Geldim kızlar.
Bebeğimin hareketlerini bugün hissedemediğim için doktora gittim.Hala da hissetmiyorum ya pek.
Doktorun da 11de ameliyata gireceğini duyunca apar topar çıktım.Yakında bir hastane var,şirkette eşi yeni doğum yapan + şu an hamile olan iki arkadaşının hanımlarının doktoruna.
Güzelce baktı,ilgiliydi sağolsun.
Bebeğim iyiymiş, kalp atışları filan güzelmiş 30+larda bebeğin dedi.
1,5 kilo olmuş dedi.
O detaylarla fazla ilgilenmedim.
Kendi doktorum takip ediyo nasılsa.
İyi olması kafi...Hamdolsun.
Gestasyonel diyabetim dedim.Kaç kilo aldın dedi 4 dedim.
Çok az dedi,şaşırdı, hatta kızdı.Şekeri dengede tutmuşun ama artık bebeğinin sana en ihtiyaç duyduğu zamanlar geldi,şu ana kadar yetmişsin bebeğine ama artık yetemezsin,bırak şekerin biraz yükselsin ama beslen dedi.
Son zamanlarda yorulduysan da hareket az hissedersin dedi.
İlaçlarım da azalmıştı onları yazdırdım,gerçi en lüzumlu olanı unutmuşum o kafayla ama olsun onu da sağlık ocağında yazarlar bakalım.
Dayak yemiş gibiyim şimdi.
Rapor verecekti de istemedim zaten gün yarılandı...
Bebeğimin hareketlerini bugün hissedemediğim için doktora gittim.Hala da hissetmiyorum ya pek.
Doktorun da 11de ameliyata gireceğini duyunca apar topar çıktım.Yakında bir hastane var,şirkette eşi yeni doğum yapan + şu an hamile olan iki arkadaşının hanımlarının doktoruna.
Güzelce baktı,ilgiliydi sağolsun.
Bebeğim iyiymiş, kalp atışları filan güzelmiş 30+larda bebeğin dedi.
1,5 kilo olmuş dedi.
O detaylarla fazla ilgilenmedim.
Kendi doktorum takip ediyo nasılsa.
İyi olması kafi...Hamdolsun.
Gestasyonel diyabetim dedim.Kaç kilo aldın dedi 4 dedim.
Çok az dedi,şaşırdı, hatta kızdı.Şekeri dengede tutmuşun ama artık bebeğinin sana en ihtiyaç duyduğu zamanlar geldi,şu ana kadar yetmişsin bebeğine ama artık yetemezsin,bırak şekerin biraz yükselsin ama beslen dedi.
Son zamanlarda yorulduysan da hareket az hissedersin dedi.
İlaçlarım da azalmıştı onları yazdırdım,gerçi en lüzumlu olanı unutmuşum o kafayla ama olsun onu da sağlık ocağında yazarlar bakalım.
Dayak yemiş gibiyim şimdi.
Rapor verecekti de istemedim zaten gün yarılandı...