Bu kapı süsü nedirbenim hastanemde vermiyor kapı süsünüşu asya yazan varya onu yapasım var benimde becerebilirsem tabisi
Bu kapı süsü nedirbenim hastanemde vermiyor kapı süsünüşu asya yazan varya onu yapasım var benimde becerebilirsem tabisi
Bu kapı süsü nedir
Ayyy renkliden çıkınca dün gidemediğim sepetçilere gidicem, badem şekerlerimi felan alıcam çok işim var çooookk..
Bu arada benim de kapı süsü almam lazım hastaneye..Hastane kendisi yapmıyormuş
hımmm anladım şekerlerine bayıldım fıstıkım yaaa eline sağlık tekrardan nasıl bişiler alcan kapı süsü olaraktan ben bu tarz bişiler beğendim ama kararsızım
Ekli dosyayı görüntüle 9306
Ekli dosyayı görüntüle 9307
Ekli dosyayı görüntüle 9308
Ekli dosyayı görüntüle 9309
Ekli dosyayı görüntüle 9310
Sağol bebişim..Annem 10 tlya bi kapı süsü aldıydı odasının kapısına taktık..Onu gürleştireyim diyorum tül alıp, biraz gösterişli yapayım..Tekrardan bi kapı süsü almaya kalksam en az 35 kağıt, nerden yırtsam kardır diye bakıyorum artık
iyi yaparsın bencede yavrum yaa elindende geliyo maşallah güsel olur sence bunlardan hangisi daha cicikli ve orjinal olur?
Leylekliyi beğendim canım ben 2.sini...
Keçe olanlar da güzel ama fazla renkli geliyor onlar bana bi de küçük
kızlar maalesef haberler kötü
5,5 cm. kitle tespit edildi acil ameliyat
tüm testleri eğer tamamlanırsa önümüzdeki haftaiçi ameliyat
ama masada da kalabilir, kalmayadabilir
araz kalabilir
konuşmasında tutukluk kalabilir
felç olabilir
bütün kötü ihtimalleri saymışlar
dün eşim erken çıktı işten hemen hastaneye götürmüşler
yatış verilmiş
ben eve geldim hastane uzak eve
sonra 19,30da eşim aramış
aradım
ki eşimi uzunnn zamandan beri tanıyorum
gözü bile yaşarmaz
hıçkıra hıçkıra ağlıyo şoka girdim
yanlış kişiyi aradığımı düşündüm
ağlarken öyle tel kapandı
babamı aradım baba beni hastaneye götür diye
geldi arabayla götürdü
resmen çökmüş kayınvalidem kızdı
hamile halinle gelme diye
eşim çok kötü
çökük durumda moral veremiyorum
ölcek diyo
köydeki evi babası yapmış tam tamamlanmadan bir kasım ayında ölmüş
bu yaz annesi evi tamamladı sıvalr kapılar camlar çatı
ne o kdar uğraştın diye kızdık çocuklar gelir kalırsınız dedi
annem de evi tamamladı yine bir kasım ayı ölcek diyo
vicdan azabı duyuyorum
ettiğimiz kavgayla biz mi tetikledik diye
lütfen dua eder misiniz ameliyat iyi sonuçlansın
bacım bende kendim yapacam onları keçeden yaparsam devasa yapcam -rgulu leylekliyi bende beğendim eşimde diyoki kapıya suret asma :uzgun:
günaydın kızlar...
hayatım, çok çok geçmiş olsun, inşallah ameliyat iyi geçer, her şey yoluna girer, sen güçlü ol eşine destek ol.
günayydın kızlarrrrr.. cok cnm sıkılıyo napayım bilmiyorum..ys: dün gece uyandımm sırt üstü yatıyodum yinee.. o kadarr belim agrımıss kii kıpırdayamadım acıdan.. sırt üstü yatınca belim havada kalıyo galibaa popom yataga yapısmıstı cünkü resmen
ys: dün görümcem bana buzluk almıs hediye.. buzlugumuzda yoktuu cok hora gecti ama sanki servis maşası daha mutlu ederdi
neyse yaz gelince iyi ki almıs dicem biliyorum-ciko
Bu kapı süsü nedirHastane odasına asmak için mi yoksa odası içinmi anlayamadım kızlarrr bişleyden geri kalmak istemiyorum...
günayydın kızlarrrrr.. cok cnm sıkılıyo napayım bilmiyorum..ys: dün gece uyandımm sırt üstü yatıyodum yinee.. o kadarr belim agrımıss kii kıpırdayamadım acıdan.. sırt üstü yatınca belim havada kalıyo galibaa popom yataga yapısmıstı cünkü resmen
ys: dün görümcem bana buzluk almıs hediye.. buzlugumuzda yoktuu cok hora gecti ama sanki servis maşası daha mutlu ederdi
neyse yaz gelince iyi ki almıs dicem biliyorum-ciko
kızlar maalesef haberler kötü
5,5 cm. kitle tespit edildi acil ameliyat
tüm testleri eğer tamamlanırsa önümüzdeki haftaiçi ameliyat
ama masada da kalabilir, kalmayadabilir
araz kalabilir
konuşmasında tutukluk kalabilir
felç olabilir
bütün kötü ihtimalleri saymışlar
dün eşim erken çıktı işten hemen hastaneye götürmüşler
yatış verilmiş
ben eve geldim hastane uzak eve
sonra 19,30da eşim aramış
aradım
ki eşimi uzunnn zamandan beri tanıyorum
gözü bile yaşarmaz
hıçkıra hıçkıra ağlıyo şoka girdim
yanlış kişiyi aradığımı düşündüm
ağlarken öyle tel kapandı
babamı aradım baba beni hastaneye götür diye
geldi arabayla götürdü resmen çökmüş kayınvalidem kızdı hamile halinle gelme diye eşim çok kötü çökük durumda moral veremiyorum ölcek diyo köydeki evi babası yapmış tam tamamlanmadan bir kasım ayında ölmüş
bu yaz annesi evi tamamladı sıvalr kapılar camlar çatı
ne o kdar uğraştın diye kızdık çocuklar gelir kalırsınız dedi
annem de evi tamamladı yine bir kasım ayı ölcek diyo
vicdan azabı duyuyorum
ettiğimiz kavgayla biz mi tetikledik diye
lütfen dua eder misiniz ameliyat iyi sonuçlansın
şimdi şöle bişi fotografa resime bir hayvana yada bir insana benzilen yapılan çizilen herşeye suret denir yani haşa rabbim herşeyi yarattığı için bizlerin bu tarz şeyleri evlerimizde bulundurması pekte iyi bişi değil melekler girmezmiş o eveNiden ne sureti? Anlamadı ben![]()
Günaydın canım hoşgeldin.
Günaydın yavru, güle güle kullan buzluğunu
şimdi şöle bişi fotografa resime bir hayvana yada bir insana benzilen yapılan çizilen herşeye suret denir yani haşa rabbim herşeyi yarattığı için bizlerin bu tarz şeyleri evlerimizde bulundurması pekte iyi bişi değil melekler girmezmiş o eve
aslında şekil itibariyle bebeğin odasında kullancağım herşey surete giriyo ama benim adam leyleğe takıyo kafayı neyse ben bi şekilde halletcem o konuyu
odayı şirinlerle süsliycem biliyosun hatta bebek şekeri üzerindeki not kağıdında bile kullanayım diyorum nasıl olur? ve üzerine ne yazayım sence?? değişik janjanlı bişi bulursun sen azoşum aslım sendende fikir istiyorum tüm kızlar haydee :lilav:
Niden ne sureti? Anlamadı ben![]()
Günaydın canım hoşgeldin.
Günaydın yavru, güle güle kullan buzluğunu
canım bu bel ağrısı hepimizde aynı şikayet sanırım gece nereye dönsem tutulup kalıyorum feci bir ağrıyla uyanıyorum resmen umarım bu bizde yerleşip kalmazz bazen uykumdan inleyerek kalktığımı biliyorum bu sadece yatakta değil oturduğum yerdede oluyo artık
şirinler senin ana konseptin oldu bacım bencede sen şirinlerle devam etgüzel olur hem bütünlük sağlamış olursun...valla ben öyle çok büyük fikir adamı değilim kuşum tanıyosun artık beni ben şekerinin üstüne klasik olacak ama hoşgeldin hayatımıza prensesim yazdıracam
çok klasik yani benimkini beğenmezsin belkim janjanlı şeyleri beceremem ben o azoşun işiiii:deli::deli:
şimdi şöle bişi fotografa resime bir hayvana yada bir insana benzilen yapılan çizilen herşeye suret denir yani haşa rabbim herşeyi yarattığı için bizlerin bu tarz şeyleri evlerimizde bulundurması pekte iyi bişi değil melekler girmezmiş o eve
aslında şekil itibariyle bebeğin odasında kullancağım herşey surete giriyo ama benim adam leyleğe takıyo kafayı neyse ben bi şekilde halletcem o konuyu
odayı şirinlerle süsliycem biliyosun hatta bebek şekeri üzerindeki not kağıdında bile kullanayım diyorum nasıl olur? ve üzerine ne yazayım sence?? değişik janjanlı bişi bulursun sen azoşum aslım sendende fikir istiyorum tüm kızlar haydee :lilav: