2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Canım şekerim yükselmesin diye çok kısıtlı yiyorum biliyosun.O yüzden halsiz düşmüşüm.

hihhh kurban olurum ben yaa size inan siz böyle derken ben üzülüyorum artık azoşada öyle:(:(ne deyim az kaldı şurda doğuralımda hayırlısıyla inşallah sorunsuz sıkıntısız yeriz(gerçi ozamanda kg sorunu başlar ama olsun:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Oyy tipini yediğimin şişko suratı :D

Deseydin keşke "nasıl yani sert derken" diye..Hiçbir fikrim yok ki :uzgun:

Ya sorma şişkin durumdayım şu an :D 2 paket hoşbeş, 2 simit, 3 mandalina..Bu halime nasıl bi atraksiyon bekliyon anam :D
Bi de çok uykum var, içim daralıyor..
bacım bravo yedin mi harbiden 2 paket hoşbeşş adam gibi yimek yeseydin yaww arkasından yerdin hoşbeşii kuzucumm sağlıksız beslenme
hee ciğerim yaaa yemek borumdan başlıyor miğdeye kadar iniyor pis yanma
off bilmem mi bende şurup kulanmadan önce öyleydim
bu arada kocam gün farkıyla bedelliyi kaçırdı yaaa:(:(:(

kız daha kocam askerlik yapmadı deme çok zorrr kuzummm bidem asker yolumu gözliycen giderse

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
bblaucum gözün aydın. maşallahı var kızının. hareketleri takip etmemiz lazımmış artık. sabah akşam özellikle. mümkünse soluna yatıp, değilse rahat bir pozisyonda oturarak. bir saat içinde 10 kere hareket etmiyorsa tatlı yiyip deneyecekmişiz, hareketsizlik devam ediyorsa mutlaka doktora bildirmek gerekirmiş.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Ya kızlar size bisey sorucam.

Simdi ben hamile kalmadan once sigara kullanıyordum. Hamile kaldıktan sonra ( Adetim 1-2 hafta kadar gectikten sonra) bıraktım sigarayı. Ama bu aralar esim yanımda ictigi zaman acayip canım cekiyor o kokusu cok hosuma gidiyor. 1 nefes cekiyorum :/

Sonra da bebegim kızmıs mıdır acaba bana diye dusunuyorum :uzgun:
Ama dayanamıyorum cok hosuma gidiyor o koku napıyım :uzgun:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kız daha kocam askerlik yapmadı deme çok zorrr kuzummm bidem asker yolumu gözliycen giderse[/QUOTE]

yokk yaa yapmadıydı raporlarla falan idare ediyorduk hatta kaım 28de bitiyor 3 aylık dönem raporu buna bağladıydık ümitlerimizi aslında asıl doğum tarihi aralık 6 yanlız kayınpederim şubat 2 diye yazdırdığı için günden dolayı kaybediyor şuan babasına çok kızgın valla vede çok üzgün:(:(evet bebek olduktan sonra nasıl ayrılacam ben kızımdan deyip duruyor ne deyim hayırlısı böyleymiş bacım asker yolu bekleyecez kızımla artık napalım:(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

Simdi ben hamile kalmadan once sigara kullanıyordum. Hamile kaldıktan sonra ( Adetim 1-2 hafta kadar gectikten sonra) bıraktım sigarayı. Ama bu aralar esim yanımda ictigi zaman acayip canım cekiyor o kokusu cok hosuma gidiyor. 1 nefes cekiyorum :/

o zaman esin yanında icmicek ya balkonda yada kendini tuvalete kapatıp icicek :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız daha kocam askerlik yapmadı deme çok zorrr kuzummm bidem asker yolumu gözliycen giderse

yokk yaa yapmadıydı raporlarla falan idare ediyorduk hatta kaım 28de bitiyor 3 aylık dönem raporu buna bağladıydık ümitlerimizi aslında asıl doğum tarihi aralık 6 yanlız kayınpederim şubat 2 diye yazdırdığı için günden dolayı kaybediyor şuan babasına çok kızgın valla vede çok üzgün:(:(evet bebek olduktan sonra nasıl ayrılacam ben kızımdan deyip duruyor ne deyim hayırlısı böyleymiş bacım asker yolu bekleyecez kızımla artık napalım:([/QUOTE]

ahhh kuzum allah yardımcın olsunnn çok zor gerçekten keşke ertelemeseymişşş şimdiye kadar

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yokk yaa yapmadıydı raporlarla falan idare ediyorduk hatta kaım 28de bitiyor 3 aylık dönem raporu buna bağladıydık ümitlerimizi aslında asıl doğum tarihi aralık 6 yanlız kayınpederim şubat 2 diye yazdırdığı için günden dolayı kaybediyor şuan babasına çok kızgın valla vede çok üzgün:(:(evet bebek olduktan sonra nasıl ayrılacam ben kızımdan deyip duruyor ne deyim hayırlısı böyleymiş bacım asker yolu bekleyecez kızımla artık napalım:(

ahhh kuzum allah yardımcın olsunnn çok zor gerçekten keşke ertelemeseymişşş şimdiye kadar[/QUOTE]

okuldu,transferdi,evlilikti oydu buydu bu kadar bekledi işte bacım ne deyim neyseki yanlız olmayacam kızım olacak

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
dediim,nasıl yani sert dedim,sert işte dedi yani iç karnımdan mı bahsetti bilmiyom magnezyumu gunde 2 ye cıkaralım dedi o kadar..neyse cok onemli bi durum olsa soylerdi heralde..

benim ilk hamileliğim sorunluydu doktorum sertleşmeleri çok önemsiyordu erken doğum riskim oldugundan sebebide uterusun kasılmasından oluyormuş dikkat etmek gerek erken dogum sebide oluyormuş

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ben günde 1 ya da 2 tane içiyorum.1 nefes nedir ki :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

hamilelikte canının çekmesi normal heleki yasak olan şeyler daha da cazip geliyor eşin yanında içmesin kullanmasan bile pasif içici oluyorsun oda zarar

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
benim ilk hamileliğim sorunluydu doktorum sertleşmeleri çok önemsiyordu erken doğum riskim oldugundan sebebide uterusun kasılmasından oluyormuş dikkat etmek gerek erken dogum sebide oluyormuş

bende sordum onu da erken dogum tehlikesi yok dedi merak etme ama karnın olması gerektiginden sert dedi hatta agrın varmı diye sordu yook dedim neden dedim karnın sert de ondan sordum dedi.. iste bakalım artık inşallah bebişlerimiz tam zamanında sorunsuz bi şekilde dogarlar

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bende sordum onu da erken dogum tehlikesi yok dedi merak etme ama karnın olması gerektiginden sert dedi hatta agrın varmı diye sordu yook dedim neden dedim karnın sert de ondan sordum dedi.. iste bakalım artık inşallah bebişlerimiz tam zamanında sorunsuz bi şekilde dogarlar

AMİN İNŞALLAH hepimiz sorunsuz atlatalım sağlıcakla kucaklarımıza alalım miniklerimizi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar