Ev tipi anakucağı ben de istiyorum, kime sorsam lazım diyor..
Azo kanıma kurt salma şindi...
Azo kanıma kurt salma şindi...
Ben kaçar.
Görüşürük bakalım. :gulegule:
sen araştırmışsındır azoş, hadi yardım et sevabına :deli: ne alalım. ben chicco aldım da değiştircem ya hani, yerine ne alsam. ellerinde benimkinin moru ve kırmızısı varmış, çocuuuumu manyak etmeye hiç niyetim yok...:zonk: mavi ve yeşili bulamazlarsa diğer mağazalarda, başka ürün alcam...
bir de alırken "aslında travel sistem takım aldınız, onun oto koltuğu evde ana kucağı olarak tercih ediliyor" demişlerdi de, bana öyle saatlerce yatılcak bir pozisyon ayarı var gibi gelmedi
ev tipi ana kucağı nedir diye gugıla yazdım, öyle öğrendim neymiş :ayk: faydalı bişeye benzio da benim de park yatağım var sallanan, gerekli mi yine de yaa?
kırmızı da olur bence hem çok güzel olur niye beğenmedin? ama sen markaya soğudun bence?????:acep:
sen araştırmışsındır azoş, hadi yardım et sevabına :deli: ne alalım. ben chicco aldım da değiştircem ya hani, yerine ne alsam. ellerinde benimkinin moru ve kırmızısı varmış, çocuuuumu manyak etmeye hiç niyetim yok...:zonk: mavi ve yeşili bulamazlarsa diğer mağazalarda, başka ürün alcam...
bir de alırken "aslında travel sistem takım aldınız, onun oto koltuğu evde ana kucağı olarak tercih ediliyor" demişlerdi de, bana öyle saatlerce yatılcak bir pozisyon ayarı var gibi gelmedi
ev tipi ana kucağı nedir diye gugıla yazdım, öyle öğrendim neymiş :ayk: faydalı bişeye benzio da benim de park yatağım var sallanan, gerekli mi yine de yaa?
Valla canım ben o konuda araştırmaya giremedimBütçesi düşük olanı tercih edicem o konuda..Ama gözüme de azcık hitap etsin diye bakınıyorum hala
Kırmızı niye istemedin?
Park yatak varsa gerekli değil canım, park yatağı da ordan oraya taşıyabiliyorsun sanırım ana kucağı gibi dimi*
şunu beğendim gibi...
benim aldığım da bu
selam hatunlar napıousunuz bakalım ana kucağından söz edilmiş kesinlikle gerekli bir gereç ben chiccodan aldım salıncak gibi yüksekten mama sandalyesi de oluoo...kendinden sallanmalı ayarları war tawsiye ederim yanii:telefon:
boşver şimdi ana kucağını, sen doktora gittin mi? nasılmış yakışıklı? kilo vukuatın var mı :deli:
selam hatunlar napıousunuz bakalım ana kucağından söz edilmiş kesinlikle gerekli bir gereç ben chiccodan aldım salıncak gibi yüksekten mama sandalyesi de oluoo...kendinden sallanmalı ayarları war tawsiye ederim yanii:telefon:
Ay çıkmamış resim göremedim![]()
İvitttt gittim toktora canım, inanması zor ama 3 haftada 1 kilo almışımÇok sevindim tabi..Oğlancık da 1.570 gr.
Çok şükür keyfi rahatı yerindeymiş
vaaaaaaaaaaauv. seni tebrik etmemek elde değil. ben de bu gece birşey yemez, sabah da aç gidebilirsem 1 kilo 1oo gr falan almış oluyorum. azcık hile ediciiim ama :kahkaha:
maşallah ya Kuzey beye, benim oğlan da o kadar olsa işte ben anca 500 gr almışım bu ay diye kasılırım azcık tohtoruma :deli:
resimleri de demetin mesaja eklemişim. sersem ben ...
Heheheh sağol canımBen de 2 kilo çıkarsa yatıp kalkıp şükretcem diyordum
![]()
Ama yürüyüş önemliymiş gerçekten yürümek lazım..
Kuzey bey 1 hafta önden gidiyor, biraz ürktük iri bir bebek olabilirmiş..İnşallah bana sezeryan yolları gözükmez...Zayıf doğması sorun değil, nasılsa 1 ayda topaç topaç oluyorlar canım.
Bu arada baktım anakucaklarına..O chicconunkini zaten çok beğeniyordum..Mavi olanı..
İkincisi kendinden sallamalı mı nasıl biraz daha fonksiyonlu sanki.
evet haklısın, benim de biliyorsun en başından beri 10 gün-2 hafta arası önde hep. ve geçen arkadaş dedi. başından beri böyle gidiyorsa sezeryana hazırlıklı ol. genelde doğuma kadar devam ediyor :acep: anneannem dayımı 4.5 kilo doğurmuş. ve biliyormusun ertesi gün kucağına almış, otobüse kadar yürümüş. şimdi biz yapsak ölürüz Allah korusun
chicco benimki işte canım. bildiğin sallanan sandalye ama kullanım kilosu az gibi geldi. 9kg. diğer hem salıncak hem de sabitleniyor. titreşim vs var.dediğin gibi daha fonksiyonlu. ama uzaktan idaresi var mı bilmiyorum
Benim kayınvalide de eşimi 5,500gr. doğurmuş ve normal doğumlaİnşallah 4 kiloyu geçmezler ya, çok istiyorum normal doğum
![]()
Uzaktan idare lazım değil bence, genelde hep dibimizde olacaklar..Bi sallanması yeter bana, müzikte olmasın mümkünse
o zaman bu mavinin kırmızısına he diyim ben. arada tam 90 lira var