2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ben bi de göbeğim yüzünden tedirgin oluyorum o an, pek estetik olmuyor, canım çıkıyor yorganla göbeğimi kapıcam diye :D Ayyy tuhaf yaaa, sanki doğduğumdan beri böle göbeğim varmışım gibi..Göbeksiz hatun olmak nasıl bişeydi ki kızlar :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Artık biraz daha serbest bırakıcam canım kendimi.Şirketten bi arkadaş da dedi betin benzin atık senin, solgun görünüyosun diye.Demek bugüne kadar idare ettik ama artık zorlanıyoruz.
Rabbim sağlıkla tamamına erdirse bi.

Saol tatlım.Aslında ben hareket hissettim ama çok zayıftı.Böyle olduğu başka günler de elbet oluştur da bugün mü dikkatimi çektiyse artık, hemen gideyim dedim beklemeden.
İyi de etmişim,gün boyu stres olmaktansa.
Şu an çok halsizim ama.Yatsam bikaç saat uyurum.

canımcım geçmiş olsun..
Korktuk vallahi öyle aniden gidince..
doktorun diyetini biraz esnetmişti, ona göre besleniyorsun demi..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Artık biraz daha serbest bırakıcam canım kendimi.Şirketten bi arkadaş da dedi betin benzin atık senin, solgun görünüyosun diye.Demek bugüne kadar idare ettik ama artık zorlanıyoruz.

Saol tatlım.Aslında ben hareket hissettim ama çok zayıftı.Böyle olduğu başka günler de elbet oluştur da bugün mü dikkatimi çektiyse artık, hemen gideyim dedim beklemeden.

Ben de yatsam uyurum, hatta keşke bir mucize olsa da yatsam :)

Bugün geçmişi filan hiç okuyamadım kaçırdığım bişey var mı kızlar peki?

Yok canım, hayatım odasını ekledi o var bildiğim..
Önemli bir gelişme yok.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

canım ben yaklaşık 1 aydan fazladır kan üzümü aldım(kurutulmuş) onu yiyorum her gün 1 avuç ve faydasını çok gördüm bana diyorlardı rengin soldun vs vs bir sürü şey ama topladı beni bu biraz hem eskisi kadar üşümüyorumda sanırım kan seviyemdede artma oldu şiddetle tavsiye ederim sana ve tüm hamile arkadaşlarıma

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ben bi de göbeğim yüzünden tedirgin oluyorum o an, pek estetik olmuyor, canım çıkıyor yorganla göbeğimi kapıcam diye :D Ayyy tuhaf yaaa, sanki doğduğumdan beri böle göbeğim varmışım gibi..Göbeksiz hatun olmak nasıl bişeydi ki kızlar :)

:cokkomik: ehehe hic gulcegim yoktu yaa,demi simdi gobekli olmaya o kadar alıstık ki neyse o gobekte gidicek az kaldı aaazz..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Afiyet olsun fıstık...Üstüne bi hoşbeş al :D

Bende tiksinmedim ama eşim artık korkmaya başladı, o yüzden adamın üstüne gidemiyorum :D
2 gün önce bi yeltendi ama ay banyo yapamam şimdi dedim reddettim :D

yapılan araştırmalara göre en çok aldatma eşleri hamile olan erkekler yapıyormuş sebebi buymuş demek:zopa:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yapılan araştırmalara göre en çok aldatma eşleri hamile olan erkekler yapıyormuş sebebi buymuş demek:zopa:

haha yok artık,yani cocugunu tasıyan esine boyle bi ahlaksızlık yapıcak olan adamı ben naparım var ya..sahip olsun kardesim kendine 9 ay ölmez ya alla alla karısının hamile olması bahane olamaz valla parcalarım haa :sinir:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
canım ben yaklaşık 1 aydan fazladır kan üzümü aldım(kurutulmuş) onu yiyorum her gün 1 avuç ve faydasını çok gördüm bana diyorlardı rengin soldun vs vs bir sürü şey ama topladı beni bu biraz hem eskisi kadar üşümüyorumda sanırım kan seviyemdede artma oldu şiddetle tavsiye ederim sana ve tüm hamile arkadaşlarıma

bende üüzm pekmezi yada keçiboynuzu pekmezi hergün 1 yemek kaşığı yiyorum..
Dediğin gibi çok iyi geliyor..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

valla benim kocamdada tam tersi etki yarattı şu göbeğim ve hamileliğim daha sexi oldun diyor sürekli ama yalan ama gerçek..bende göbeğimi örtmeye saklamaya çalıştıkça o saklama yaaa diyor valla cidden ya bende bir sorun var yada benim herifte:):)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
haha yok artık,yani cocugunu tasıyan esine boyle bi ahlaksızlık yapıcak olan adamı ben naparım var ya..sahip olsun kardesim kendine 9 ay ölmez ya alla alla karısının hamile olması bahane olamaz valla parcalarım haa :sinir:

Aynen canımm.
Yapacak kişinin içinde olur..
Ben eşime çok güvenirim Allah şaşırtmasın...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Geldim kızlar.
Bebeğimin hareketlerini bugün hissedemediğim için doktora gittim.Hala da hissetmiyorum ya pek.
Doktorun da 11de ameliyata gireceğini duyunca apar topar çıktım.Yakında bir hastane var,şirkette eşi yeni doğum yapan + şu an hamile olan iki arkadaşının hanımlarının doktoruna.
Güzelce baktı,ilgiliydi sağolsun.
Bebeğim iyiymiş, kalp atışları filan güzelmiş 30+larda bebeğin dedi.
1,5 kilo olmuş dedi.
O detaylarla fazla ilgilenmedim.
Kendi doktorum takip ediyo nasılsa.
İyi olması kafi...Hamdolsun.
Gestasyonel diyabetim dedim.Kaç kilo aldın dedi 4 dedim.
Çok az dedi,şaşırdı, hatta kızdı.Şekeri dengede tutmuşun ama artık bebeğinin sana en ihtiyaç duyduğu zamanlar geldi,şu ana kadar yetmişsin bebeğine ama artık yetemezsin,bırak şekerin biraz yükselsin ama beslen dedi.
Son zamanlarda yorulduysan da hareket az hissedersin dedi.
İlaçlarım da azalmıştı onları yazdırdım,gerçi en lüzumlu olanı unutmuşum o kafayla ama olsun onu da sağlık ocağında yazarlar bakalım.
Dayak yemiş gibiyim şimdi.
Rapor verecekti de istemedim zaten gün yarılandı...

kızzzzzz babusssss 7 aydaa 4 kg mu aldınnnnn:ayk::ayk:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Dün loğusa pijamam gelmiştiye..
Akşam evde denedim bandımı taktım..
Ayyy böyle kendimi çok güzel hissettim..
Eşimde bir iltifat, kuşum böceğim felan..
Eşime bişeylerde yapamıyoz diye espiri yaptım..Sizin varlığınız yeter bitanem deyince ayyy nasıl mutlu oldum..
-ciko

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
valla benim kocamdada tam tersi etki yarattı şu göbeğim ve hamileliğim daha sexi oldun diyor sürekli ama yalan ama gerçek..bende göbeğimi örtmeye saklamaya çalıştıkça o saklama yaaa diyor valla cidden ya bende bir sorun var yada benim herifte:):)

yok senin herifte sorun benimkide öyle göbegimi seviyo çikom,yarmagül,tobiş,tosbam gibi beni özel ve güzel hisettiren sözlerde bulunuyor (kocam beni seviyor galiba):cokkomik:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Eşime bişeylerde yapamıyoz diye espiri yaptım..Sizin varlığınız yeter bitanem deyince ayyy nasıl mutlu oldum..
-ciko

evet yani bi bebeğin oluşumu,doğması dünyadaki en büyük mucizelerden biri aynı zamanda çok zorlu bir dönem nasılki tek başına yapılmıyorsa bu bebek,beraberinde getirdiklerine de birlikte katlanılcak mutlaka..bu sorumlulugu alamicak olan hic girismicek bu ise yani ben boyle dusunuyorum..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlarrr gittim geldimm azcık alısverisimi yaptım. mandırada yufka almaya calısırken nefesim daraldıı yinee.. ay ppanik atak gibi oldumm valla eyvahh geliyo dedim içimdenn.. tansiyonum düsüyo yine.. koca yol boyu oturcak bi yer yok. önümü actım kafam dısarı uzattım. derin derin nefes almaya basladım (bi işe yarıcagından degill kendi kendimii idareye calıstım işte:D) tam o sırada kociş aradıı gecicem alayım seni eve bırakayım dedii. ayyy hızırr kiminnsin masallah dedimm. yusuff yusuff oldum resmen.. kipa faciasından beri yalnız dısarı cıkmıyorum ama markete gidrken de kimi bulayım yahu:eek:ys::eek:ys:

kızlardan biri gelmiyo aksam grip olmus:D benden bulastı galiba:D sevindim allah var. 1 kişi 1 kişidir demi ama daha az yorulurumm..-ciko-ciko

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Tabi karaktersiz olanlar bana göre...Düzgün bir adam karnında kendi bebeğinin taşındığının farkında olup ona göre davranmalı..
Ama maalesef bu dönemde aldatan erkek çok..Allah onların da cezalarını verir.

Al benden de o kadar kız :D birkaç ay El-izabeth takılsın yani :D

Vışşşş :D seksi göbüklü seni :p Ben de dışarı çıkarken süslendiğimde kendi kendimi övüyom onun yanında "bak diyom ne kadar yakıştı dimi hamilelik, ne tatlı oldum ben ya" felan diyorum, yazık bana kız :D
Hehehe ay duysa öldürür hakkımı yiyon diye :D

-ciko

Güle güle kullan canımcım, eminim çok yakışmıştır..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlarrr gittim geldimm azcık alısverisimi yaptım. mandırada yufka almaya calısırken nefesim daraldıı yinee.. ay ppanik atak gibi oldumm valla eyvahh geliyo dedim içimdenn.. tansiyonum düsüyo yine.. koca yol boyu oturcak bi yer yok. önümü actım kafam dısarı uzattım. derin derin nefes almaya basladım (bi işe yarıcagından degill kendi kendimii idareye calıstım işte:D) tam o sırada kociş aradıı gecicem alayım seni eve bırakayım dedii. ayyy hızırr kiminnsin masallah dedimm. yusuff yusuff oldum resmen.. kipa faciasından beri yalnız dısarı cıkmıyorum ama markete gidrken de kimi bulayım yahu:eek:ys::eek:ys:

kızlardan biri gelmiyo aksam grip olmus:D benden bulastı galiba:D sevindim allah var. 1 kişi 1 kişidir demi ama daha az yorulurumm..-ciko-ciko
ha hahhhhhaaaa çok kötü gördüm ecrin seni birde korktum senden:vecihi:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
-ciko

kendiniz mi bıraktınızz yoksa dr mu yapmayın dedi cnmm. ay dr bana hiçbişi demedii. en sonn agrı sancı olmadıkca sorun yok demişti. bebegi yenidogan arkadasım 8 ay durmamıs:D benim agrım sızım yok ama 1 ay oldu içimden gelmiyo artık. zaten göbegim de kocaman kendimi kötü hissediorum:eek:ys: kocişimm hormonları tavan emme o da rüyasında görüyo artıkk:cokkomik::cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar