- #3.601
kızz azoss masallahh oglusunaaa.. topac kimin olmus.ay nasıl 1 kg aldın sen yaaa.. ben bu ay 3 kg aldım
Ben de hep öyle alıyordum..
Ama bu kez ekmeği azcıcık kestim bi de 4 gün yürüdüm kız ondan mı acaba ben de anlamadım pek
kızz azoss masallahh oglusunaaa.. topac kimin olmus.ay nasıl 1 kg aldın sen yaaa.. ben bu ay 3 kg aldım
yaaa ne güsel allah bağışlasın ne iyi yapmışsın yanına uğramakla rabbim kolay geçitlerden geçirsin ve gönlümüze göre versin inşallah son zamanlara yaklaştıkça neler duycaz görcez bakalım azomm ben yimeğe gidiyorum acıktım gelince görüşürükEvet hayırlısı ne ise o olsun canım..
Bak diğer mahalleden bir arkadaşım vardı Pelin..
Onunla aynı doktora gidiyorduk bugüne kadar yüzyüze görüşmemiştim hiç, ordan msjlaşmıştık..
Dün kontrole gittiğimde onun da doğum katında yattığını öğrendimHemen bir süpriz yapayım yanına çıkayım dedim, kendimi tanıttım çok çok memnun oldu görsen
![]()
40+4 olmuş, hala bekliyorlardı..Suni sancı verilmiş, hissediyor musun zor mu suni sancı dedim..Epidural aldığı için hissetmiyormuş öyle keyiflice yatıyorduYalnız bebişin kalp atışları yavaşlamış, akşama kadar açılması olmazsa sezeryana alacaklardı, hakkında hayırlısı olsun..Şimdi almıştır pamuğunu kucağına
ehehhehe o tacı almam ben diyim... 53 ile başladım 63um azom... toplamda 10 kilom var benim... ama tam bı tosbaağayım o başka. ve aynen kilo korkunç bişeymiş ben bunu anladım. ne kalakabılıyorum ne oturabılıyorum ya. nefes nefeseyım. hele var ya agzımda bişi varken konuşmaya kalksam nefes nefese kalıyorum. bakalım benim demir aden kaç kilo olmuş bu hafta içi gıdecem bende doktora.
bu arada guzel iş kız... valla düşün bunu. 50 tanesi 100 lira bacımmm gel gel gelll batan gemının malları bunlar... ikizlere takkeeee.. yok bu olmadı sankiii
yaaa ne güsel allah bağışlasın ne iyi yapmışsın yanına uğramakla rabbim kolay geçitlerden geçirsin ve gönlümüze göre versin inşallah son zamanlara yaklaştıkça neler duycaz görcez bakalım azomm ben yimeğe gidiyorum acıktım gelince görüşürük
gökçem kız zaten toplamda 12 kg almak normal olanıymış üstü ve altıda kişinin yapısıyla alakalı bir şeymiş yani baştan zayıfsa çok kg alıp tamamlıyormuş baştan kgluysa az kgla bitiriyomuş hamileliği takılmayın bacım bunlara vercez inşallah hepiciğini
ben şimdi didiyorum mama yimeğe öperim sizleri :lilav:
Doğru aslında sen 10 kilocuk almışsın, bana yetişmen için 5 kilo daha lazım, sen 16 ile gidersin doğuma...
Bu haftaiçi annem renkli ultrason hedaye etti bende o hakkımı kullanıcim![]()
Dün yine bir mok anlamadım siyah beyaz görüntüden.
Doktora da sordum dedim geceleri yatarken karnımın bu tarafı yukarı doğru kalkıyor, oraya dayanıyor ama o dayadığı yer neresi acaba dedim..poposu didiPoposunu yidiğim
ehehehehehhe bebebeksi pembelikte totoşuna kurban olsun millet onun beee... bu arada eltimin de oğlu oluyor. yavrum adına çok sevındım kardeş kardeş buyurler artık. babası da aynen şoyle yazmış "oğlumun çükünü yiyin ahaliiii çükünü..." aklıma benmkıyle senınkını muhabbetı geldi.
bizimki çükünü öpturecektı senınkı de masaj yapacaktıo ya.
Ben de hep öyle alıyordum..
Ama bu kez ekmeği azcıcık kestim bi de 4 gün yürüdüm kız ondan mı acaba ben de anlamadım pek
ayy ev kalkmış gıdıyor ben bı tortalığa çeki duzen vereyım. öpuyorum sızlerı şimdilik sıyu...
ayy ben niye alıyorumm yaa.. bende böyle almıyodumm bişi oldu bana. cocukk yine zayıf cıkarsa ölücem sinirdenys:
ys:
Bizim beslenmemiz ile alakası yokmuş onların kilosunun..Ben doktora bebeğim çok kilo alıyor diye sütü kestim dedim..Kesmene gerek yok istersen hiçbirşey yeme o yine alır dedi..
Kız bebekler daha zayıf oluyormuş ayrıca.Narinler ya kuzular
bende kendimi öyle avutuyorum ama bilemiyorum yanii azos. dr ince uzun bi kız olcak demişti yaa detaylı da. zaten dr öyle dedi diyorum kendimce ama cok zayıf cıktı beaa.. safinaz kimin de olmasın cocumme kendim içinn yemiyim o zaman da beni sömürsün dursun
oo herkes gelmiş ne güzel bende kestiriyodum azcık
Ohhhhh ne güzel ben de kestirebilseydim şu an keşke...Hoşgeldin
hosbuldum :lilav: yaa sorma zor tutuyıdum kendimi sabahtan beri hatta bi tek aslyrt vardı buurda onunla yazısıyoduk sonrasını hatırlamıyomyıgılıp kalmısım
Sağol canım..Evet erkek..16. haftada öğrenmiştik
Ne güzel biz daha 14. haftadayız
Doktorumuz erkek olabilir dedi ama tiyo verdi hast. cinsiyet sölemek yasakmış sanırım
selam canlarım ne haberler nasılsınız acep?