2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bu kapı süsü nedir:)

bebek-odasi-susleri-5.jpg

Bunlar işte canım.Hastane odasına asıyorsun, eve gelirkende eve getiriyorsun.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ayyy renkliden çıkınca dün gidemediğim sepetçilere gidicem, badem şekerlerimi felan alıcam çok işim var çooookk..
Bu arada benim de kapı süsü almam lazım hastaneye..Hastane kendisi yapmıyormuş :(

hımmm anladım şekerlerine bayıldım fıstıkım yaaa eline sağlık tekrardan nasıl bişiler alcan kapı süsü olaraktan ben bu tarz bişiler beğendim ama kararsızım
Ekli dosyayı görüntüle 9306

Ekli dosyayı görüntüle 9307

Ekli dosyayı görüntüle 9308

Ekli dosyayı görüntüle 9309

Ekli dosyayı görüntüle 9310

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hımmm anladım şekerlerine bayıldım fıstıkım yaaa eline sağlık tekrardan nasıl bişiler alcan kapı süsü olaraktan ben bu tarz bişiler beğendim ama kararsızım
Ekli dosyayı görüntüle 9306

Ekli dosyayı görüntüle 9307

Ekli dosyayı görüntüle 9308

Ekli dosyayı görüntüle 9309

Ekli dosyayı görüntüle 9310

Sağol bebişim..Annem 10 tlya bi kapı süsü aldıydı odasının kapısına taktık..Onu gürleştireyim diyorum tül alıp, biraz gösterişli yapayım..Tekrardan bi kapı süsü almaya kalksam en az 35 kağıt, nerden yırtsam kardır diye bakıyorum artık :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sağol bebişim..Annem 10 tlya bi kapı süsü aldıydı odasının kapısına taktık..Onu gürleştireyim diyorum tül alıp, biraz gösterişli yapayım..Tekrardan bi kapı süsü almaya kalksam en az 35 kağıt, nerden yırtsam kardır diye bakıyorum artık :D

iyi yaparsın bencede yavrum yaa elindende geliyo maşallah güsel olur sence bunlardan hangisi daha cicikli ve orjinal olur?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın kızlar...

kızlar maalesef haberler kötü:(
5,5 cm. kitle tespit edildi acil ameliyat
tüm testleri eğer tamamlanırsa önümüzdeki haftaiçi ameliyat
ama masada da kalabilir, kalmayadabilir
araz kalabilir
konuşmasında tutukluk kalabilir
felç olabilir
bütün kötü ihtimalleri saymışlar
dün eşim erken çıktı işten hemen hastaneye götürmüşler
yatış verilmiş
ben eve geldim hastane uzak eve
sonra 19,30da eşim aramış
aradım
ki eşimi uzunnn zamandan beri tanıyorum
gözü bile yaşarmaz
hıçkıra hıçkıra ağlıyo şoka girdim
yanlış kişiyi aradığımı düşündüm
ağlarken öyle tel kapandı
babamı aradım baba beni hastaneye götür diye
geldi arabayla götürdü
resmen çökmüş kayınvalidem kızdı
hamile halinle gelme diye
eşim çok kötü
çökük durumda moral veremiyorum
ölcek diyo
köydeki evi babası yapmış tam tamamlanmadan bir kasım ayında ölmüş
bu yaz annesi evi tamamladı sıvalr kapılar camlar çatı
ne o kdar uğraştın diye kızdık çocuklar gelir kalırsınız dedi
annem de evi tamamladı yine bir kasım ayı ölcek diyo
vicdan azabı duyuyorum
ettiğimiz kavgayla biz mi tetikledik diye:(
lütfen dua eder misiniz ameliyat iyi sonuçlansın

hayatım, çok çok geçmiş olsun, inşallah ameliyat iyi geçer, her şey yoluna girer, sen güçlü ol eşine destek ol.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günayydın kızlarrrrr.. cok cnm sıkılıyo napayım bilmiyorum..:eek:ys: dün gece uyandımm sırt üstü yatıyodum yinee.. o kadarr belim agrımıss kii kıpırdayamadım acıdan.. sırt üstü yatınca belim havada kalıyo galibaa popom yataga yapısmıstı cünkü resmen:eek:ys: dün görümcem bana buzluk almıs hediye.. buzlugumuzda yoktuu cok hora gecti ama sanki servis maşası daha mutlu ederdi:cokkomik::cokkomik: neyse yaz gelince iyi ki almıs dicem biliyorum-ciko

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bacım bende kendim yapacam onları keçeden yaparsam devasa yapcam -rgulu leylekliyi bende beğendim eşimde diyoki kapıya suret asma :uzgun:

Niden ne sureti? Anlamadı ben :D

günaydın kızlar...

hayatım, çok çok geçmiş olsun, inşallah ameliyat iyi geçer, her şey yoluna girer, sen güçlü ol eşine destek ol.

Günaydın canım hoşgeldin.

günayydın kızlarrrrr.. cok cnm sıkılıyo napayım bilmiyorum..:eek:ys: dün gece uyandımm sırt üstü yatıyodum yinee.. o kadarr belim agrımıss kii kıpırdayamadım acıdan.. sırt üstü yatınca belim havada kalıyo galibaa popom yataga yapısmıstı cünkü resmen:eek:ys: dün görümcem bana buzluk almıs hediye.. buzlugumuzda yoktuu cok hora gecti ama sanki servis maşası daha mutlu ederdi:cokkomik::cokkomik: neyse yaz gelince iyi ki almıs dicem biliyorum-ciko

Günaydın yavru, güle güle kullan buzluğunu :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

canım bu bel ağrısı hepimizde aynı şikayet sanırım gece nereye dönsem tutulup kalıyorum feci bir ağrıyla uyanıyorum resmen umarım bu bizde yerleşip kalmazz bazen uykumdan inleyerek kalktığımı biliyorum bu sadece yatakta değil oturduğum yerdede oluyo artık :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar maalesef haberler kötü:(
5,5 cm. kitle tespit edildi acil ameliyat
tüm testleri eğer tamamlanırsa önümüzdeki haftaiçi ameliyat
ama masada da kalabilir, kalmayadabilir
araz kalabilir
konuşmasında tutukluk kalabilir
felç olabilir
bütün kötü ihtimalleri saymışlar
dün eşim erken çıktı işten hemen hastaneye götürmüşler
yatış verilmiş
ben eve geldim hastane uzak eve
sonra 19,30da eşim aramış
aradım
ki eşimi uzunnn zamandan beri tanıyorum
gözü bile yaşarmaz
hıçkıra hıçkıra ağlıyo şoka girdim
yanlış kişiyi aradığımı düşündüm
ağlarken öyle tel kapandı
babamı aradım baba beni hastaneye götür diye
geldi arabayla götürdü resmen çökmüş kayınvalidem kızdı hamile halinle gelme diye eşim çok kötü çökük durumda moral veremiyorum ölcek diyo köydeki evi babası yapmış tam tamamlanmadan bir kasım ayında ölmüş
bu yaz annesi evi tamamladı sıvalr kapılar camlar çatı
ne o kdar uğraştın diye kızdık çocuklar gelir kalırsınız dedi
annem de evi tamamladı yine bir kasım ayı ölcek diyo
vicdan azabı duyuyorum
ettiğimiz kavgayla biz mi tetikledik diye:(
lütfen dua eder misiniz ameliyat iyi sonuçlansın

cnmm benimm cok üzüldümmm.. ben bunların aynısını hamileligimin ilk aylarında yasadıgımdan hepsi tek tek gözümün önüne geldi:uzgun: kendini suclama sakınn. sözkonusu böyle bi durum olunca insanın aklında hepp acaba oluyo. kayınpederim hiçbişi yokken 10 gün içinde vefat etti. arkasından neler konusuldu gece yogun bakımda igne mi yaptılar (ona igne yasaktı cünkü) , kemoterapi ye sokmasanız yasıcaktı (5 te 1 ini aldı), daha erken dr a götürseniz yasıcaktı, efendim 3 yıl önce byppass yaptırmaasanız yasıcaktı, sen kavga ettin ondan oldu, sen bilmem ne yaptın ondan oldu vs vs.. ur kac cm olmus bakk senin yaptıgın ufacık kavga onu nüksettirir mi hiç?? kimbilir kac aydır var o orda.hem sen hamilesin duygu gecişlerin o kadar normal ki. içini ferah tutt bu saatten sonra dua etmekten baska yapıcak bişşi yok ne yazıkk ki. benim hamileligimin cogu cenazede üzülerek aglayarak o konusmalar arasında gecti. hiç tadını cıkartamadım. cocugu yapmak içinde dedesini görsün diye acele etmiştim halbuki. olmadı. sen kendini bu düsüncelerle yorma, mümkün degil ama olabildigince uzaktan destek ol.. ben yemeklerini yapıp tasıdım sürekli hem faydam oldu hem stres olmamaya calıstım. esinle ilgili de yapıcak bişi yok. benim esim hala kapı arkalarında aglıyo göstermeden 4 ayı gecti. hep anlatmak isticek kısa süre sonra sen sabırla dinle. en cok konusmak iyi geliyo bu zamanda. bırak sacma sapan aklına geliyosa anlatsın. umarım ameliyat iyi gecer cnmm bebekle beraber cifte mutluluk yasarsınız.. kendine ve bebegine dikkat et .. allahım yardımcınız olsun..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

şimdi şöle bişi fotografa resime bir hayvana yada bir insana benzilen yapılan çizilen herşeye suret denir yani haşa rabbim herşeyi yarattığı için bizlerin bu tarz şeyleri evlerimizde bulundurması pekte iyi bişi değil melekler girmezmiş o eve
aslında şekil itibariyle bebeğin odasında kullancağım herşey surete giriyo ama benim adam leyleğe takıyo kafayı neyse ben bi şekilde halletcem o konuyu
odayı şirinlerle süsliycem biliyosun hatta bebek şekeri üzerindeki not kağıdında bile kullanayım diyorum nasıl olur? ve üzerine ne yazayım sence?? değişik janjanlı bişi bulursun sen azoşum aslım sendende fikir istiyorum tüm kızlar haydee :lilav:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
offff karnım acıktı benim yaaaaaa:(:(:(bastırmak için 1 tane metro yediydim oda mahvettii miğdemi nasıl yanıyor anlatamam

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
şimdi şöle bişi fotografa resime bir hayvana yada bir insana benzilen yapılan çizilen herşeye suret denir yani haşa rabbim herşeyi yarattığı için bizlerin bu tarz şeyleri evlerimizde bulundurması pekte iyi bişi değil melekler girmezmiş o eve
aslında şekil itibariyle bebeğin odasında kullancağım herşey surete giriyo ama benim adam leyleğe takıyo kafayı neyse ben bi şekilde halletcem o konuyu
odayı şirinlerle süsliycem biliyosun hatta bebek şekeri üzerindeki not kağıdında bile kullanayım diyorum nasıl olur? ve üzerine ne yazayım sence?? değişik janjanlı bişi bulursun sen azoşum aslım sendende fikir istiyorum tüm kızlar haydee :lilav:

şirinler senin ana konseptin oldu bacım bencede sen şirinlerle devam et:)güzel olur hem bütünlük sağlamış olursun...valla ben öyle çok büyük fikir adamı değilim kuşum tanıyosun artık beni ben şekerinin üstüne klasik olacak ama hoşgeldin hayatımıza prensesim yazdıracam:)çok klasik yani benimkini beğenmezsin belkim janjanlı şeyleri beceremem ben o azoşun işiiii:deli::deli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

saol balım:D benimde artık bi buzlugumm varr :D:D

canım bu bel ağrısı hepimizde aynı şikayet sanırım gece nereye dönsem tutulup kalıyorum feci bir ağrıyla uyanıyorum resmen umarım bu bizde yerleşip kalmazz bazen uykumdan inleyerek kalktığımı biliyorum bu sadece yatakta değil oturduğum yerdede oluyo artık :(

yok bebemm benim sırt üstü yatınca oluyo. ama saga sola yatmaktan uykularım zehir oldu. bacaklarım agrıyo gece hele bu gece nasıl agrıdıı.. resmen kemigim sızlıyoo. hiç rahatım yok valla. bi yanım napıcem ben el kadar bebekle gece nasıl uyucam desedeee:D:D diger tarafım dogsa da artık rahatlasak diyo:cokkomik::cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
şirinler senin ana konseptin oldu bacım bencede sen şirinlerle devam et:)güzel olur hem bütünlük sağlamış olursun...valla ben öyle çok büyük fikir adamı değilim kuşum tanıyosun artık beni ben şekerinin üstüne klasik olacak ama hoşgeldin hayatımıza prensesim yazdıracam:)çok klasik yani benimkini beğenmezsin belkim janjanlı şeyleri beceremem ben o azoşun işiiii:deli::deli:

aynen böğğğ gelcek cocuğuma şirinlerden büyüyünce :D
bu arada klasik şeyler güsel ama neden farklı bişi olmasın ki?
teyzeleri yaydım edin bizee

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

cnm bunu tartıstılar tv de. gecen gün daha yeni yasar nuri öztürk te söyledi. sen evdeki bibloya resme taparsan günaha girersin. yoksa sanat içinn evine koydugun seyin sana ve dinine bi zararı yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar