Benim de aklıma birşey gelmiyor
benim miğdem 2 gündür ,çok kötü nefes alamıyorum o derece yani
Hayırdır ne oldu midene? Baskı mı yapıyor bebiş?
hmm 24 haftakıkken 71o gramdı yani..benimki 23 haftalıkken 575 gramdıdün gittik işte tam 27+3 haftalık ve 1045 gram olmuş kızım..normal dedi doktor ne tosuncuk ne de zayıf dedi olması gerektiği gibi dedi..bende hamile kaldıgımdan bu zamana toplam 12 kg aldım ayda 2.5 kg alıyorum
yani senin bebiş te normal zayıf fln değil o yüzden endişeleniyodun heralde demi yanlış anlamadıysam
evet gece falan uyutmuyor yastığıda yükseltim ama olmuyor sizlerde yokmu doktor şurup verdi sadece hafifletiyorr
yok kızz kilosuu normal gayet didi dr ben safinaz gibi oldugunu düsünmeye basladım herkesin kilosunu duydukcaben asıll bendeki kiloların ne ayak olduguna kafa yoruyorumm
cocuk 710 gr sa eger didimm hadi suyuna plesantasına 1 er kilo vererektenn 3 kg ya tamamladım olayı.. diger 3 kilo ne ayakk.. yani kedi burdaysa ciger nerde yok eger bu cigerse kedi nerde hesabı
evet gece falan uyutmuyor yastığıda yükseltim ama olmuyor sizlerde yokmu doktor şurup verdi sadece hafifletiyorr
Bize de o haftalarda "erkeğe benziyor" dedi, 16. haftada kesinleştiTabi biz inanamayıp 20. haftada bir de renklide baktık
![]()
Bazı hastaneler söylemiyorlar evet..
bende 16.haftada öğrendim..zaten erkek bebekler kız bebeklere göre daha kolay anlaşılıyormuş
ne de olsa orda olan bir fazlalığı görmek daha kolaydır :nanik:
hayırlı evlat olsunlarda rabbim gönlüme göre verdi şükürler olsun dediğin gibi fazlalığıda ortaya yayıncayani hemen gördü doktor aplamızda
aynen öyle ama yinede ben korkuyorum eksiklerim çok zaman çabuk geçmese daha ii olcakevet evet hayırlı evlat olsunlar öncelikle sağlıklı elleri ayakları düzgün olsun inşallah..
bu zamana kadar zaman çabuk geçti de şimdiden sonra yavaşladı sanki ayy...
kızlar nihayet yavruma aldıklarımız çektim. ama buraya nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum... bunun için başka bi konu mu açmam lazım. çünkü biraz fazla
aynen öyle ama yinede ben korkuyorum eksiklerim çok zaman çabuk geçmese daha ii olcak
aşkitom msni aç tarif edeyim çok kolay bir şekilde
yA YAVRUM bu laptopa bişi oldu msn silindi mi ne olduysa açılmıyor ya(( yükliyoruz yükluyoruz ı ıhhh yemiyo. işin komiği eşiminkini açıyor kardeşimle benim adrese gıcık sanki açmıyor bi türlü...
ee ne olacak yükleyemeyecek miyim şimdi?
olarmı prensesim tabisi açarsın ben sana burdan anlatayım basamak basamak konu açmayı biliyormusun önce onu sorayım? ordan başlayayım bilmiorsan
aaa ee azoş açmıştı bebişlerimizin cicileri diye... o na koymayacak mıyım bende? başka bi konu mu açıcam. valla bilmiyorum o halde... ehehehhehe