dünden beri deyim yerindeyse mail yoluyla birbirimizi yiyiyoruz. azelya uyarmasa ben onu hala baskası sanıcam. resmen kendisi yazıyo bana.. hepsi aynı kafadan degilse. ilk bas cok normal ve saygılıydı. aa muhatap buldum dedim. azosa da yazdım böle böle oldu diye. sonra o bence editörde o bence deyince uyandım. resmen onun konusmasına döndü bi anda. aynı sözler aynı igneler. bi ara o kadar haklısınız ki kimse numarayı arayıp itiraz etmedi dedi de. ondan sordum sana. eminimm burayı da okuyodur. ayy bide ikinci üyelik alıp ondan geldiler diyo.
Yok tatlım ben ikinci üyelik almadım, öyle bir numara olduğunu da ilk kez senden duyuyorum.Ben MSNdeki destek hattını biliyorum.Oradan ulaştım.Hakaret duyunca da muhattaplığımı kestim, ama yazdıkları elbette kayıtlı.
Sana ilk olarak o mu ulaştı? Kendini kim olarak tanıttı?
Ben öyle bir numara olduğunu bilsem de asla aramam zaten, ikinci üyelik alıp da girmedim de girmem de.Artık önemsemiyorum ki, ne diye itiraz edeyim ben geri gitmek istemiyorum ki. Hiç bi kızgınlığım da yok, kafama takmıyorum çünkü. O bizi sildi biz de o forumu. Bu kadar basit uzatmaya gerek yok.
İkinci üyelik var mı yok mu,bunu kendisi çok rahat bilebilir ki IP'leri takip ediyor zaten.Benim girebileceğim 2 IP var, açsın baksın ikinci üyelik almış mıyım.Bence kendini fazlaca önemsiyor, benim maksadım arkadaşlarımla paylaşım, onu da burada yapıyorum.Neden geri döneyim ki, gerek yok ki.
Herkes paylaşım yapmak istediği yerde yapıyor zaten.
10 gün sonra dönecekler demiş.Dönecek miyiz dönmeyecek miyiz görür 10 gün sonra, bir ay sonra, bir yıl sonra.
Heee o ikinci üyelik aldığımızı düşünüyorsa buyursun onu da düşünsün.O da zerre kadar umrumda değil doğrusu.