2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Evet hayırlısı ne ise o olsun canım..
Bak diğer mahalleden bir arkadaşım vardı Pelin..
Onunla aynı doktora gidiyorduk bugüne kadar yüzyüze görüşmemiştim hiç, ordan msjlaşmıştık..
Dün kontrole gittiğimde onun da doğum katında yattığını öğrendim :D Hemen bir süpriz yapayım yanına çıkayım dedim, kendimi tanıttım çok çok memnun oldu görsen :D
40+4 olmuş, hala bekliyorlardı..Suni sancı verilmiş, hissediyor musun zor mu suni sancı dedim..Epidural aldığı için hissetmiyormuş öyle keyiflice yatıyordu :D Yalnız bebişin kalp atışları yavaşlamış, akşama kadar açılması olmazsa sezeryana alacaklardı, hakkında hayırlısı olsun..Şimdi almıştır pamuğunu kucağına :)
yaaa ne güsel allah bağışlasın ne iyi yapmışsın yanına uğramakla rabbim kolay geçitlerden geçirsin ve gönlümüze göre versin inşallah son zamanlara yaklaştıkça neler duycaz görcez bakalım azomm ben yimeğe gidiyorum acıktım gelince görüşürük :vecihi:
ehehhehe o tacı almam ben diyim... 53 ile başladım 63um azom... toplamda 10 kilom var benim... ama tam bı tosbaağayım o başka. ve aynen kilo korkunç bişeymiş ben bunu anladım. ne kalakabılıyorum ne oturabılıyorum ya. nefes nefeseyım. hele var ya agzımda bişi varken konuşmaya kalksam nefes nefese kalıyorum. bakalım benim demir aden kaç kilo olmuş bu hafta içi gıdecem bende doktora.

bu arada guzel iş kız... valla düşün bunu. 50 tanesi 100 lira bacımmm gel gel gelll batan gemının malları bunlar... ikizlere takkeeee.. yok bu olmadı sankiii:)

gökçem kız zaten toplamda 12 kg almak normal olanıymış üstü ve altıda kişinin yapısıyla alakalı bir şeymiş yani baştan zayıfsa çok kg alıp tamamlıyormuş baştan kgluysa az kgla bitiriyomuş hamileliği takılmayın bacım bunlara vercez inşallah hepiciğini
ben şimdi didiyorum mama yimeğe öperim sizleri :lilav:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yaaa ne güsel allah bağışlasın ne iyi yapmışsın yanına uğramakla rabbim kolay geçitlerden geçirsin ve gönlümüze göre versin inşallah son zamanlara yaklaştıkça neler duycaz görcez bakalım azomm ben yimeğe gidiyorum acıktım gelince görüşürük :vecihi:

gökçem kız zaten toplamda 12 kg almak normal olanıymış üstü ve altıda kişinin yapısıyla alakalı bir şeymiş yani baştan zayıfsa çok kg alıp tamamlıyormuş baştan kgluysa az kgla bitiriyomuş hamileliği takılmayın bacım bunlara vercez inşallah hepiciğini
ben şimdi didiyorum mama yimeğe öperim sizleri :lilav:

Afiyet olsun canım, sağlam yi :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Doğru aslında sen 10 kilocuk almışsın, bana yetişmen için 5 kilo daha lazım, sen 16 ile gidersin doğuma...
Bu haftaiçi annem renkli ultrason hedaye etti bende o hakkımı kullanıcim :D
Dün yine bir mok anlamadım siyah beyaz görüntüden.
Doktora da sordum dedim geceleri yatarken karnımın bu tarafı yukarı doğru kalkıyor, oraya dayanıyor ama o dayadığı yer neresi acaba dedim..poposu didi :D Poposunu yidiğim :D

ehehehehehhe bebebeksi pembelikte totoşuna kurban olsun millet onun beee... bu arada eltimin de oğlu oluyor. yavrum adına çok sevındım kardeş kardeş buyurler artık. babası da aynen şoyle yazmış "oğlumun çükünü yiyin ahaliiii çükünü..." aklıma benmkıyle senınkını muhabbetı geldi.

bizimki çükünü öpturecektı senınkı de masaj yapacaktıo ya.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ehehehehehhe bebebeksi pembelikte totoşuna kurban olsun millet onun beee... bu arada eltimin de oğlu oluyor. yavrum adına çok sevındım kardeş kardeş buyurler artık. babası da aynen şoyle yazmış "oğlumun çükünü yiyin ahaliiii çükünü..." aklıma benmkıyle senınkını muhabbetı geldi.

bizimki çükünü öpturecektı senınkı de masaj yapacaktıo ya.

Hahhaha :D:D Ay Allah kucağına almayı nasip etsin, ne güzel ilerideki ekürisi olacak kuzeni geliyor :D
Bunlardaki çük merakı beni öldürecek zaten, halbusi hergün gördükleri şey :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ayy ev kalkmış gıdıyor ben bı tortalığa çeki duzen vereyım. öpuyorum sızlerı şimdilik sıyu...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayy ben niye alıyorumm yaa.. bende böyle almıyodumm bişi oldu bana. cocukk yine zayıf cıkarsa ölücem sinirden:eek:ys::eek:ys:

Bizim beslenmemiz ile alakası yokmuş onların kilosunun..Ben doktora bebeğim çok kilo alıyor diye sütü kestim dedim..Kesmene gerek yok istersen hiçbirşey yeme o yine alır dedi..
Kız bebekler daha zayıf oluyormuş ayrıca.Narinler ya kuzular :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Bizim beslenmemiz ile alakası yokmuş onların kilosunun..Ben doktora bebeğim çok kilo alıyor diye sütü kestim dedim..Kesmene gerek yok istersen hiçbirşey yeme o yine alır dedi..
Kız bebekler daha zayıf oluyormuş ayrıca.Narinler ya kuzular :D

bende kendimi öyle avutuyorum ama bilemiyorum yanii azos. dr ince uzun bi kız olcak demişti yaa detaylı da. zaten dr öyle dedi diyorum kendimce ama cok zayıf cıktı beaa.. safinaz kimin de olmasın cocumm:cokkomik::cokkomik::cokkomik: e kendim içinn yemiyim o zaman da beni sömürsün dursun:cokkomik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bende kendimi öyle avutuyorum ama bilemiyorum yanii azos. dr ince uzun bi kız olcak demişti yaa detaylı da. zaten dr öyle dedi diyorum kendimce ama cok zayıf cıktı beaa.. safinaz kimin de olmasın cocumm:cokkomik::cokkomik::cokkomik: e kendim içinn yemiyim o zaman da beni sömürsün dursun:cokkomik:

Korkma kız, 7. ay mı 8. ay mı ne ondan sonra ayda 1 kilo alıyorlarmış..
Bi de zayıf doğsa da 1 ayda topaç gibi oluyorlar, boğum boğum oluyor bacakları :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ne güzel biz daha 14. haftadayız:)
Doktorumuz erkek olabilir dedi ama tiyo verdi hast. cinsiyet sölemek yasakmış sanırım:)

Bize de o haftalarda "erkeğe benziyor" dedi, 16. haftada kesinleşti :) Tabi biz inanamayıp 20. haftada bir de renklide baktık :D
Bazı hastaneler söylemiyorlar evet..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar