesi ne güzel belki futbolcu olacaktır bak kayınpederi onu hemen ünlü yapıverir:):)iyi kızımda napsın büyüyor şükürler olsun p.tsi kontrolüm var şeker yüklememde olacak kızımı görcem diye heycan başladı:)

Bizim babamız futbol sevmez oglu futbolcu olursa sasar kalırım. Benim oglan herhalde babası gibi araba manyagı olur :cokkomik:

Hadi hayırlı haberler alırsın insallah canım. Bakalım ne kadar buyumus kızın :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azoo bak sana ne gösterecem:)

Oyy tipini yediğimin şişko suratı :D

kızlar ya,
doktorum bana senin karnın sert dedi..ne demek istemis olabilir ya nolmus sertse yani hic bi fikrim yok..nasıl olcaktı ki ? bi sorun olarak soylemedi ama karnın sert dedi muayene ederken..

Deseydin keşke "nasıl yani sert derken" diye..Hiçbir fikrim yok ki :uzgun:

azom bugünlerde pek sessizsin atroksiyon yapmıyon yarmadın bizi bayadır rutin seyir halinde hayatın sanırım:eek:ys:

Ya sorma şişkin durumdayım şu an :D 2 paket hoşbeş, 2 simit, 3 mandalina..Bu halime nasıl bi atraksiyon bekliyon anam :D
Bi de çok uykum var, içim daralıyor..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Ya sorma şişkin durumdayım şu an :D 2 paket hoşbeş, 2 simit, 3 mandalina..Bu halime nasıl bi atraksiyon bekliyon anam :D
Bi de çok uykum var, içim daralıyor..

ya benim de şiş ve de sert şu an, ben de bi tost 5-6 hoşbeş ( paket diil tane :) ) bi elma yedim. ama hepsi mideme oturdu sanki.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yok ben bostanlıda değilim, gaziemirdeyim. ama seviyorum ben bu semti, buralar da çok gelişti, bilirsin belki.

bilmem mi ben 1,5 senede torbalıda bir süt fabrikasında çalıştım
gaziemirden geçiyoduk hep anneme bi lafım vardı eğer evlenir buralarda yaşarsam 3 yer biliyorum izmirde yaşancak karşıyaka bostanlı tarafları,gaziemir yüksek modern ve sağlam yapıda binalar ve torbalı orada süper ve yayala gibi evler süper fiyatlara deniz istiyosan zaten kuşadası yarım saat ordan mükemmel

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
geçmiş olsun tatlım sorun neymiş sadece düşük tansiyon değilmi?

Canım şekerim yükselmesin diye çok kısıtlı yiyorum biliyosun.O yüzden halsiz düşmüşüm.

bblau canım gecmis olsun. İcin rahatlamıstır artık :)

Kendini fazla sıkıntıya sokma Allah'ın izniyle hepimiz sagsalim doguracagız yavrularımızı.

Masallah 1.5 kg olmus kızcen. Benimki gecen hafta 1430 gr gelmisti benimki de 1.5 kg olmustur herhalde :)

Azos saglıklı dogsunlar da bebisler 3 hafta erken olmus fark etmez. Esim de bazen diyo bir an once gelse de sevsek diye. 10 gun beklemese nolucak sanki diyo :)))

Rahatladım Canım hamdolsun.Geçen Salı kızım 1335 çıkmıştı benim. Bugün doktor 1500 gram dedi ama, iki ayrı ultrason cihazı bu ölçümleri yapan, o yüzden kesin 200 gram almış diyemiyorum. Aslolan her zaman bakıldığı cihazdan bakılması galiba. Çünkü benim doktoruma göre bugün 29+6 ama bu doktor daha büyük buldu 30+3 dedi sanırsam.
O yüzden bişey diyemiyorum…
Ama artık hızla kilo alacakları vakitler.
Daha neredeyse 2 kg daah alacaklar ki bu bugüne kadar alınanın neredeyse 1,5 mislini üçte bir zamanda almaları demek.

bidaha olmasın babuş:zonk: sen iyi olda bacım kendine dikkat et bi tuzlu ayran iç bakim güselimm salma kendini hadi bakimm

Rahatladım ama sanki bi hasta psikolojisi çöktü canım üstüme....

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ya benim de şiş ve de sert şu an, ben de bi tost 5-6 hoşbeş ( paket diil tane :) ) bi elma yedim. ama hepsi mideme oturdu sanki.

Ouwwww sen de hoşbeşcisin :D
Benim de mideme oturdu, bi ağırlık çöktü üstüme ya, böyle sıkıldım eve gidip uyuyasım var :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar