2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın kızlar :panter:

QUOTE=tansel;702368]Günaydın Kızlar;
Ben bugün o kadar sinirliyimki anlatamam...
Size olayı anlatayım.
Eşimin 2 tane arkadaşı var, eşelriyle tanıştık felan. Her ikiisninde 3 yaşında kızları var...
Ben bunlarla genelde dışarıda görüşmeyi severim, çünkü ev ortamına alışık değiller:lala: Çoçuklarıyla felan ilgilenmiyorlar..
Herneyse bize gelmek istediler, kabul ettim..
Dün akşam geldiler. İnanın şu halimle 6 çeşit pasta yaptım.
Güzelce salan masasına servis açtım, herşey tertemiz..
Bu ahmaklar geldiler ve evi mahvettiler..
Çoçıklarıyla hiç ilgilenmediler..
Bi ara böreğin içindeki kıymalar salon koltuklarımın üstündeydi.
Bittim ya...Böyle gerizekalılık olurmu ya..
Çoçuğun eline pastayı veriyorlar çoçuklar dolanıyor..
Dün gece sinirden uyuyamadım ve bugünde kasıklarım ağrıyor.[/QUOTE]

geçmişler olsun, çocukları özgür yetiştirme modası olduğu sürece
biz daha çok şikayet ederiz. :acep:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sen ne diyon balım ya bu gece 9.gece yanlızım hiç bu kadar koymamıştı yanlızlık tshirtleriyle uyudum giderken kirlisi vardı yıkamadım onları çok ösledim gelsin artıkın :mendil:

ayy rabbim ayırmasın bizleri inşallah canım yaaaa dahada kuvvetlendirsin bebişler sevgimizi

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Size olayı anlatayım.
Eşimin 2 tane arkadaşı var, eşelriyle tanıştık felan. Her ikiisninde 3 yaşında kızları var...
Ben bunlarla genelde dışarıda görüşmeyi severim, çünkü ev ortamına alışık değiller:lala: Çoçuklarıyla felan ilgilenmiyorlar..
Dün gece sinirden uyuyamadım ve bugünde kasıklarım ağrıyor.

biz daha çok şikayet ederiz. :acep:[/QUOTE]

Ben böyle bişey görmedim canım ya.. Özgür yetiştirmekmi rahatlıkmı anlamadım.
Ya varya resmen gerizekalılık..
Benim çoğu arkadaşım bu konuda o kadar dikkatlidir ki..
Sofra örtüsü yada peçete üzerinde yemek diye bişey var..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

Ben böyle bişey görmedim canım ya.. Özgür yetiştirmekmi rahatlıkmı anlamadım.
Ya varya resmen gerizekalılık..
Benim çoğu arkadaşım bu konuda o kadar dikkatlidir ki..
Sofra örtüsü yada peçete üzerinde yemek diye bişey var..[/QUOTE]

geçmiş olsun canım.kara listeye al sen o misafirleri.bi daha zor gelirler kısmına :) cocuk elbette dökebilir ama iş annede bitiyor.sorumsuzluktan baska bişiy değil.kendi evlerine git bişey döktürüp sactırmaz bu tipler ama baskasının evinde bi relax moda girerler.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın cnm
Size olayı anlatayım.
ya güselim bunlar özgürlükle alaksı olan şeyler değil demekki pis insanlar çocuklarına sofra kültürünü alıştırmamakla alakalı bende sinir olurum çok ayıp yani hamile kadın nasıl temizler die düşünen yok bacım allah yardımcın olsun

ayy rabbim ayırmasın bizleri inşallah canım yaaaa dahada kuvvetlendirsin bebişler sevgimizi

amin cnm amin bir daha bu kadar uzun süre ayırmasınn

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

Size olayı anlatayım.

ayy senin bu verdiğin örnekteki çocuklar benim eltimde var inanki gelsinler istemiyorum korkuyorum haber gelecek onlardan diye her tel açtığında bana eltim:Dyaa gerçekten böyle anne olmaz olsun diyorum yazık yaaa nasıl alıştırırsan öyle gider

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hayatım hoşgeldinnnnnnn....kayınvalidenden iyi haberler varıdr inşallah nasıl oldu durumu nasıl bacım?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın kızlar:panter: geçmişe bakamadım.umarım herkescikler iyidir.hafta sonu bebek kıyafeti yıkamakla geçirdim bugun kalan ütüleri yapcam.iremden kalanları yıkadım ne cok cicimiz varmıs cok mutlu oldum onları görünce..:1:

günaydın beybi... irem ya favori kızım şu an. güzelliğini yediğimin..

heeee hayatı tos pembe görüyor desene hahahehahahaha:zonk:

ahahahahahaha yarıldım be.

Günaydın kızlar iyi haftalar.
Az önce bebek şekeri malzemelerinin siparişini verdim aramalarını bekliyorum bakalım.
Birazdan da kısmetse cicilerimizin fotolarını eklicem.
Babuş napıyon hacım.Rüyamda seni gördüm :D

hayırdır nasıl gördün bebişim.

Günaydın Kızlar;
Size olayı anlatayım.

tipik vurdumduymz anne modeli. adım gibi eminim o çocuklar kendi evlerinde asker hayatı sürüyor. o yüzden de bi yere gidince azıyolar öyle.

kızlar bu arada bi sayfayı açmam yaklaşık 15 dakıka falan süruyor. bi sorun var anlamadım ne oldugunu. anasayfaya kadar herşey süper ama bızım topigın içine gırınce sayfayı en az 15 dakika pespembe görüyorum. o yüzden kusura bakmayın. diğer okunmamış 2 sayfayı okumam 1,5 saatımı laır sanıyourm :))

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ya güselim bunlar özgürlükle alaksı olan şeyler değil demekki pis insanlar çocuklarına sofra kültürünü alıştırmamakla alakalı bende sinir olurum çok ayıp yani hamile kadın nasıl temizler die düşünen yok bacım allah yardımcın olsun

[/QUOTE]

benim çevremde o kadar çok var ki bu tarz düşünen, çocukları kısıtlamamak gerekiyormuş onların fikrine göre. çocuk olduğu için döküp saçma hakkı varmış. tabiki çocuk dökebilir nasıl davranacağını bilemeyebilir, ama anne babaların öğretmesi gerekir, değilse nereden öğrenecek bu çocuk.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar bu arada bi sayfayı açmam yaklaşık 15 dakıka falan süruyor. bi sorun var anlamadım ne oldugunu. anasayfaya kadar herşey süper ama bızım topigın içine gırınce sayfayı en az 15 dakika pespembe görüyorum. o yüzden kusura bakmayın. diğer okunmamış 2 sayfayı okumam 1,5 saatımı laır sanıyourm :))[/QUOTE]

allah allah pc denmi kaynaklı acep gökçe tos pempeee olayı:)nyse sen arada yaz genede yaa eksikliğin hemen duyuluyor anam yoksaben geçmişteki sayfada dedimki gökçeee rüyamda zonguldaktaydım limandaki rentaurantta balık yiyordum denize karşı süperdi dedim canım çekti aşerdim ayolll:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Evet Azoşum ham hali 2 TL, üzerine kıytırıktan bağlanmış tül içerisinde (kurdele bile bağlamamışlar) lavanta+mıknatısla 2.5 TL bazı yerlerde 3 TL.Tutturabilesiye. Çok farkediyor yani.Yalnız gördüklerimin çoğunun elinde yıldızlı değnek vardı :D
Ehehehehe :D
Ben de birmaxtan almaya karar verdim, içine badem şekeri koymak için şunlardan koyucam ama normal tül yerine:

Kalanı seninki gibi aşağı yukarı. Bir de uğur böceği yapıştırabilirim,kurdeleyle bağlanan yerin oraya,sen incili fiyonk koymuştun ya. 75 tane yaptırıcam ben.
Bir de hastanede vermek için şu kutunun üzerine şu uğur böceğinden yapıştırıp (o yuvarlak yerine), hoşgeldin bebek kurdelelerinden de o deliklerden geçirip bağlıcam.

Bunlardan da 50 tane düşünüyorum.

Bunların hepsi 142 TL gibi bi rakam tutuyo.
İşin güzel tarafı da şekerler görümceden :sila:
Bir miktarını nakit ödeme yaptı bile tarafıma kendileri,sağolsun :3:Kalanını vermese de olur, büyük kısmından yırttık hehehehe :D
Düzenlemesini de o yapıcak :D
Kapı süsünü de yaparım dedi keçeden ama malzeme almaya karşıya bi gitmek lazım:D
Ayrıca şekerleri saplamak için köpükten o şeyi de yaparım dedi.

Kayınvalide de terliklerimi almış bugün.Birini pek tutmadım ama nasıl başardıysa en azından geceliğime ve pijamama uydurmayı başarmış en azından :D
Bugün pek beleşciyim yane :D

Oooo süper bayıldım..Benim aldıklarım hastaneye de yetiyor mevlüte de..Pek gelen olmaz, her zaman görüştüklerim gelirler..
Siparişi de vermişsin hayırlı olsun canım..

günaydın kızlar:panter: geçmişe bakamadım.umarım herkescikler iyidir.hafta sonu bebek kıyafeti yıkamakla geçirdim bugun kalan ütüleri yapcam.iremden kalanları yıkadım ne cok cicimiz varmıs cok mutlu oldum onları görünce..:1:

Ohhhh missssss ellerine sağlık :D

günaydın canım..ya azoşta yıkadı ama erken değilmi yıkamak için tekrardan dura dura kirleneck yada tozlanacak ben bu yıkama ütüleme işlerini 35ten sonra yapmayı düşünüyorum

Kuşum durduğu yerde niye kirlensin kıyafet? Benimkiler dolabının çekmecelerinin içinde katlı..
Bi de zaten tekstil pisliğinden mikrobundan arınsın diye yıkadım, yoksa ben yıkamazdım bile :D

aynen balım bende öle düşünüyorum son haftalarda yıkıycam üteliycem izne ayrılmadan 1 hafta önce başlıycam minnak minnak eşyalar yavaştan uğraşcam bakalım
aslıcan çok mutluyum kocam artıkın ecza mümessili oldu yehuuuuuuuuuuu:sirin:

İnan çoooook sevindim gözünaydın canımmmm ;)

Günaydın kızlar iyi haftalar.
Az önce bebek şekeri malzemelerinin siparişini verdim aramalarını bekliyorum bakalım.
Birazdan da kısmetse cicilerimizin fotolarını eklicem.
Babuş napıyon hacım.Rüyamda seni gördüm :D

Ay ekle hadi bakalım...

Günaydın Kızlar;
Size olayı anlatayım.

Aman yarabbi tahmin edebiliyorum, böyle ilgisiz annelerden olmıcam inşallah..Bidaha eve kabul etme de moronluklarını anlasınlar, okurken sinirlendim...

Napıyon gııı :D

Günaydın ayrıca :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Kuşum durduğu yerde niye kirlensin kıyafet? Benimkiler dolabının çekmecelerinin içinde katlı..
Bi de zaten tekstil pisliğinden mikrobundan arınsın diye yıkadım, yoksa ben yıkamazdım bile :D

ne biliyim bacım ben kokusu gider diye dediydim emme neyse vardır bi bildiğin yıkadığına göre aceleci anneeeeeee

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ses bi ki... ses bi ki...
sesin geliyorrrr bacım oldu mu?
aaaaaaaaa oluyor mu ses bi ki..
oluyor oluyorrr:sirin:
Oooo süper bayıldım..Benim aldıklarım hastaneye de yetiyor mevlüte de..Pek gelen olmaz, her zaman görüştüklerim gelirler..
Siparişi de vermişsin hayırlı olsun canım..

Ohhhh missssss ellerine sağlık :D

İnan çoooook sevindim gözünaydın canımmmm ;)

Ay ekle hadi bakalım...

Aman yarabbi tahmin edebiliyorum, böyle ilgisiz annelerden olmıcam inşallah..Bidaha eve kabul etme de moronluklarını anlasınlar, okurken sinirlendim...

Napıyon gııı :D

Günaydın ayrıca :D

azoşş çok mutluyum kızzz göbek atasım var cuma akşam öğrendim gece ne mutlu oldu hayırlı olur inşallah
azom şey sorcam birmaxtan siparşlerin kaç günde geldiler...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Arkadaslar günaydin:lilav:
Ben ve moderatör arkadaslarimiz sürekli sayfaniza girip baska sayfalarin linkini silmek zorunda kaliyoruz.
Sürekli uyarmamiza ragmen bu devam ediyor:dertli:
Bu yazdigim son uyaridir Lütfen site linki paylasmayalim eger göstermek isteiginiz ürün varsa resimlerini kopyalayip ekliyebilrisiniz.
Kolay gelsin

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
canım benim yaa kıyamam sana ben:(:(çok üzüldüm çok geçmiş olsun kötüyü düşünmeyin inşallah rabbim derdini verdiyse dermanınıda eyler inşallah yaaa sapasağlam çıkar umarım ameliyattann ne deyim canım yaa kelimenin bittiği yer

yaaa hayatım güselim rabbim büyük tüm dualarımız sizinle allahım acil şifalar versin bu dünyada yaşayacak günleri varsa k,mse engel olamaz buna hayırlı bir ameliyat geçirir inşallah tez zamandada toparlar kendini aksi durumu düşünmek şu anda doğru olmaz kader die nitelendirmekten başka bir çare yok bebeğim bu konuyla ilgilide ben tetikledim die düşünme bu baş ağrısı değilki bebeem yani bir anda olup geçsin rabbim yardımcınız olsun güselim lütfen kendini yıpratma karnındaki miniği düşün şahin oğlan da üzülüyo :uzgun:

Geçmiş olsun :( Ama sizin kavganın tetiklediğini sanmıyorum canım kitle 1 günde pıt diye oluşmaz sanırım..
Allah acil şifalar versin, inşallah bebeğinizi kucağınıza alıp mutlu olacağınız zamanlarda size bu acıyı yaşatmaz inşallah, amin.

Allah yar ve yardımcınız olsun kimse vesile olmaz kardeşim baş ağrısı bile bahane ecel aldı diye kimse bilmez bir nefes bile fazla alamaz vade dolmuşsa...
İnşallah bu günlerinizi atlatırsınız diliyorum dualarımız sizinle...

hayatım, çok çok geçmiş olsun, inşallah ameliyat iyi geçer, her şey yoluna girer, sen güçlü ol eşine destek ol.

cnmm benimm cok üzüldümmm.. ben bunların aynısını hamileligimin ilk aylarında yasadıgımdan hepsi tek tek gözümün önüne geldi:uzgun: kendini suclama sakınn. sözkonusu böyle bi durum olunca insanın aklında hepp acaba oluyo. kayınpederim hiçbişi yokken 10 gün içinde vefat etti. arkasından neler konusuldu gece yogun bakımda igne mi yaptılar (ona igne yasaktı cünkü) , kemoterapi ye sokmasanız yasıcaktı (5 te 1 ini aldı), daha erken dr a götürseniz yasıcaktı, efendim 3 yıl önce byppass yaptırmaasanız yasıcaktı, sen kavga ettin ondan oldu, sen bilmem ne yaptın ondan oldu vs vs.. ur kac cm olmus bakk senin yaptıgın ufacık kavga onu nüksettirir mi hiç?? kimbilir kac aydır var o orda.hem sen hamilesin duygu gecişlerin o kadar normal ki. içini ferah tutt bu saatten sonra dua etmekten baska yapıcak bişşi yok ne yazıkk ki. benim hamileligimin cogu cenazede üzülerek aglayarak o konusmalar arasında gecti. hiç tadını cıkartamadım. cocugu yapmak içinde dedesini görsün diye acele etmiştim halbuki. olmadı. sen kendini bu düsüncelerle yorma, mümkün degil ama olabildigince uzaktan destek ol.. ben yemeklerini yapıp tasıdım sürekli hem faydam oldu hem stres olmamaya calıstım. esinle ilgili de yapıcak bişi yok. benim esim hala kapı arkalarında aglıyo göstermeden 4 ayı gecti. hep anlatmak isticek kısa süre sonra sen sabırla dinle. en cok konusmak iyi geliyo bu zamanda. bırak sacma sapan aklına geliyosa anlatsın. umarım ameliyat iyi gecer cnmm bebekle beraber cifte mutluluk yasarsınız.. kendine ve bebegine dikkat et .. allahım yardımcınız olsun..

hepinize çok teşekkür ederim
kaç gündür hastanelerdeyiz
drlar acil ameliyat olman lazım diyor
dün sülalece ikna etmeye çalıştık hastanede ameliyat olması için ama bahaneler öne sürüyor
haklı bekli de korkuyor
ben olsam galiba ben de korkardım
normal öleyim yoğun bakımda ölmekten korkuyorum diyo
kafatasımın tamamını mı çıkarcaklar diyo
HaYaTiM bi doğursun öyle olurum diyo
Şahin'i görmeden ölürsem diyo
önce Şahin'i bi göreyim sonra olcam söz diyo
dün akşama kadar hastanede konuştuk
en son bugün cerrahpaşa'da beyinle ilgili iyi bi prof.a gösterilcekti sonuçlar
sabah eşim aradı annem hastaneden çıkışını yaptırıyomuş diye
aradım ben de
yok annem olmıcam bi kere daha böyle bişey olursa olurum dedi
telefonda ne kadar ikna edebiliriz ki dün sabahtan akşama uğraştık olmadı
şu sıralar hastaneden çıkmış olabilir
bilmiyorum nolcak

Selam kızlar nasılsınız?
Var mı bi atraksiyon?
Bugün hiç giremedim, kardeşimle Havuzlu Han ve Eminönü taraflarına gittik.Bebek şekerlerine filan baktık.Havuzlu Han öyle çok da uygun değilmiş...
Azelyanın aldığı bebek şekerlerinin o çubuklu meleklerinin tanesine 2 TL diyolar.Yapılmışlarına ki sadece kıytırık bi tül içerisinde az bi lavanta ve mıknatıs var tanesine 2.25 diyolar.
Ama şu şekerlerin yapılmışlarını yada yapılmamış ham malzemelerini buldum.Hamına (meleklere) tanesine 2TL yapılmışlarına 2.5TL diyolar.

Bunun dışında kapı süslerine filan baktık değişik şeyler olmakla birlikte öyle dehşet ilgimi çeken bişey olmadı.
Yalnız keçe buldum :D Renkli renkli.
Taç da aldım,lohusa tacı yapıcam inşallah bakalım :)
Bunun dışında ben bişey yapmadım pek, bütün günümüz dolaşmakla geçti kardeşimle...Epey de yorulmuşuz, yeni döndük...
Yarın da sanırım cicilerimizi çeker koyarız :D
Bu arada sabahlık almaktan vazgeçer gibiyim sizce çok lüzumlu mu?

aldıklarını güle güle kullan inşallah

Kızlar Cuma günü toplantım vardı bahsetmiştim ya. Öğle yemeğinde çok canım çekti bi sütlü tatlı yedim, sonra toplantıya tekrar girdim. Biranda ellerim ayaklarım yanmaya, ayak parmaklarım uyuşmaya, ağzım boğazım kurumaya ve dudaklarım çatlamaya başladı. Ahanda dedim şekerim çıktı. Hemen ordaki doktorluğa gidip şeker ölçtürdüm 170 çıktı. Doktor izin alın çıkın oturmayın, bol bol su içip yürüyüş yapın dedi. Ben de toplantının yarısında çıkmak zorunda kaldım... :( Ama iyi ki de çıkmışım, zira gece 3 te bitmiş.

Neyse dün de doktorumuza gittik. 28+3 SAT'a göre, ölçümler 29+1. Minnoşum 1300 gr, 38 cm olmuş elhamdulillah. :) Bu şeker olayını söyledim tekrar 75'lik yükleme yapalım dedi. Ama zaten 1 ay önce yani 20 Ekimde yapılmıştı. Neden tekrar istedi ki? Yani sadece açlık tokluk bakılsa olmazmıydı ki? :( Buna aklım takıldı... Bir de ben acaba normal doğum yapabilir miyim, yapamazsam epidural sezeryan mı spinal sezeryan mı, bunlar nedir nasıl yapılır diye sormak istedim. Doktor amcamız, sana genel anestezi yapmamız gerekebilir, seni anestezi uzmanı arkadaşımızla görüştüreceğim dedi. Şok oldum... Neye niyet neye kısmet... Neyse... Kaderimize razı olup, sağlığımız neyi elverirse mecburen onu yapacağız artık... Benden bu kadar... Hepinizi öperim..

geçmiş olsun canım
bebeğine de maşallah

Günaydın Kızlar;
Size olayı anlatayım.

Allah sabır versin araya mesafe koy istersen

hayatım hoşgeldinnnnnnn....kayınvalidenden iyi haberler varıdr inşallah nasıl oldu durumu nasıl bacım?

hoşbulduk canım sağol

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar