Kızlar Cuma günü toplantım vardı bahsetmiştim ya. Öğle yemeğinde çok canım çekti bi sütlü tatlı yedim, sonra toplantıya tekrar girdim. Biranda ellerim ayaklarım yanmaya, ayak parmaklarım uyuşmaya, ağzım boğazım kurumaya ve dudaklarım çatlamaya başladı. Ahanda dedim şekerim çıktı. Hemen ordaki doktorluğa gidip şeker ölçtürdüm 170 çıktı. Doktor izin alın çıkın oturmayın, bol bol su içip yürüyüş yapın dedi. Ben de toplantının yarısında çıkmak zorunda kaldım...

Ama iyi ki de çıkmışım, zira gece 3 te bitmiş.
Neyse dün de doktorumuza gittik. 28+3 SAT'a göre, ölçümler 29+1. Minnoşum 1300 gr, 38 cm olmuş elhamdulillah.

Bu şeker olayını söyledim tekrar 75'lik yükleme yapalım dedi. Ama zaten 1 ay önce yani 20 Ekimde yapılmıştı. Neden tekrar istedi ki? Yani sadece açlık tokluk bakılsa olmazmıydı ki?

Buna aklım takıldı... Bir de ben acaba normal doğum yapabilir miyim, yapamazsam epidural sezeryan mı spinal sezeryan mı, bunlar nedir nasıl yapılır diye sormak istedim. Doktor amcamız, sana genel anestezi yapmamız gerekebilir, seni anestezi uzmanı arkadaşımızla görüştüreceğim dedi. Şok oldum... Neye niyet neye kısmet... Neyse... Kaderimize razı olup, sağlığımız neyi elverirse mecburen onu yapacağız artık... Benden bu kadar... Hepinizi öperim..