2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar konuyu kaybettim ben ya annemle konusurken, o siteden verdiginiz seker siparisleri kac günde geliyor elinize varmı eline ulasan ??

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sağol canım

sağol canım
şimdi cerrahpaşa'dan haber geldi
kist 1 değil 2 tane ama güzel yerdeler
bakırköy'ün doktorları bu konuda çok uzmanlar
hatta bizden bile iyiler
kolaylıkla alırlar onları olsun denmiş
bakalım nolcak

Canım kist değil mi, tümör değil dimi?
Yerleri güzelse alırlar, yerler çok önemli bu tip oluşumlarda,haydı hayırlı haberler inşallah.

kızlar arada ses bı kı yazıyorum ki sayfayı kaybetmiyim. (öfff bu ne ya?)

Sesin geliir yavrım.

bu. 2. sayfadakıne koyabılıyo muyuz? bende de ilk fotodakınden yok 2. dekınden var. ama bıraz eğimli ya bebek oturur gıbı olmaz mı?

Ben de bu ikinciye koymayı düşünüyodum olmamı ki?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bu. 2. sayfadakıne koyabılıyo muyuz? bende de ilk fotodakınden yok 2. dekınden var. ama bıraz eğimli ya bebek oturur gıbı olmaz mı?

Ben de öyle düşünüyordum ama hastanede 3üzleri gördüm, onlara koymuşlar 2.sine yani..Bi de minnacıktı 3üzler, battaniyeye de sarmışlar popo tarafını tümsek yapmışlar eşit dursun diye yatırmışlar öylece..
Ama içine sinmezse 1. resimdekinden al, çantasıyla beraber 20tl. mı ne her bebek mağazasında bulursun.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
evet canım daha önce de bizim dönemden arkadaşlarım dogurdu yine çokkk sevindim ama burcu da bi garip oldum
ağlaya ağlaya bi hal oldum
sabah gelirken yine geldi aklıma gözlerim doldu
Allah bize de nasip etsin
evet ben de korktum az kaldı diye
valla düşündükçe kalbim gümlüyo

hayatım benim pc de bi sorun var yavruş. yazılanları baya geç okuyorum yeni bı sayfaya gectıgınızde 15 dakıka sonra açılıyor bnim sayfa. şey soracam nasıl doğurmuş arkadaşın? doğumu kolay mıymış? yazmış olabilirsin ama dıyorum ya okuamıyorum?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar kızlar yüreğim sızlar :D

Şimdi size hastane çantama koyduklarımı yazıyorum;

Benim çantam
1 adet gecelik+ 1 adet sabahlık +2 adet pijama
2 çift çorap
1 adet terlik (1 tane daha koyucam sonradan)
2 adet taç (1i kırmızı 1i beyaz)
8 adet ped koydum (hasta bezi ile rahat edemem diye)
5 adet hasta bezi :D
Göğüs pedi 6 adet.
Göğüs ucu kremi (ne olur ne olmaz diye)
Rimel, ruj, allık, pudra,göz kalemi, küçük ayna, makyaj temizleme sütü, pamuk koydum makyaj çantamın içine.
5 Adet beyaz don :D

Diş fırçası macun felan koymadım, çok ihtiyaç olursa aşağısı market..Ama sanmıyorum lazım olacağını.
Buna tarak ve toka eklicem..
Başka eksik var mı sizce benim çantamda?

Bebişin çantası;
1 adet battaniyesi ile takım hastane çıkışı
3 adet iç zıbın
2 adet don :D minnacık donunu yediğim...
2 adet çorap
2 adet hariçten patikli tulum, eldivenleri ve şapkası
1 adet polar hırka (çıkarken giydirmek için)
5 adet kusmuk bezi aldım yanıma..
Ne olur ne olmaz 1 tane de mama önlüğü aldım :D
1 Polar battaniye (çıkış için)
1 adet pişik kremi ve 1 adet pudra
1 paket yenidoğan ıslak mendil..

Bu da tostişimin çantası :)
Ona da kaynattıktan sonra 1 biberon ve 1 emzik eklicem yine her ihtimale karşı.
Ay yerim onu ben heyecan yaptım.Eksik birşey görürseniz söyleyin emi kızlar?

Canımcım bence %90 tamamdır..
Bizlerde hazırlayınca belkim eksikleri daha iyi görürüz..
Ayyy azo ben daha hiç bişey hazırlamadım ya..
Bak şimdi heyecan yaptım..
Bu hafta sonu odamız gelcek inşallah...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Canımcım bence %90 tamamdır..
Bizlerde hazırlayınca belkim eksikleri daha iyi görürüz..
Ayyy azo ben daha hiç bişey hazırlamadım ya..
Bak şimdi heyecan yaptım..
Bu hafta sonu odamız gelcek inşallah...

Sağol tatlım, fotoğraf makinesi de eklicem yazmayı unutmuşum :D

Zaten oda tamamlandıktan sonra geriye pek birşey kalmıyor, sen şimdi o hevesle oda kurulur kurulmaz tozunu alırsın, bi yandan kıyafetler yıkanır ertesi güne ütüler yerleştirirsin :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Azoşa geldi canım, ben daha yeni verdim daha onay için aramalarını bekliyorum.

canım cicileri gördümm.maşallahh hepsi birbirinden güzel.cok güzel günlerde kullanın insallah ellerinize sağlıkk..
azoş kuzum listen cok güzel hersey tamam gibi.yalnız hani yanında sabahlık olacak ama belki doğrulup otururken sırtına ince bi yelek gibi bişey lazım olurmuki.evdekilerden bişey bulup at cantaya ince penye tarzı yelek falan gibi.malum cok terliyosun falan.benim sırtım üşüdüğünde kötü olurum da.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

Zaten oda tamamlandıktan sonra geriye pek birşey kalmıyor, sen şimdi o hevesle oda kurulur kurulmaz tozunu alırsın, bi yandan kıyafetler yıkanır ertesi güne ütüler yerleştirirsin :D

eheh alıntıyı senden yapacağıma tansel den yapmışım :) senin bebişin çantasında bebek bezi varmıydı diyecektim :acep:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Yerleri güzelse alırlar, yerler çok önemli bu tip oluşumlarda,haydı hayırlı haberler inşallah.

ikisi farklı şeyler mi bilmiyorum ki canım hangisi

hayatım benim pc de bi sorun var yavruş. yazılanları baya geç okuyorum yeni bı sayfaya gectıgınızde 15 dakıka sonra açılıyor bnim sayfa. şey soracam nasıl doğurmuş arkadaşın? doğumu kolay mıymış? yazmış olabilirsin ama dıyorum ya okuamıyorum?

3 cm.den fazla açılma olmayınca spinal sezeryan olmuş
sezaryandan sonra oturup kalkması dikişleri biraz zorluyomuş
bebeği biri getiriyo sana dedi

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
canım cicileri gördümm.maşallahh hepsi birbirinden güzel.cok güzel günlerde kullanın insallah ellerinize sağlıkk..
azoş kuzum listen cok güzel hersey tamam gibi.yalnız hani yanında sabahlık olacak ama belki doğrulup otururken sırtına ince bi yelek gibi bişey lazım olurmuki.evdekilerden bişey bulup at cantaya ince penye tarzı yelek falan gibi.malum cok terliyosun falan.benim sırtım üşüdüğünde kötü olurum da.

Evet haklısın lazım olabilir, çünkü sabahlık polar onu giyince kesin pişerim, yelek iyi fikir nazom sağol..
Hastaneye cuma gittim ya inan piştim, nasıl yakmışlar kaloriferleri.

bebişe bez yok mu cantadaa yoksa ben mi göremedim:panter:

Yazmayı unutmuşum canım :D 10 adet bez koydum gözüm doymadı..Aslında çoğu hastane bebek bezini kendi tedarik ediyor ama yine de koydum.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ikisi farklı şeyler mi bilmiyorum ki canım hangisi

3 cm.den fazla açılma olmayınca spinal sezeryan olmuş
sezaryandan sonra oturup kalkması dikişleri biraz zorluyomuş
bebeği biri getiriyo sana dedi

Spinal sezeryan ile epidural sezeryan arasındaki farkı hala anlayamadım..Sen biliyon mu tatlım?
Bi de genel vardı, geneli biliyorum.Epidural de belden aşağısı uyuşuyor ama spinal neyki?:acep:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Evet haklısın lazım olabilir, çünkü sabahlık polar onu giyince kesin pişerim, yelek iyi fikir nazom sağol..
Hastaneye cuma gittim ya inan piştim, nasıl yakmışlar kaloriferleri.

Yazmayı unutmuşum canım :D 10 adet bez koydum gözüm doymadı..Aslında çoğu hastane bebek bezini kendi tedarik ediyor ama yine de koydum.

koy koy..bende koycam şimdi özellikle özel hastahaneler bazen abartıyor olayı herseyi fiyata yansıtmaya çalışıyolar..bende hiç sezeryan ihtimalini hesaplamadım onun için gecelik almamıştım hep pijama almıştım şimdi bir tane de gecelik koycam nolur nolmaz :(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
sağol canım
şimdi cerrahpaşa'dan haber geldi
kist 1 değil 2 tane ama güzel yerdeler
bakırköy'ün doktorları bu konuda çok uzmanlar
hatta bizden bile iyiler
kolaylıkla alırlar onları olsun denmiş
bakalım nolcak

inşallah hakkında hayırlısı olur kayınvalidenin. ameliyat kararı vermek kolay değil, onun için de zor bir durum.

ya vallahi, senden korkulur :ilknur: her şeyi hazırlamışsın, sana bakınca benim hiç bişeyim tam değil, bblau da resimler eklemiş zaten, maşallah o da bitirmiş neredeyse, daha geceliğim bile yok, çocuğumun hastane çıkışı yok vs vs vs. almaya gidip almadan dönüyoruz her seferinde. ama sizi görünce imreniyorum.
bu arada emekleme dizliği gördüm dün gezerken, azelya kesin almıştır dedim :1: aldın mı kız?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babuş diğer tarafa yazdım ama belki görmezsin buraya da ekliyim:

Ben picasa diye bir programda en baştan küçülttüm resimlerin kapladığı alanı hiç hata vermedi.Picasadan denesene bi google'dan indirip. İstediğin kadar resmi 5-6 saniyede küçültüyor kapladığı alan olaraktan.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

Sesin geliir yavrım.

Ben de bu ikinciye koymayı düşünüyodum olmamı ki?

bilmem. ünlüler hep bunla taşıyolar bebeklerini hastane çıkışında. bızım neyımız eksik kız...

Ben de öyle düşünüyordum ama hastanede 3üzleri gördüm, onlara koymuşlar 2.sine yani..Bi de minnacıktı 3üzler, battaniyeye de sarmışlar popo tarafını tümsek yapmışlar eşit dursun diye yatırmışlar öylece..
Ama içine sinmezse 1. resimdekinden al, çantasıyla beraber 20tl. mı ne her bebek mağazasında bulursun.

1. resımdeki puset di mi. kapalı falan çanta gibi olan. diğerı de araba koltugu gıbı zaten. he bende ondan var işte. onun içini battanıyelerle falan doldururuz o çukurluk gıder dı mı?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
koy koy..bende koycam şimdi özellikle özel hastahaneler bazen abartıyor olayı herseyi fiyata yansıtmaya çalışıyolar..bende hiç sezeryan ihtimalini hesaplamadım onun için gecelik almamıştım hep pijama almıştım şimdi bir tane de gecelik koycam nolur nolmaz :(

Sırf sezeryan değil, normal doğumda da kanama var mı alttan diye dikişleri felan da kontrol ediyorlar..Gecelik en kolayı aslında..Ben de aksi gibi beyaz gecelik aldım kan felan geçerse yedek almak lazım mı bilemedim, aman ne çok kafam karışıyor ya...

inşallah hakkında hayırlısı olur kayınvalidenin. ameliyat kararı vermek kolay değil, onun için de zor bir durum.

ya vallahi, senden korkulur :ilknur: her şeyi hazırlamışsın, sana bakınca benim hiç bişeyim tam değil, bblau da resimler eklemiş zaten, maşallah o da bitirmiş neredeyse, daha geceliğim bile yok, çocuğumun hastane çıkışı yok vs vs vs. almaya gidip almadan dönüyoruz her seferinde. ama sizi görünce imreniyorum.
bu arada emekleme dizliği gördüm dün gezerken, azelya kesin almıştır dedim :1: aldın mı kız?

Hahahhaha ay alemsinn kız, vallahi gördüm alıyordum annem tuttu dedi "daha dur hele o günlere bi gelsin" :deli::deli:
Alcaktım yani :D Beni iyi tanımışın :p
Sen başla hazırlıklara yaw hepsini ufaktan hazır et, bak 36dan sonra her an gelebiliyor yavruşlar..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar