2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hoşgeldin balımmmm günaydın tekrar:panter:

günaydınn gökçe kız dün gece rüyamda zonguldaktaydım limanda restautantta balık yiyorum gökçee denize karşı offf süperdi

pufff yaaa aslıcan geçici olarak bir sorun yaşıyo gökçe bacııı gelecek inşallah ekranı pespembe görüyomuş...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın kızlar:panter: geçmişe bakamadım.umarım herkescikler iyidir.hafta sonu bebek kıyafeti yıkamakla geçirdim bugun kalan ütüleri yapcam.iremden kalanları yıkadım ne cok cicimiz varmıs cok mutlu oldum onları görünce..:1:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın kızlar:panter: geçmişe bakamadım.umarım herkescikler iyidir.hafta sonu bebek kıyafeti yıkamakla geçirdim bugun kalan ütüleri yapcam.iremden kalanları yıkadım ne cok cicimiz varmıs cok mutlu oldum onları görünce..:1:

günaydın canım..ya azoşta yıkadı ama erken değilmi yıkamak için tekrardan dura dura kirleneck yada tozlanacak ben bu yıkama ütüleme işlerini 35ten sonra yapmayı düşünüyorum

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın nazom ohh ne güsel yaa fazla bişey almana gerek kalmıycak desene irem sultanın epey giysisi varmış
heeee hayatı tos pembe görüyor desene hahahehahahaha:zonk:
valla öle ama gıcık oldum sebebi ne acaba? bakalım yöneticilerimize sordum ne diycekler bu konuda aceppp?
günaydın canım..ya azoşta yıkadı ama erken değilmi yıkamak için tekrardan dura dura kirleneck yada tozlanacak ben bu yıkama ütüleme işlerini 35ten sonra yapmayı düşünüyorum

aynen balım bende öle düşünüyorum son haftalarda yıkıycam üteliycem izne ayrılmadan 1 hafta önce başlıycam minnak minnak eşyalar yavaştan uğraşcam bakalım
aslıcan çok mutluyum kocam artıkın ecza mümessili oldu yehuuuuuuuuuuu:sirin:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın kızlar iyi haftalar.
Az önce bebek şekeri malzemelerinin siparişini verdim aramalarını bekliyorum bakalım.
Birazdan da kısmetse cicilerimizin fotolarını eklicem.
Babuş napıyon hacım.Rüyamda seni gördüm :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aynen balım bende öle düşünüyorum son haftalarda yıkıycam üteliycem izne ayrılmadan 1 hafta önce başlıycam minnak minnak eşyalar yavaştan uğraşcam bakalım
aslıcan çok mutluyum kocam artıkın ecza mümessili oldu yehuuuuuuuuuuu:sirin:[/QUOTE]

bende son haftalarda yapıcam zaten bana bile kalmaz annem ve kızkardeşim olur yanımda onların eline sağlık şimdidden:):)ayyyy hayatım hadiii süper bir haber bu gözünüz aydın canım inan çook çok mutlu oldum adınıza ozaman şimdi şehir değiştirmenizede gerek kalmadı demiiii:salincak:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Az önce bebek şekeri malzemelerinin siparişini verdim aramalarını bekliyorum bakalım.

şu gecici olarak sayfamızı pespembe görüyo babuşun kızz slmları var yöneticilerimizden yardım istedik bakalım... neden böle olmuşş

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Günaydın Kızlar;
Ben bugün o kadar sinirliyimki anlatamam...
Size olayı anlatayım.
Eşimin 2 tane arkadaşı var, eşelriyle tanıştık felan. Her ikiisninde 3 yaşında kızları var...
Ben bunlarla genelde dışarıda görüşmeyi severim, çünkü ev ortamına alışık değiller:lala: Çoçuklarıyla felan ilgilenmiyorlar..
Herneyse bize gelmek istediler, kabul ettim..
Dün akşam geldiler. İnanın şu halimle 6 çeşit pasta yaptım.
Güzelce salan masasına servis açtım, herşey tertemiz..
Bu ahmaklar geldiler ve evi mahvettiler..
Çoçıklarıyla hiç ilgilenmediler..
Bi ara böreğin içindeki kıymalar salon koltuklarımın üstündeydi.
Bittim ya...Böyle gerizekalılık olurmu ya..
Çoçuğun eline pastayı veriyorlar çoçuklar dolanıyor..
Dün gece sinirden uyuyamadım ve bugünde kasıklarım ağrıyor.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bende son haftalarda yapıcam zaten bana bile kalmaz annem ve kızkardeşim olur yanımda onların eline sağlık şimdidden:):)ayyyy hayatım hadiii süper bir haber bu gözünüz aydın canım inan çook çok mutlu oldum adınıza ozaman şimdi şehir değiştirmenizede gerek kalmadı demiiii:salincak:[/QUOTE]

evet evet balım burdayızzzz çok mutluyum kocamda yarın akşam evde

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

bende daha yıkamadım, bu hafta sonu inşallah oda takımı gelicek..
Sonra yavaş yavaş yaparım...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bende son haftalarda yapıcam zaten bana bile kalmaz annem ve kızkardeşim olur yanımda onların eline sağlık şimdidden:):)ayyyy hayatım hadiii süper bir haber bu gözünüz aydın canım inan çook çok mutlu oldum adınıza ozaman şimdi şehir değiştirmenizede gerek kalmadı demiiii:salincak:

evet evet balım burdayızzzz çok mutluyum kocamda yarın akşam evde[/QUOTE]

hadi bakalım ben kavuştum şükür darısı sana bacımmm çok zor valla ya rabbim eksikliklerini göstermesin ben 1 gece yanlız yattım çok zoruma gitti alışmışım meğer ne kadar çok ozaman anladım:)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
canım bende yeni aldıklarımı henüz yıkamadım.ireminkileri döktüm ki neyimiz var yok bi görelim dedim.elimi bişeye uzatıyorum alsam mı varmıydı bunlardan diyip kalıyordum.eksiğimiz cıkmadı fazlamız cıktı.. :)
eklee sende kuzucum..ben hepinizinkilerden ilham alıyorumm:1:
günaydın nazom ohh ne güsel yaa fazla bişey almana gerek kalmıycak desene irem sultanın epey giysisi varmış

valla öle ama gıcık oldum sebebi ne acaba? bakalım yöneticilerimize sordum ne diycekler bu konuda aceppp?

varmıs tatlımm.sadece giysi değil alt açmaları.battaniyeler falan.unutmusum neyimiz olduğunu.şimdilik hurçlara koydum ütülediklerimi.benim ireme oda takımı almam lazım öncelikle.iremin odasınıda bebek için düzenlicem bakalım.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
çok enterasan yahuu kız burda ama yazamıyo yokum ben orda değilim diyo pcden mi kaynaklanıyo acep?
yöneticilerimizde admine iletmiş bakalım ne diycekler bu duruma

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
canım bende yeni aldıklarımı henüz yıkamadım.ireminkileri döktüm ki neyimiz var yok bi görelim dedim.elimi bişeye uzatıyorum alsam mı varmıydı bunlardan diyip kalıyordum.eksiğimiz cıkmadı fazlamız cıktı.. :)

ayyy süper yaaaaa maşallah abladan kardeşine ne güzel:)canım güle güle giysin inşallah minik hepsini

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hadi bakalım ben kavuştum şükür darısı sana bacımmm çok zor valla ya rabbim eksikliklerini göstermesin ben 1 gece yanlız yattım çok zoruma gitti alışmışım meğer ne kadar çok ozaman anladım:)
sen ne diyon balım ya bu gece 9.gece yanlızım hiç bu kadar koymamıştı yanlızlık tshirtleriyle uyudum giderken kirlisi vardı yıkamadım onları çok ösledim gelsin artıkın :mendil:

eklee sende kuzucum..ben hepinizinkilerden ilham alıyorumm:1:

varmıs tatlımm.sadece giysi değil alt açmaları.battaniyeler falan.unutmusum neyimiz olduğunu.şimdilik hurçlara koydum ütülediklerimi.benim ireme oda takımı almam lazım öncelikle.iremin odasınıda bebek için düzenlicem bakalım.

ohh ne güsel irem yaşadı yeni oda misss güsel prenses gibi yap kızımın odasını barii annesi hurçları iyi yapmışın benim ev dar yıkadıktan sonra düzenli koyabilceğim bir alan yok mecburen odasını bekliycem

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar