2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hmm 24 haftakıkken 71o gramdı yani..benimki 23 haftalıkken 575 gramdı :) dün gittik işte tam 27+3 haftalık ve 1045 gram olmuş kızım..normal dedi doktor ne tosuncuk ne de zayıf dedi olması gerektiği gibi dedi..bende hamile kaldıgımdan bu zamana toplam 12 kg aldım ayda 2.5 kg alıyorum :p yani senin bebiş te normal zayıf fln değil o yüzden endişeleniyodun heralde demi yanlış anlamadıysam

yok kızz kilosuu normal gayet didi dr ben safinaz gibi oldugunu düsünmeye basladım herkesin kilosunu duydukca:cokkomik::cokkomik: ben asıll bendeki kiloların ne ayak olduguna kafa yoruyorumm:cokkomik: cocuk 710 gr sa eger didimm hadi suyuna plesantasına 1 er kilo vererektenn 3 kg ya tamamladım olayı.. diger 3 kilo ne ayakk.. yani kedi burdaysa ciger nerde yok eger bu cigerse kedi nerde hesabı:cokkomik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet gece falan uyutmuyor yastığıda yükseltim ama olmuyor sizlerde yokmu doktor şurup verdi sadece hafifletiyorr

Beni uyutmayan mide yanması idi..
Onun için de dün doktor rennie yazdı bebekler gibi uyudum :D
Ama benim rahatsızlığım başka, sağ tarafıma yapışıyor kuzucum ve canımı yakıyor, çok geriliyor ordaki deri sanki kopacak..
Senin şikayetin mide yanması mı? Bazı yiyecekler çok yapıyor onu söyliyim.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yok kızz kilosuu normal gayet didi dr ben safinaz gibi oldugunu düsünmeye basladım herkesin kilosunu duydukca:cokkomik::cokkomik: ben asıll bendeki kiloların ne ayak olduguna kafa yoruyorumm:cokkomik: cocuk 710 gr sa eger didimm hadi suyuna plesantasına 1 er kilo vererektenn 3 kg ya tamamladım olayı.. diger 3 kilo ne ayakk.. yani kedi burdaysa ciger nerde yok eger bu cigerse kedi nerde hesabı:cokkomik:

:nanik: boşveer,zaten birazı da doğum yapınca gidicek, geriye kalanları da en geç bebişler büyüyüp ayaklandımı peşlerinde koşmaktan zaten veririz gideer

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar ben çıkıyorum, birazcık film indircem, akşama filmin dibine vurayım eşimle :D
Kendinize iyi bakın, öpüldünüz ;)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bize de o haftalarda "erkeğe benziyor" dedi, 16. haftada kesinleşti :) Tabi biz inanamayıp 20. haftada bir de renklide baktık :D
Bazı hastaneler söylemiyorlar evet..

sanırım bu durumda çok şansılım 12 haftada öğrendim cinsiyetini hemde hiç aklımda yoktu oğlun çok kıpır kıpır bacaklar acık görüyorum pipiyi dedi :D edepsiz her gittiğimizdede gördük oğlumun organını :3:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bende 16.haftada öğrendim..zaten erkek bebekler kız bebeklere göre daha kolay anlaşılıyormuş
ne de olsa orda olan bir fazlalığı görmek daha kolaydır :nanik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bende 16.haftada öğrendim..zaten erkek bebekler kız bebeklere göre daha kolay anlaşılıyormuş
ne de olsa orda olan bir fazlalığı görmek daha kolaydır :nanik:

hayırlı evlat olsunlarda rabbim gönlüme göre verdi şükürler olsun dediğin gibi fazlalığıda ortaya yayınca :cokkomik: yani hemen gördü doktor aplamızda

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hayırlı evlat olsunlarda rabbim gönlüme göre verdi şükürler olsun dediğin gibi fazlalığıda ortaya yayınca :cokkomik: yani hemen gördü doktor aplamızda

evet evet hayırlı evlat olsunlar öncelikle sağlıklı elleri ayakları düzgün olsun inşallah..
bu zamana kadar zaman çabuk geçti de şimdiden sonra yavaşladı sanki ayy...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar nihayet yavruma aldıklarımız çektim. ama buraya nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum... bunun için başka bi konu mu açmam lazım. çünkü biraz fazla :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet evet hayırlı evlat olsunlar öncelikle sağlıklı elleri ayakları düzgün olsun inşallah..
bu zamana kadar zaman çabuk geçti de şimdiden sonra yavaşladı sanki ayy...
aynen öyle ama yinede ben korkuyorum eksiklerim çok zaman çabuk geçmese daha ii olcak
kızlar nihayet yavruma aldıklarımız çektim. ama buraya nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum... bunun için başka bi konu mu açmam lazım. çünkü biraz fazla :(

aşkitom msni aç tarif edeyim çok kolay bir şekilde

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aynen öyle ama yinede ben korkuyorum eksiklerim çok zaman çabuk geçmese daha ii olcak

aşkitom msni aç tarif edeyim çok kolay bir şekilde

yA YAVRUM bu laptopa bişi oldu msn silindi mi ne olduysa açılmıyor ya :((( yükliyoruz yükluyoruz ı ıhhh yemiyo. işin komiği eşiminkini açıyor kardeşimle benim adrese gıcık sanki açmıyor bi türlü...

ee ne olacak yükleyemeyecek miyim şimdi? :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yA YAVRUM bu laptopa bişi oldu msn silindi mi ne olduysa açılmıyor ya :((( yükliyoruz yükluyoruz ı ıhhh yemiyo. işin komiği eşiminkini açıyor kardeşimle benim adrese gıcık sanki açmıyor bi türlü...

ee ne olacak yükleyemeyecek miyim şimdi? :(

olarmı prensesim tabisi açarsın ben sana burdan anlatayım basamak basamak konu açmayı biliyormusun önce onu sorayım? ordan başlayayım bilmiorsan

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
olarmı prensesim tabisi açarsın ben sana burdan anlatayım basamak basamak konu açmayı biliyormusun önce onu sorayım? ordan başlayayım bilmiorsan

aaa ee azoş açmıştı bebişlerimizin cicileri diye... o na koymayacak mıyım bende? başka bi konu mu açıcam. valla bilmiyorum o halde... ehehehhehe

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aaa ee azoş açmıştı bebişlerimizin cicileri diye... o na koymayacak mıyım bende? başka bi konu mu açıcam. valla bilmiyorum o halde... ehehehhehe

eğer demir aden paşamın kendine özel bir yeri olsun istiyorsan cicileri için ayrı sayfa açabilirsin fakat bence kıyafetleri bir tarafta toplalayım herkeşler görsün odalarımızı kurunca öylede bir foto çekeriz düzenledikten sonra o zaman yeni konu açarız

şimdi azoşun açtığı 2012 şubat bebeklerinin odaları ve cicilerine giriyosun
1.mesaj yaz dedin
2.metinin olduğu yerde yukarda eklenti (ataç simgesi) var.ordan ekle diycen eklediklerini penceriyi kapat diyip ataç simgesinden hepsini ekle diycen otomatik atcak bebim
3.resimlerini ekliycen bir severde gözat tan en fazla 5 tane yükleyebiliyorsun her msjında 5 resim ekliyip gönderiyosun
4.toplamda 50tane resim çektiysen 10 tane msj atıcan prenses anlatabildim umarım

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
denıyorum bı sn. bu arada eşim aradı hazırlan gelıyorum dıye ya offf. olmadı akşama artık :)) ama bekle dur denıcem.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar