2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aynen böğğğ gelcek cocuğuma şirinlerden büyüyünce :D
bu arada klasik şeyler güsel ama neden farklı bişi olmasın ki?
teyzeleri yaydım edin bizee

yok kız genelde sevilir sirin kakakterleri:)glmez böğğğ uykucudan gelirse şirineden gelmez şirineden gelirse şirinbabadan gelmes:):)tamam tamam sustum:eek:ys::eek:ys:evet farklı güzel olur fikirlere açığızzz-rgulu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
şimdi şöle bişi fotografa resime bir hayvana yada bir insana benzilen yapılan çizilen herşeye suret denir yani haşa rabbim herşeyi yarattığı için bizlerin bu tarz şeyleri evlerimizde bulundurması pekte iyi bişi değil melekler girmezmiş o eve
aslında şekil itibariyle bebeğin odasında kullancağım herşey surete giriyo ama benim adam leyleğe takıyo kafayı neyse ben bi şekilde halletcem o konuyu
odayı şirinlerle süsliycem biliyosun hatta bebek şekeri üzerindeki not kağıdında bile kullanayım diyorum nasıl olur? ve üzerine ne yazayım sence?? değişik janjanlı bişi bulursun sen azoşum aslım sendende fikir istiyorum tüm kızlar haydee :lilav:

Kız ben kendime bile bulamadım ki janjanlı yazı :D "hoşgeldin küçük adam" yazdırdım :p
Ama burda HaYaTiM çok güzel bir yazı paylaşmıştı o çok hoşuma gitti onu yazdırabilirsin bak;
Dualarınız beni, Meleklerim sizi korusun...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
saol balım:D benimde artık bi buzlugumm varr :D:D

yok bebemm benim sırt üstü yatınca oluyo. ama saga sola yatmaktan uykularım zehir oldu. bacaklarım agrıyo gece hele bu gece nasıl agrıdıı.. resmen kemigim sızlıyoo. hiç rahatım yok valla. bi yanım napıcem ben el kadar bebekle gece nasıl uyucam desedeee:D:D diger tarafım dogsa da artık rahatlasak diyo:cokkomik::cokkomik:

cnm bunu tartıstılar tv de. gecen gün daha yeni yasar nuri öztürk te söyledi. sen evdeki bibloya resme taparsan günaha girersin. yoksa sanat içinn evine koydugun seyin sana ve dinine bi zararı yok.

güselim bu konu çok tattışılcak bi konu yaşar nuri öztürk bence sussun daha ii saçmalıyo çünkü tabiki işin içinde o şekilde tapmıyoruz o resimlere biblolara ama sen şunu de hele bi karşısında namaz kılabiliyomusun haşa kılsanda kabul olmuyo

bu konuda ilim adamlarından 2 kişiyi tutuyorum ve kesinlikle olayları saptırmadığını düşünüyorum onlarda bende kalsınn ecrinim din farklı bakış açısından bakıldığı zaman hertürlü yoruma tabidir ama doğru bi tanedir bulundurmamak koymamak en doğrusu fakat var mı evet hepimizin evlerinde baş köşedeler maşallah

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
güselim bu konu çok tattışılcak bi konu yaşar nuri öztürk bence sussun daha ii saçmalıyo çünkü tabiki işin içinde o şekilde tapmıyoruz o resimlere biblolara ama sen şunu de hele bi karşısında namaz kılabiliyomusun haşa kılsanda kabul olmuyo

bu konuda ilim adamlarından 2 kişiyi tutuyorum ve kesinlikle olayları saptırmadığını düşünüyorum onlarda bende kalsınn ecrinim din farklı bakış açısından bakıldığı zaman hertürlü yoruma tabidir ama doğru bi tanedir bulundurmamak koymamak en doğrusu fakat var mı evet hepimizin evlerinde baş köşedeler maşallah

Namaz kılarken önünde asılı olmaması gerekir evet o ayrı birşey ama..
Yoksa leylek börtü böcek resmi bi sorun değildir bence..
Ona gelene kadar nelere uymuyoruz kız :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azooo geçmişi okuyamam hemen raporu masamda göreyim. naptın dün???

herkese hayırlı c.tesileri efemömm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yok kız genelde sevilir sirin kakakterleri:)glmez böğğğ uykucudan gelirse şirineden gelmez şirineden gelirse şirinbabadan gelmes:):)tamam tamam sustum:eek:ys::eek:ys:evet farklı güzel olur fikirlere açığızzz-rgulu
çok taklular bende biliyom bu yüsden dayanamıyorum onlara
bak odanın duvarınada bu stkeri yaptırıyorum tam beşiğin dibine koycam cibinlik almayı düşünmüyorum çok toz topluyo evde sineklik var zaten kullanmak sadece süs amaçlı olurdu onun yerine boş kalmasın o taraf dedim bunu yaptırıyorum nasıl?
Ekli dosyayı görüntüle 9311
Kız ben kendime bile bulamadım ki janjanlı yazı :D "hoşgeldin küçük adam" yazdırdım :p
Ama burda HaYaTiM çok güzel bir yazı paylaşmıştı o çok hoşuma gitti onu yazdırabilirsin bak;
Dualarınız beni, Meleklerim sizi korusun...

gayet janjanlı daha ne olsun bacım yaa hoşgeldin küçük adam o kuzey oğlana özel bir kelime bi kere "küçük adam"
hıımm buda süpermişşş ben hemen not alayım çalayım onu hayatım kızmassa bana koyarım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Namaz kılarken önünde asılı olmaması gerekir evet o ayrı birşey ama..
Yoksa leylek börtü böcek resmi bi sorun değildir bence..
Ona gelene kadar nelere uymuyoruz kız :D

evet aşkummm onu diyorum ya doğrusunu biliyruz ama hiçbirimiz uygulamıyoruz demi?
inkar etmeyelim en azından suret mi suret ama hepimiz kullanıyoruz ev sanki onlarlarda daha şık duruyor :lilav: yoksa dediğin gibi hayatımızda hangi şey doğruki insan iç niyetini bozmayacak önce geriside zamanla değişebilir...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
azooo geçmişi okuyamam hemen raporu masamda göreyim. naptın dün???

herkese hayırlı c.tesileri efemömm

gökçecan gördün mü hatun gisliden biskremleri götürse bile bu ay kg almamış maşallah değmesin inşallah ama oğlan tosun gibi inşallah çokta kglu olmaz azom nasıl pırtlatır o zaman bilemiyorum

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

iyi de tatlımm bak mesela görümcem suan kur 'an kursuna gidiyo allah kabul etsin ilk ne ögrendi biliyo musun:? niyet.. okuldada böyle gördük bizim dinimizde niyet önemli hemde cok.. sen tesadüf resmin önünde namaz kılabilirsin ama o resme tapınmadıgın içinn sana onun günahı olduguna inanmıyorum ben. dikkat dagıtabilir belki o zaman da cekiverirsin önünden namaz kılarken. allah senn içini bilir. din yoruma tabidirr ama kitapta herseyin bi nüansı verilmiş. azos dogru söylüyo nelere dikkat etmiyoruz biz. evdeki bibloya gelesiye. bizim evde hiç biblo yok tablo yok bu arada. ama olayı din olarak düsünmedim hiç. zorlastırdıkca insanlarr daha üsengec oluyolar. :eek:ys:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
gökçecan gördün mü hatun gisliden biskremleri götürse bile bu ay kg almamış maşallah değmesin inşallah ama oğlan tosun gibi inşallah çokta kglu olmaz azom nasıl pırtlatır o zaman bilemiyorum

Ay evet yaaa, minicik bedenimden nasıl çıkarırım sonra :(
Ama babası kiloyu duydukça nasıl hoşuna gidiyor, tosunum diye seviyor beni düşünen yok :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Kızzzzzzz 1 kilocuk almışımmmmmmm ne kadan mikemmel dimiiiiiii:D:D:D
Benim oğlan da 1,570gr..Azcık iri olcakmış..Çok iri olursa sezoş :D

oyyyy oyyyy maşallahhh azoma da kuzey meleğine de... hadi gözün aydın yavruşşş... bu arada şekerleri eşime göstedrim "bak dedim bizim azo yaptı bunları 50 tanesi 100 tl tutuyor bi de süper di mi" ddeim. bana " aa süper azoya söyle 200 tl verıyorum onları bize yollasın "dedi.

manyak senin parayla yaptığını sandı... :)))

ehehheheh... benim kuzenden de duydum hamileliğin 5 ve 6. ayında inanılmaz kilo alnıyormuş sonradan duruyormuş. öyle bizim bildiğimiz gibi son aylarda alnıymıyormuş fazla kilo. ben 5-ve 6 ayımda toplam 6 kilo aldım sonra 1er 1er dedi. ve arkadaşları da aynı şeyi ona demiş...

o yuzden hala bi umudum var benim :))

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
oyyyy oyyyy maşallahhh azoma da kuzey meleğine de... hadi gözün aydın yavruşşş... bu arada şekerleri eşime göstedrim "bak dedim bizim azo yaptı bunları 50 tanesi 100 tl tutuyor bi de süper di mi" ddeim. bana " aa süper azoya söyle 200 tl verıyorum onları bize yollasın "dedi.

manyak senin parayla yaptığını sandı... :)))

ehehheheh... benim kuzenden de duydum hamileliğin 5 ve 6. ayında inanılmaz kilo alnıyormuş sonradan duruyormuş. öyle bizim bildiğimiz gibi son aylarda alnıymıyormuş fazla kilo. ben 5-ve 6 ayımda toplam 6 kilo aldım sonra 1er 1er dedi. ve arkadaşları da aynı şeyi ona demiş...

o yuzden hala bi umudum var benim :))

Sağol Gökçem, tacımı sana devredicem kafaya koydum bak şimdi 64üm :D Alımda 15 kilo almış oldum :D 20 ile bitircem inşallah, zira artık bedenime fazla yük acı çektiriyor, oturduğum yerden kalkarken ahhlayıp offluyom resmen..
50 tanesi 85tl tikkatini çekerim :D Napsam kız bu işe mi atılsam iyi fiyat vermiş eşin :cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay evet yaaa, minicik bedenimden nasıl çıkarırım sonra :(
Ama babası kiloyu duydukça nasıl hoşuna gidiyor, tosunum diye seviyor beni düşünen yok :D

yaa bebişim aslında çok kglu doğurmakta iyi değil fakat 4 kadar normal fazlası sanırım boy kgla doğru orantılı hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun normalse normal sezoşsa sezoşş 2sinede çok ters bakmamak şartlandırmamak lasım. herifler böle işte mutlu oluyolar

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yaa bebişim aslında çok kglu doğurmakta iyi değil fakat 4 kadar normal fazlası sanırım boy kgla doğru orantılı hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun normalse normal sezoşsa sezoşş 2sinede çok ters bakmamak şartlandırmamak lasım. herifler böle işte mutlu oluyolar

Evet hayırlısı ne ise o olsun canım..
Bak diğer mahalleden bir arkadaşım vardı Pelin..
Onunla aynı doktora gidiyorduk bugüne kadar yüzyüze görüşmemiştim hiç, ordan msjlaşmıştık..
Dün kontrole gittiğimde onun da doğum katında yattığını öğrendim :D Hemen bir süpriz yapayım yanına çıkayım dedim, kendimi tanıttım çok çok memnun oldu görsen :D
40+4 olmuş, hala bekliyorlardı..Suni sancı verilmiş, hissediyor musun zor mu suni sancı dedim..Epidural aldığı için hissetmiyormuş öyle keyiflice yatıyordu :D Yalnız bebişin kalp atışları yavaşlamış, akşama kadar açılması olmazsa sezeryana alacaklardı, hakkında hayırlısı olsun..Şimdi almıştır pamuğunu kucağına :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Sağol Gökçem, tacımı sana devredicem kafaya koydum bak şimdi 64üm :D Alımda 15 kilo almış oldum :D 20 ile bitircem inşallah, zira artık bedenime fazla yük acı çektiriyor, oturduğum yerden kalkarken ahhlayıp offluyom resmen..
50 tanesi 85tl tikkatini çekerim :D Napsam kız bu işe mi atılsam iyi fiyat vermiş eşin :cokkomik:

ehehhehe o tacı almam ben diyim... 53 ile başladım 63um azom... toplamda 10 kilom var benim... ama tam bı tosbaağayım o başka. ve aynen kilo korkunç bişeymiş ben bunu anladım. ne kalakabılıyorum ne oturabılıyorum ya. nefes nefeseyım. hele var ya agzımda bişi varken konuşmaya kalksam nefes nefese kalıyorum. bakalım benim demir aden kaç kilo olmuş bu hafta içi gıdecem bende doktora.

bu arada guzel iş kız... valla düşün bunu. 50 tanesi 100 lira bacımmm gel gel gelll batan gemının malları bunlar... ikizlere takkeeee.. yok bu olmadı sankiii:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ehehhehe o tacı almam ben diyim... 53 ile başladım 63um azom... toplamda 10 kilom var benim... ama tam bı tosbaağayım o başka. ve aynen kilo korkunç bişeymiş ben bunu anladım. ne kalakabılıyorum ne oturabılıyorum ya. nefes nefeseyım. hele var ya agzımda bişi varken konuşmaya kalksam nefes nefese kalıyorum. bakalım benim demir aden kaç kilo olmuş bu hafta içi gıdecem bende doktora.

bu arada guzel iş kız... valla düşün bunu. 50 tanesi 100 lira bacımmm gel gel gelll batan gemının malları bunlar... ikizlere takkeeee.. yok bu olmadı sankiii:)

Doğru aslında sen 10 kilocuk almışsın, bana yetişmen için 5 kilo daha lazım, sen 16 ile gidersin doğuma...
Bu haftaiçi annem renkli ultrason hedaye etti bende o hakkımı kullanıcim :D
Dün yine bir mok anlamadım siyah beyaz görüntüden.
Doktora da sordum dedim geceleri yatarken karnımın bu tarafı yukarı doğru kalkıyor, oraya dayanıyor ama o dayadığı yer neresi acaba dedim..poposu didi :D Poposunu yidiğim :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar