2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ahhh kuzum allah yardımcın olsunnn çok zor gerçekten keşke ertelemeseymişşş şimdiye kadar

okuldu,transferdi,evlilikti oydu buydu bu kadar bekledi işte bacım ne deyim neyseki yanlız olmayacam kızım olacak[/QUOTE]

tabi o bir teselli bacım kızın yanında uğraşırken anlamassın zaman nasıl geçmiş
kızlar bizim topikte yaptığım araştırmaya göre %99umuz sigara kullanmış hamilelikten önce şimdi arada kullananlarda var tabi bi tek benmiyim sigaradan nefret eden

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben ne hamilelikten once ictim ne de hamileyken..yani hic kullanmadım simdi esim de hep tuvalette banyoda iciyo bi damla duman almiyim diye :cokkomik:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
okuldu,transferdi,evlilikti oydu buydu bu kadar bekledi işte bacım ne deyim neyseki yanlız olmayacam kızım olacak

tabi o bir teselli bacım kızın yanında uğraşırken anlamassın zaman nasıl geçmiş
kızlar bizim topikte yaptığım araştırmaya göre %99umuz sigara kullanmış hamilelikten önce şimdi arada kullananlarda var tabi bi tek benmiyim sigaradan nefret eden[/QUOTE]

ne güzel canım yaa işte alışmamışsın baştan nekadar şanslısın keşke bende hiç başlamasaydım şu zıkkıma ama kolay vazgeçilmiyor işte:(:(

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Benim halim iyiymis o zaman azos ve aslım :)

Esim hic laf dinlemiyor ki hep yanımda iciyor sigara. Tabi kaynanamlar yanımızda oldugu icin her zaman atılmıyorum sigaraya. Onu tek yakaladıgım zaman istiyorum :)

Onceden istedigim zamanlarda kızıyordu ama gene veriyordu 1 nefes cekiyordum. Simdi kızmıyor uzatıyor sigarayı anlamadım nasıl is bu :D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Aranızda esiyle hala iliskiye giren var mı kızlar?

Bize doktor yasaklamıstı, ama arada kacamak yapıyoruz :acep:

Millet hamileyken esinden tiksiniyormus bana daha cekici gelmeye basladı esim :cokkomik:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

Esim hic laf dinlemiyor ki hep yanımda iciyor sigara. Tabi kaynanamlar yanımızda oldugu icin her zaman atılmıyorum sigaraya. Onu tek yakaladıgım zaman istiyorum :)

Onceden istedigim zamanlarda kızıyordu ama gene veriyordu 1 nefes cekiyordum. Simdi kızmıyor uzatıyor sigarayı anlamadım nasıl is bu :D

evet sen iyi durumdasın bize göre vicdanın rahat olsun ne deyim:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Şimdi organ gelişimi tamamlandı diye veriyordur nasılsa sona geldik diye :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yemeğe gidiyorum ben bacılar öpenzi hepinizi

Afiyet olsun fıstık...Üstüne bi hoşbeş al :D

Millet hamileyken esinden tiksiniyormus bana daha cekici gelmeye basladı esim :cokkomik:

Bende tiksinmedim ama eşim artık korkmaya başladı, o yüzden adamın üstüne gidemiyorum :D
2 gün önce bi yeltendi ama ay banyo yapamam şimdi dedim reddettim :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

benim doktorum hiç yasaklamadı sadece sen dikkat et dedi..ama dün konuştuk eşimle p.tesi doktora gittiğimde sorucaz artık ara verme kararı aldık çünkü:lilav:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

bende tiksinmedim hiç ama bizimki benden çok korktu hep bende üstüne gitmedim zaten şu saatten sonra sakıncalı olmaya basladı bu iş neme lazım yuzduk yuzduk kuyruguna geldik :cokkomik:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hihhh kurban olurum ben yaa size inan siz böyle derken ben üzülüyorum artık azoşada öyle:(:(ne deyim az kaldı şurda doğuralımda hayırlısıyla inşallah sorunsuz sıkıntısız yeriz(gerçi ozamanda kg sorunu başlar ama olsun:)

Artık biraz daha serbest bırakıcam canım kendimi.Şirketten bi arkadaş da dedi betin benzin atık senin, solgun görünüyosun diye.Demek bugüne kadar idare ettik ama artık zorlanıyoruz.
Rabbim sağlıkla tamamına erdirse bi.

bblaucum gözün aydın. maşallahı var kızının. hareketleri takip etmemiz lazımmış artık. sabah akşam özellikle. mümkünse soluna yatıp, değilse rahat bir pozisyonda oturarak. bir saat içinde 10 kere hareket etmiyorsa tatlı yiyip deneyecekmişiz, hareketsizlik devam ediyorsa mutlaka doktora bildirmek gerekirmiş.

Saol tatlım.Aslında ben hareket hissettim ama çok zayıftı.Böyle olduğu başka günler de elbet oluştur da bugün mü dikkatimi çektiyse artık, hemen gideyim dedim beklemeden.
İyi de etmişim,gün boyu stres olmaktansa.
Şu an çok halsizim ama.Yatsam bikaç saat uyurum.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bende tiksinmedim hiç ama bizimki benden çok korktu hep bende üstüne gitmedim zaten şu saatten sonra sakıncalı olmaya basladı bu iş neme lazım yuzduk yuzduk kuyruguna geldik :cokkomik:

Afiyet olsun fıstık...Üstüne bi hoşbeş al :D

Bende tiksinmedim ama eşim artık korkmaya başladı, o yüzden adamın üstüne gidemiyorum :D
2 gün önce bi yeltendi ama ay banyo yapamam şimdi dedim reddettim :D

bi korkusuzca şapan bizmiymişiz beeee :):):) yuhh bize utanmaz adam neden kormakmadı acep:zopa:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
benim doktorum hiç yasaklamadı sadece sen dikkat et dedi..ama dün konuştuk eşimle p.tesi doktora gittiğimde sorucaz artık ara verme kararı aldık çünkü:lilav:

Biz bu ilişki olayına baya uzun zamandır ara verdik..
Bende eşimde korkuyoz vallahi:cokkomik:
Heralde tüp bebek teedaviisnden sonra imkansızken geldiya biizm bebiş..
Riske edemedik...
Aman evlilikte 5.5 yıl bitti..
Bu zamana kadar güzel güzel yaptık:cokkomik:
Şimdi biraz ara verdik.
Eşime diyorum arakadaş gibi olduk...:cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar