2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bblau ben de sabahlık düşünmüyorum, olmadı hırka ya da şal falan alırım omzuma, onu al bunu al derken masraflar artıyo gittikçe. bugün sebamed in banyo bakım ürünlerini de aldım, bi tane de 5li zıbın takımı derken kendime yine bişey alamadım. :sinifsinif:

Bugun baktım ben de ama polarlar dışında diğerleri pek tarzım şeyler değil.Artı pijama ve geceliğimi de önceden aldığım için onlara uydurmak da zor...Üstelik fiyatlar da fazla olunca %100 içime sinmeyen bişeye o kadar para vermek de işime gelmedi canım işte...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam kızlar nasılsınız?
Var mı bi atraksiyon?
Bugün hiç giremedim, kardeşimle Havuzlu Han ve Eminönü taraflarına gittik.Bebek şekerlerine filan baktık.Havuzlu Han öyle çok da uygun değilmiş...
Azelyanın aldığı bebek şekerlerinin o çubuklu meleklerinin tanesine 2 TL diyolar.Yapılmışlarına ki sadece kıytırık bi tül içerisinde az bi lavanta ve mıknatıs var tanesine 2.25 diyolar.
Ama şu şekerlerin yapılmışlarını yada yapılmamış ham malzemelerini buldum.Hamına (meleklere) tanesine 2TL yapılmışlarına 2.5TL diyolar.

Bunun dışında kapı süslerine filan baktık değişik şeyler olmakla birlikte öyle dehşet ilgimi çeken bişey olmadı.
Yalnız keçe buldum :D Renkli renkli.
Taç da aldım,lohusa tacı yapıcam inşallah bakalım :)
Bunun dışında ben bişey yapmadım pek, bütün günümüz dolaşmakla geçti kardeşimle...Epey de yorulmuşuz, yeni döndük...
Yarın da sanırım cicilerimizi çeker koyarız :D
Bu arada sabahlık almaktan vazgeçer gibiyim sizce çok lüzumlu mu?

hayyy babuşum hoşgeldinnn ya ağzını öpeyim kız senin benle aynı fikirde olan biri daha hiç beğenmedim havuzlu hanı millet anlata anlata bitiremiyo öyle güzel şeylerde yok demi bacım gecelik ve hastane çıkışları fena değil onun dışında hiçbişeyi beğenmedim bebek şekeri kapı süsü çart çurt çok pahalı bidebişeye benzetemedim bacım yaa chicconun çantasını uygun buldum onu alacam ordan gerisi fısss

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ya ataça basıyorum pembe bı kutucuk çıkıyor gözat dıyor. pc'den resmi seçiyorum yükleye basıyorum. olmuyor. boyle olmayacak mı?

evett aynen öyle olcakk.. ama öyle olmadıysa bide seyi dene bak sayfanın biraz asagısında dger secenekler var.. orda da eklenti ekle var ordanda deneyebilirsin.. o da olmazsa hızlı resimden yükle .. bbcode forum yazan yeri sayfaya kopyalıyosun

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ella ellahhh olmuyor. hızlıyükle açılmıyor bile... mail'e bişey eklemek gibi değil mi bu ya. evet ama nıye olmuyor anlamadım?

pöffff

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ella ellahhh olmuyor. hızlıyükle açılmıyor bile... mail'e bişey eklemek gibi değil mi bu ya. evet ama nıye olmuyor anlamadım?

pöffff

nasıl acılmıyorr.. sen linki kopyalıyosunn ekrana. msjı gönderince acık gidiyor o. du bi deniyim bakimm

bu arada hızlıupload mıss yanlıs söledim

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sıkıldım yaa... 2 saattır yapamıyorum off. beceriksiz olmak zor iş bebişim. neyse kaçayım ben belim acayip ağrıyor yataım az dinleneyim. öptum sizi iyi geceler.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yok yok sorunlarım var benim. gece 12 yi geçti ya ee malum ben de laz'ım ondan bı kuş beyinlilik hep :))) ahahhahah kafa hepten durdu.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar Cuma günü toplantım vardı bahsetmiştim ya. Öğle yemeğinde çok canım çekti bi sütlü tatlı yedim, sonra toplantıya tekrar girdim. Biranda ellerim ayaklarım yanmaya, ayak parmaklarım uyuşmaya, ağzım boğazım kurumaya ve dudaklarım çatlamaya başladı. Ahanda dedim şekerim çıktı. Hemen ordaki doktorluğa gidip şeker ölçtürdüm 170 çıktı. Doktor izin alın çıkın oturmayın, bol bol su içip yürüyüş yapın dedi. Ben de toplantının yarısında çıkmak zorunda kaldım... :( Ama iyi ki de çıkmışım, zira gece 3 te bitmiş.

Neyse dün de doktorumuza gittik. 28+3 SAT'a göre, ölçümler 29+1. Minnoşum 1300 gr, 38 cm olmuş elhamdulillah. :) Bu şeker olayını söyledim tekrar 75'lik yükleme yapalım dedi. Ama zaten 1 ay önce yani 20 Ekimde yapılmıştı. Neden tekrar istedi ki? Yani sadece açlık tokluk bakılsa olmazmıydı ki? :( Buna aklım takıldı... Bir de ben acaba normal doğum yapabilir miyim, yapamazsam epidural sezeryan mı spinal sezeryan mı, bunlar nedir nasıl yapılır diye sormak istedim. Doktor amcamız, sana genel anestezi yapmamız gerekebilir, seni anestezi uzmanı arkadaşımızla görüştüreceğim dedi. Şok oldum... Neye niyet neye kısmet... Neyse... Kaderimize razı olup, sağlığımız neyi elverirse mecburen onu yapacağız artık... Benden bu kadar... Hepinizi öperim..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kızlar Cuma günü toplantım vardı bahsetmiştim ya. Öğle yemeğinde çok canım çekti bi sütlü tatlı yedim, sonra toplantıya tekrar girdim. Biranda ellerim ayaklarım yanmaya, ayak parmaklarım uyuşmaya, ağzım boğazım kurumaya ve dudaklarım çatlamaya başladı. Ahanda dedim şekerim çıktı. Hemen ordaki doktorluğa gidip şeker ölçtürdüm 170 çıktı. Doktor izin alın çıkın oturmayın, bol bol su içip yürüyüş yapın dedi. Ben de toplantının yarısında çıkmak zorunda kaldım... :( Ama iyi ki de çıkmışım, zira gece 3 te bitmiş.

Neyse dün de doktorumuza gittik. 28+3 SAT'a göre, ölçümler 29+1. Minnoşum 1300 gr, 38 cm olmuş elhamdulillah. :) Bu şeker olayını söyledim tekrar 75'lik yükleme yapalım dedi. Ama zaten 1 ay önce yani 20 Ekimde yapılmıştı. Neden tekrar istedi ki? Yani sadece açlık tokluk bakılsa olmazmıydı ki? :( Buna aklım takıldı... Bir de ben acaba normal doğum yapabilir miyim, yapamazsam epidural sezeryan mı spinal sezeryan mı, bunlar nedir nasıl yapılır diye sormak istedim. Doktor amcamız, sana genel anestezi yapmamız gerekebilir, seni anestezi uzmanı arkadaşımızla görüştüreceğim dedi. Şok oldum... Neye niyet neye kısmet... Neyse... Kaderimize razı olup, sağlığımız neyi elverirse mecburen onu yapacağız artık... Benden bu kadar... Hepinizi öperim..

geçen seferki kaçlıktı ? şeker yüklemen ?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam arkadaşlar.
Babuş kız yüklemedin mi resimleri merak içinde bekliyorum le.
Birazdan eşim bi şirkete uğrıcakmış, gitmesinden istifade bek de fotoları çekicem inşallah.Çantamı hazırlamak üzre yıkama işlemlerini başlatıcam daha sonra da :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Simuşcum yazdıklarını okuyunca, daha şekerim 170 çıktı kısmına gelmeden, aha şekeri yükselmiş kesin dedim belirtilere bakarak.Ben de artık hemen anlıyorum şekerimin ne zaman yükseldiğini.Yalnız sadece açlık ve tokluk şekerine bakarak olmaz,şeker hastalığında tam teşhis yükleme ile konur doktorun doğru yönlendirmiş bence.
Ama tabi bu 170 çıkan değer ne zaman bakıldı o da önemli.Eğer üzerinden en az bir saat geçtiyse o zaman şekerin yükseldi denebilir.Ama eğer tatlıyı yer yemez bakıldıysa yükselmesi normal, bir saat içerisinde tekrar düşüş gösterecektir.
Bir diğer husus da gebelerde tokluk şekeri aslında 2.saat ölçülür ve 120 civarlarında olması beklenir.
Aslolan 2.saattir. Bir de şekerin 200ü geçmediği sürece çok endişelenme.Bazı gebelerde normal şeker düzeylerine inmek mümkün olmayabiliyor ve gebelerde şeker ölçümü yaparken normal şeker hastalarıyla kıyaslamamak ve onlardan beklenen performansı beklememek lazımdır.
Biliyosun ben de şekerden muzdaribim, bana gestasyonel diyabet teşhisi kondu ve bırak tatlı yemeyi listemde yazılana ilave olarak bir tabak daha sebze yemeği yesem yada azıcık turşu vs.yesem şekerim 170ler civarına zaten çıkıyor ilk saatte...Korkma derim ben nacizane tecrübelerime dayanarak,ama 75 gramı tekrar yükletmekte fayda var.Eğer sınırda yada sınırın üstünde çıkarsa bi şeker ölçüm aleti edin derim.
Çok geçmiş olsun...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yükleyemiyorum babuş. hata veriyor sürekli. :(

bende kıyafetleri çektim ama bittim babuş.Anam ne zor işmiş.Üşendiğim kadar varmış vallahi.Kalk otur dizlerimde dermanım kalmadı.Bi de hata verirse tam olur he.
Az dinlenmeye çektim kendimi.Vallahi bittim bu ayucuk gövdemle,kaldır indir be.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ggünaydınn kızlarr.. nassınız bakemm. kahvaltı ettim üstüme bi agırlık cöktü. simdi buraya öbür mahalleyle ilgili bişiler yazardım ama eminim burayı da okuyolar. yazmıcam o nedenle:zopa: yarın sabah dr kontrolümüz var. pek heyecanlıyımm.. insallah babişin işi cıkmaz da beraber gidebiliriz..:huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar