evet taşınıo da daha hantal tabi, ama uzak bi yere giderken söküp yeniden kurabiliyorsun o güzel işte.Park yatak varsa gerekli değil canım, park yatağı da ordan oraya taşıyabiliyorsun sanırım ana kucağı gibi dimi*
evet taşınıo da daha hantal tabi, ama uzak bi yere giderken söküp yeniden kurabiliyorsun o güzel işte.Park yatak varsa gerekli değil canım, park yatağı da ordan oraya taşıyabiliyorsun sanırım ana kucağı gibi dimi*
hoşgeldin ecrin sağolasın canım inşallah senin sonuçlarda iyi çıkar sen anlatırken ben sıkıldım bu neyaa sen gitseydin yemeğe çaya hamile kadına bu kadar zahmet verilirmi yaaaa
İç çamaşırın var mı dedi.Aslında emzirme sütyeni dicektim de yanımda 7-8 tanesi adam olmak üzere 10 kişi daha olduğundan bişi lazım diil diyebildim
ah yarıldım. yapayım bunu dur. dilimi alt ve üst dişlerimin arasına sıkıştırıp elimdeki çay bardağını çay doluyken kırayım kafama vurup. hem ben deliliğimi göstermiş olurum hem de yanımdakıler de yanıp bi daha gelmeye cesaret edemezler. nasılım?
bilemem ki. benimki de boyna bişi alma peşinde çok da iyi kadın da hasta ruhu önüne geçiyor bazen böyle.
aaa aslında anneciğim tangam yok, stringler de küçük geliyor artık malum dıyivıreyedın bak bı daha arıyo mu?
İnşallah ninem bicaması çıkmaz kız
Bizimki ya deyze işi oluyo yada allı pullu şımbıldaklı
Abak bu kızda potansiyel var he
Az dilsin kız sen
dün kayınvalideyi hastaneye kaldırdılar
sabaha karşı şuurunu kaybetmiş dili dönmüş ağzı kilitlenmiş bi sürü şey sabah hemen hastaneye gittik
tomogrofi ve mr çektiler
beyinde urdan şüphelendiler
sonra ilaççı mr mı ne ondan istediler
bugün çekildi o da
daha sonuç gelmedi onu bekliyoruz
inşallah ur değildir
yoksa kabak bize patlıcak
hatırlıyonuz mu bayramın ilk günü abisiyle kavga olmuştu
dün de bana dedi ki bayramın birinci gününden beri çok kötüyüm ay alsın kuzum alsınnn
canım gözünaydın
ecrin ben senin yazdıklarını okurken çok zorlanıyorum
yazı karakterinden mi fontundan mı nedir bilmiyorum
ayy pardon ya dalga geçiyormuşum gibi oldu. geçmiş olsun yavrum ya. da aman aman diyim ne olursa olsun sen çıkacak herhangi gibi bi olaydan dolayı kendini geri çek. sakın atlama ortalara. hay allah üzüldüm bak şimdi![]()
bu arada ecrinin yazı karakteri ince ve küçük ya ondan. ben de zorlanıyorum bi de araya çok smoş koyuyor ya ondan benceky:
Geçmiş olsun hayatım inşallah iyileşir...
Ecrininkileri okurken ben de zorlanıyorum ama renk ve karakter değil sebebi.
Diğer tarafta da zorlanıyodum çünkü,orda karakteri başkaydı
Gunaydın kızlar,kimseler yok daha herhalde ama olsun..
dün doktora gittim kızımı görmeye,herşey yolundaymış Allah'a şükür 27+3 haftalık 1 kilo 45 gram olmuş kızım ama daha dönmemiş..son aya kadar dönebilir dedi beklicez dedi ama ola ki dönmezse direk sezeryan bebeği de seni de riske atamayız dedi..ya ben kendimi hep normal doğuma hazırlıyordum moralim bozuldu biraz ama inşallah döner bebeğim de herşeyimiz normal olur..
Günaydın hanımlar... Nasılsınız?
günaydın canımmm.maşallah kızınadöner inşallah genelde son haftalarda dönüyorlar çevremde yaşayan bir çok örnek var seninde inşallah öyle olur
günaydın!!!!gene bir cumartesi ve gene iş başısen nasılsın?
Günaydın hanımlar... Nasılsınız?
Kızlar şu pijama takımı nasıl? bi fikir verin bana...
[/url]
günaydın sanada..
teşekkür ederim çok sağol,aslında herşeyin hayırlısı ne diyim eğer sezeryan olması daha hayırlı olcaksa öyle olsun napalım kızıma birşey olmasında..
ama nihayetinde sezeryan çok daha zahmetli,uğraştırıcı oluyor normal doğuma göre çok daha geç toparlanıyor insan..Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah
magnezyumu günde 2 taneye çıkardı doktor,karnın gerilmiş dedi hem bunun için hemde belki biraz daha çabuk döndürürüz bebeği bununla dedi ama bakalım
evet gerçektende öyle hakkımızda hangisi hayırlısıysa o şekilde doğum yapalım inşallah.bende hep normal diyordum ama sezeryan hayırlı olacaksa oda olabilir diyorum artık son zamanlarda..magnezyumu benim dr kramplar için verdi günde 1 tane magnezyum 1 adet c vitamini sandoz şeklinde içiyorum demir hapımıda 2ye çıkardı onuda sabah akşam içiyorum
bu halsizlik yorgunluk uyku hali bendede var geçer diyorlar ilk aylar oluyor diyorlar...
Eyvah yoksa 9 ay mı sürüyor...:1: